PCHOME.RO

Collapse

Eurosport nashte pui

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Eurosport nashte pui

  Eurosport naşte pui

  Anul 2005 aduce o schimbare importantă la Eurosport. Canalul de ştiri, Eurosport News, va fi īnlocuit de Eurosport 2, al cărui scop principal va fi valorificarea cantităţii impresionante de drepturi TV pentru transmisiuni īn direct pe care o deţine canalul-mamă. "De multe ori se īntīmplă să avem ciocniri de programe", spune Amanda Evans, director de vīnzări pentru regiunea Europei Centrale şi de Est. "Cel mai devreme ne vom īntīlni cu o astfel de situaţie īn ianuarie, cīnd Australian Open, turneul de tenis de Mare Şlem, se va suprapune cu transmisiile din sporturile de iarnă. Aşa că, de acum īncolo, telespectatorul va putea alege". Spre exemplu, Eurosport va transmite, īn luna iulie, Turul ciclist al Franţei, dar cine va dori să urmărească turneul de tenis de la Gstaad o va putea face pe Eurosport 2.

  De asemenea, va exista alternativă chiar īn cadrul aceluiaşi eveniment sportiv. La Roland Garros, de pildă, canalul principal va difuza meciurile de pe arena Centrală, iar pe Eurosport 2 se vor vedea īntīlnirile programate pe alte terenuri. "Nu este invenţia noastră. Sky Sports face acelaşi lucru īn Marea Britanie", explică Amanda Evans. Noul canal va avea mai multe ediţii ale ştirilor Eurosport şi 20 la sută programe proaspete.


  Cinci programe īn loc de Formula 1

  Amanda Evans explică de ce anumite evenimente sportive nu sīnt difuzate de Eurosport

  - Va aduce Eurosport 2 şi acele programe pe care lumea aşteaptă de mult să le vadă pe Eurosport? Formula 1, Wimbledonul?
  - Formula 1, cu siguranţă, nu. Bernie Ecclestone a impus, practic, un embargo prin costurile extrem de ridicate ale drepturilor TV. Aşa că preferăm să cumpărăm alte cinci evenimente īn loc. Şi la Wimbledon se īntīmplă ceva asemănător. Sīnt contracte pe termen foarte lung, de care nu ne putem īncă atinge. Oferta noastră de tenis este īnsă foarte generoasă.

  - Are un anumit target Eurosport 2?
  - Vrem să captăm īn special publicul tīnăr, de aceea am ales să promovăm aici sporturi noi, dinamice şi să difuzăm mai multe programe de tip magazin.

  - Se va putea vedea şi īn Romānia?
  - Deocamdată, doar la firmele de cablu care au avut inclus īn ofertă Eurosport News, ceea ce īnseamnă aproximativ 50.000 de abonaţi. Oricum, noi sīntem foarte mulţumiţi de versiunea romānească a Eurosportului, care, alături de cea din Portugalia, a īnregistrat cele mai mari ratinguri.

  23 decembrie 2004

  #2
  Mie imi placea EurosportNews...
  Totdeauna gasesti ceva de invatat

  Comment  Working...
  X