Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

RDI-Food

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Retetă Cârnați de casă-Radu radu

  Comment


   Macrou fiert în coji de ceapă – un aperitiv uimitor, gata în doar 3 minute! Chiar ieri l-am pregătit!

   Vă prezentăm o rețetă de macrou fiert în coji de ceapă. Acesta este un aperitiv deosebit de delicios, aromat și dietetic. Obțineți un pește deosebit de apetisant, cu pielea lucioasă și aspect de pește afumat. Este perfect pentru a fi servit în calitate de aperitiv atât la cina de familie, cât și la masa de sărbătoare. Surprindeți-vă oaspeții cu un deliciu deosebit, rețeta căruia va fi la mare căutare.

   INGREDIENTE

   -1 pește macrou

   -5 linguri de sare

   -1 l de apă

   -coji de ceapă

   Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

   MOD DE PREPARARE

   1. Alegeți un vas de mărimea peștelui. Înmuiați cojile de ceapă în apă și lăsați-le pentru 30 de minute. Puneți vasul cu coji de ceapă pe foc. Adăugați în vas sarea.   2. Aduceți apa cu cojile de ceapă până la fierbere. Aranjați peștele în apa clocotită și fierbeți-l timp de exact 3 minute. Dacă peștele este mai mare, întretăiați-l de-a lungul în jumătate, tăiați-l bucăți mai mici sau înfigeți-l cu un cuțit de câteva ori. Astfel, acesta se va fierbe uniform.   3. Scoateți peștele din apă și aranjați-l într-o strecurătoare. Lăsați-l să se scurgă timp de câteva minute.

   Comment   Working...
   X