Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Danemarca - Romania 2:2 !!!

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Danemarca - Romania 2:2 !!!

  Dragii mei amici de suferinta...acest meci nu se va uita asa usor. Tin sa spun ca de aseara si pana acum inca nu-mi revin si ca odata cu mine cred ca si alte milioane de iubitori ai fotbalului romanesc din Romania si din afara au acelasi sentiment. Mare pacat pt fotbalul romanesc ! Mare tristete pt suporteri ! Si ghinion dar si neputinta pt cei ce au evaluat aseara la Copenhaga ! Dar cu toate asta respect pt ei, de felul in care au luptat pana in minutul 94. Acest 2:2 blestemat, oameni buni, imi pare rau ca trebuie sa o zic, reflecta exact situatia Romaniei in lume la toate capitolele, de la politica la sport, de la Nadlac la Sulina, de la cinste la furt si spaga, etc. Asta este Romania, asa are romanul ghinion, asa suntem vazuti si lucrati de lume(vezi cei 2 arbitri care ne-au fluierat la meciurile cu Norvegia si Danemarca si chiar de acum 2 ani din Slovenia) Undeva acolo sus cineva nu ne vrea...
  Ca fost sportiv de performanta care a reprezentat Romania candva as dori sa ...
  1. Aceasta echipa este de mare viitor si sunt sigur ca ne va mai aduce si clipe de mari bucurie, sa-i tinem pumnii stransi !
  2. Cred ca si Iordanescu ar trebui lasat in pace sa-si continue treaba ca omul e impreuna cu Lucescu in fruntea antrenorilor romani...
  3.Dragomir si Mircea Sandu ar trebui dusi in mina la munca sau in Siberia la taiat de tundra. Sau de ce nu intro misiune cosmica in univers de unde sa nu se mai intoarca niciodata. La fel cei care au aparut ca ciupercile dupa ploaie si care pretind ca stiu fotbal si care sunt vai de mama lor !
  Ma refer de perioada de dupa ceausescu...De unde au avut ei si au banii pe care ii detin in prezent ? Cine a organizat meciul cu Norvegia si cu Danemarca la noi acasa toamna tarziu si primavara devreme cand se stie ca gazonul oricarui stadion este ori moale, ori inbibat de apa, ori plin de noroi ? Exact la fix a fost pt nordici ! Au fost oare interesele celor de mai sus sa-si plimbe falcile si burtile grase pe timp frumos in deplasarile impreuna cu familiile lor !?
  4. Dragilor, eu sunt optimist si va dau un pronostic... Vom prinde semi-finala la CM de fotbal din Germania...
  Si va pup, asta e Romania...
Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


Working...
X