PCHOME.RO

Collapse

Rugby echipa nationala

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Rugby echipa nationala

  Romania va intilni vineri seara intr-un meci-test la Cardiff echipa Tarii Galilor. Partida va incepe la ora 21 si va fi transmisa FTA pe BBC 2 Wales si S4C Digital, respectiv codat pe TVR 2.

  In urmatorul meci-test Romania va intilni simbata 20 noiembrie de la ora 13 Japonia la Bucuresti, meci transmis pe TVR 2. In urmatorul meci-test Tara Galilor va intilni, tot pe 20 noiembrie, de la 19:30 echipa Noii Zeelande, transmis FTA pe BBC 2 si S4C Digital.

  Pina atunci, simbata asta (13 noiembrie) se mai disputa citeva partide amicale de mare atractie :

  - la ora 16 Italia - Noua Zeelanda, transmis FTA pe La 7
  - la ora 16:45 Irlanda - Africa de Sud, transmis FTA pe BBC 1
  - la ora 19:30 Scotia - Japonia, transmis FTA pe BBC 2 Scotland
  - la ora 22 Franta - Australia transmis pe TV 5 (FTA), France 2

  Relaxarea de dinaintea furtunii. Cam asa se poate rezuma ziua de astazi a nationalei Romaniei, care va juca maine impotriva Tarii Galilor la Cardiff.

  “Stejarii” au vizionat in aceasta dimineata, din nou, caseta meciului pe care galezii l-au pierdut sambata trecuta in fata Africii de Sud, 36-38, chiar pe Millennium Stadium. De data aceasta s-a vazut insa o caseta “prelucrata” cu ajutorul programului special pe care Romania l-a primit in urma cu ceva vreme de la IRB. Acest program poate obtine dintr-o astfel de caseta a unei partide informatii extrem de numeroase si variate privind statisticile acelui joc, de genul cate recuperari au fost facute, cate baloane au fost sutate in tusa, cine a pasat mai mult si unde, cate placaje s-au dat, cine a gresit mai des, cate greseli au fost facute, cate tuse s-au pierdut, cate s-au castigat si de catre cine, etc. Informatiile acestea pot ajuta foarte mult in pregatirea unui meci, pentru ca iti ofera o imagine de ansamblu asupra felului in care joaca echipa adversa si asupra puntelor ei forte sau a punctelor slabe.
  Dupa aceasta vizionare, componentii nationalei Romaniei vor merge, in jurul pranzului sa viziteze Castelul Cardiff, situat foarte aproape de hotelul in care echipa noastra este cazata. Acest Castel are o istorie de 2000 de ani, fiind construit de romani. Plimbarea in acest loc istoric a fost aleasa de tehnicienii echipei noastre ca mijloc de relaxare inaintea dificilei intaliniri cu echipa galeza.
  Un alt amanunt interesant privind disputa de maine dintre Tara Galilor si Romania este faptul ca tehnicienii Romaniei, Robert Antonin si Daniel Santamans, s-au intalnit ieri cu arbitrul partidei, neozeelandezul Kelvin Deaker. Daca la alte sporturi o astfel de intalnire ar fi fost considerata incercare de blat, in rugby ea este uzuala. Oficialii formatiei noastre au discutat cu centralul meciului despre maniera acestuia de arbitraj, despre ce nu tolereaza in timpul unei partide si despre ce asteapta de la jucatori, mai ales ca Deaker vine din emisfera sudica, unde se spune ca maniera de arbitraj este diferita fata de cea europeana. Principala diferenta ar fi interpretarea mai larga a obstructiei in jurul purtatorului de balon.
  In fine, un ultim amanunt interesant despre “stejari” este faptul ca dupa partida de maine ei nu vor pleca imediat spre Bucuresti. Intrega delegatie a echipei noastre va merge sambata, 13 noiembrie, sa vada “live” partida Anglia – Scotia. Interesant este faptul ca Romania tocmai ce a depasit Scotia in clasamentul IRB, ajungand pe locul 13 si trimitandu-i pe scotieni pe 14, diferenta din acest clasament dintre cele doua tari fiind de cateva sutimi. Astfel, jucatorii nostri vor putea vedea in direct daca raman sau nu pe locul 13 in lume.
  Componentii nationalei Romaniei au astazi ultimele ore de relaxare inainte de partida de maine cu Tara Galilor. “Stejarii” au vizionat dimineata, din nou, caseta meciului Tara Galilor – Africa de Sud, 36-38, de data aceasta “prelucrata” cu ajutorul programului special primit de Romania in urma cu ceva vreme de la IRB. Acest program le-a aratat antrenorilor nostri statistica reala a partidei, putand sa identifice exact cate recuperari au facut galezi, cate baloane au fost sutate in tusa, cate placaje au dat, cine a gresit mai des, cate greseli au fost facute, etc, si astfel se poate sti mult mai exact de catre romani unde pot forta in jocul de maine si unde trebuie sa aiba mai multa grija. Dupa aceasta vizionare, in jurul pranzului, jucatorii nostri vor vizita Castelul Cardiff, un castel aflat langa hotelul in care echipa noastra este cazata care a fost construit de romani in urma cu multa vreme. Alte amanunta interesante privind nationala Romaniei la Cardiff sunt ca antrenorii nostri s-au intalnit cu arbitrul partidei dar si ca dupa meciul de maine Romania va merge, sambata, sa vada “live” partida Anglia – Canada.

  #2
  Componenta pentru Cardiff

  Directorul tehnic al nationalei de rugby a Romaniei, francezul Robert Antonin, a anuntat miercuri componenta echipei care va infrunta Tara Galilor intr-un meci test programat vineri 12 noiembrie (ora 21,00) pe Millenium Stadium din Cardiff.

  Iata echipa care va intra in teren in meciul cu Tara Galilor:

  Valentin Maftei (15) - Vasile Ghioc (14), Cristian Sauan (13), Romeo Gontineac (12), Ioan Teodorescu (11) - Ionut Tofan (10), Lucian Sarbu (9) - Alin Petrache (8-capitan) - Marian Tudori (7), Costica Mersoiu (6), Cristian Petre (5), Florin Tatu (4), Marcel Socaciu (3), Bogdan Zebega (2), Petre Balan (1).

  Rezerve: (16) Razvan Mavrodin, (17) Bogdan Balan, (18 ) Valentin Ursache, (19) George Oprisor, (20) Iulian Andrei, (21) Flavius Dobre, (22) Ionut Dimofte.

  ''"Ne aflam de doua zile in pregatire centralizata. Am facut antrenamente puternice pentru ca stim ce forta reprezinta Tara Galilor. Ei se afla intr-o forma foarte buna, au demonstrat-o la meciul cu Africa de Sud de sambata. Nu sunt multumit de anumiti jucatori care s-au accidentat din cauza lipsei unei pregatiri fizice bune. Asa s-a intamplat cu Toderasc, pe care l-am scos din echipa. În schimb starea de spirit e buna, jucatorii sunt increzatori ca daca vor avea aceeasi daruire ca la meciul cu Italia vor face un meci bun", a declarat Robert Antonin.

  Comment


   #3
   Si Sport Italia (Hotbird) da meciul.
   Totdeauna gasesti ceva de invatat

   Comment


    #4
    7 - 66 ...

    Comment


     #5
     la limita...

     Comment     Working...
     X