Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Lista neagra

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Lista neagra

  Postati aici produsele sau serviciile de proasta calitate pentru a stii sa ne ferim de ele:
  Start
  - produsele ambalate de Cora sub marca WINNY - am luat branza tip Feta care avea bucati de branza mai veche amestecate in compozitie
  - Frigider italian marca ARDO - la 6 luni de la achizitionare inca mai trozneste groaznic cand raceste compresorul
  - Boxele JBL E 100 Northridge - mediile si inaltele sunt varza
  - castanele comestibile de la Cora - sunt mucegaite
  sigpic

  #2
  Euroline Retail Services


  O firma cu niste dobitoci de angajati.Un an de zile am platit ratele cu ordin de plata fara nici o zi de intarziere, m-au somat ca nu platesc, m-au bagat in biroul de credit si cand ma pregateam sa-i dau in judecata, s-au trezit si si-au cerut scuze.Continua si acum cu somatiile de neplata dar se desmeticesc mult mai repede.

  Comment


   #3
   Originally posted by julius6 View Post
   Euroline Retail Services


   O firma cu niste dobitoci de angajati.Un an de zile am platit ratele cu ordin de plata fara nici o zi de intarziere, m-au somat ca nu platesc, m-au bagat in biroul de credit si cand ma pregateam sa-i dau in judecata, s-au trezit si si-au cerut scuze.Continua si acum cu somatiile de neplata dar se desmeticesc mult mai repede.
   le fac intentionat si nu din gresala. crede-ma ca stiu..

   Comment


    #4
    firma de produse IT Intend din Cluj Napoca, vand produse folosite si cu accesorii lipsa in ambalaj nou (am patit-o cu placi de baza luate de la ei si cand m-am dus sa le returnez au refuzat sa le schimbe, pana cand le-am promis o vizita de la OPC) si cu garantiile sunt probleme urate cu ei, cauta tot felul de motive sa nu ti le inlocuiasca cand se defecteaza sau daca ii constrangi, te tin cu ele in service de te saturi. nu va luati dupa faptul ca au preturi mici, eu am avut multe show-uri cu ei ca mi-au vandut placi de baza folosite cu cablurile sata lipsa, cd-urile cu drivere lipsa sau chiar placuta metalica care se ataseaza la carcasa si prin care ai acces la conectorii placii de baza sata extern, ps2, paralel, serial, sunet, etc, sau procesoare cu ambalajul rupt si lipit cu scotch.

    in completare mentionez ca procesoarele care aveau cutiile lipite de ei, prezentau urme de pasta siliconica pe capsule.

    Comment


     #5
     DVD recorder CDV.Are aceiasi mecanica cu data de fabricatie 2006.Un lot foarte prost.
     sigpic

     Comment


      #6
      Audi A seis TDI , cumparat de la firma Porsche.
      dupa 9 ani , cred ca ma lasa pompa de injectie.

      Comment


       #7
       1. Frigider Samsung tip american. Dupa 2 ani si terminarea garantiei a dat ortu popi. De reparatie culanta nici vorba. Urmatorul va fi Siemens sau Bosch. Concluzie: nu cumperi de firma, cumperi de 2 X.
       2. Internet provider AOL mai nou Alice DSL. Dupa iesirea mea din contractul cu ei , de 3 luni incoace, inca mai trag bani din contul meu. Am sunat mi-au confirmat iesirea din oct.
       Cica au uitat sa stopeze tranz...Concluzie nu dati contul decit la firme serioase? Oare exista? Sint curios ce vor face luna asta? Am sa le cer si costurile pentru tel. hotline cu plata.

       Comment


        #8
        Spalatoria NOVA STAR din Cluj, strada Dorobantilor. Am spalat azi masina cu 38 lei si dupa spalat arata mai rau ca inainte in sensul ca geamurile erau naclaite iar mijeria era adunata intre scaune.
        Cu alte cuvinte e de 2 lei.

        Comment


         #9
         Originally posted by chris-walter View Post
         ... Frigider Samsung tip american. Dupa 2 ani si terminarea garantiei a dat ortu popi...
         He he, cred ca intr-o anumita limba pe care noi n-o cunoastem, Samsung se traduce prin "moarte dupa garantie". Am 2 harduri din loturi diferite care la o luna de la iesirea din garantie au murit. Cunosc multa lume care cel putin in hardware au muscat tare de tot cu samsung, hardurile sunt bune (rapide, silentioase) dar la ce te ajuta ca dau coltul fara un motiv aparent sau un semn de "oboseala" (incalzire exagerata, sunete ciudate etc)......
         19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero


         Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

         Comment


          #10
          Magazinul de piese electronice Doctor Video de pe strada Viitorului.Mi-a dat un traf de linii model gresit.Am spus ca nu e bun si ca vreau banii inapoi(traf-ul nefiind lipit deoarece nu se potrivea la pini).Am pierdut 75 lei deoarece raspunsul a fost:Nu va returnam banii deoarece traf-ul e modelul corect.Le doresc faliment grabnic si cel mai important profit sa le fie cei 75 lei ai mei.Hai sictir!
          sigpic

          Comment


           #11
           de ce nu te-ai dus la OPC? scandaluri din astea am avut cu Telezimex cand cumparam de la ei integratele jungla pentru tv-uri. mi-au vandut integrate fara cip, pirat. cand am pus pe ele ohmetrul, nimic. le-am facut reclamatii, ei n-au recunoscut asa ceva. ma miram cum dracu nu porneau tv-urile cand le puneam in calea comuna, si cu alte vechituri de pe placile mele mergeau. pana cand un prieten care a patit-o la fel cu Telezimex m-a luminat. cu Vitacom in schimb n-am avut astfel de probleme, doar ca ei vand multe componente aduse din China de calitate mai slaba care nu stii cat te tin. apropos, Doctor Video e de fapt tot Telezimex. sa stii de cine sa te feresti pe viitor. apropos, sa te feresti de trafo linii FBT ca in ultimul timp sunt niste gunoaie, mai bine cauta daca gasesti König, sunt mult mai rezistente.

           Comment


            #12
            Originally posted by darkkoder
            O stiu poveste cu Samsung de mult.Fac service calculatoare din 99

            Erau ciurucurile alea de monitoare Compaq seria "V" ghici cu ce tub : Samsung nene!
            Cand vedeam asa ceva si ce defocalizari aveau le lansam direct la tomberon.
            Hardurile lor sunt varza primele modele mai erau cumva da asta noi la gunoi cu ele.Cica s-au laudat ca o schimbat rulmentii din hard cu ceva fluid


            Interesant ca la tv-uri mod. mai vechi rezista
            astea erau monitoarele?

            45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

            Comment


             #13
             Service Peruvision

             Dreambox trimis la reparat in noiembrie 2007
             nu s-a intors nici mort nici viu pana in data de azi.
             N telefoane date nervi etc.

             Comment


              #14
              Am un TV Samsung din 1995, functioneaza si acuma foarte bine . Am uitat.. e luat din Las Palmas .
              We came out from the deep to help and understand but not to kill
              Enigma - " Second Chapter "

              Comment


               #15
               Magazin Domo Tr, Severin
               Adus comanda pina in parcarea blocului , refuzat livrarea ,, la domiciliu " ; labarii au obiceiul (aflat ulterior) de a cere spaga pentru a livra la domiciliu orice ( spun ca nu au masina la dispoxitie , dar daca binevoiesti sa-i atingi cu'n ciubuc se rezolva ; sugestie facuta de personalul magazinului )
               Firma DOMO
               trimis trei e-mail uri de reclamare , nici un raspuns .

               Comment               Working...
               X