Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Aplicația zilei

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #61
  Versiunea mea de aplicatie pentru stiri : https://play.google.com/store/apps/d...tiriro24h.seby

  Mi-ar fi chiar de folos niste pareri din partea voastra
  Seby' page

  Comment


   #62
   Salut,fiind de prin zona ta am zis sa instalez si eu aplicatia cu pricina si pot sa spun merge bine,dar am gasit si celalalte aplicatii locale care merg la fel si sint chiar utile.Mergi tot asa ca mergi bine ,felicitari si succes.
   VU+DUO2

   Comment


    #63
    Merci da... chiar daca cealalta aplicatie se numeste stiri turda (v2 ma gandesc ca ai instalat) acopera si zona Campia Turzii si imprejurimi Am vrut s-o promovez si pe unele grupuri locale pe facebook, dar acolo sunt prea ocupati cu postari cu flori, felicitari, etc N-au timp si de stiri...
    Seby' page

    Comment


     #64
     Inputting+

     Platformă Software: Android

     Venit în completarea funcţiilor oferite deja de tastatura preferată pentru Android, Inputting+ te ajută să urmăreşti modificările făcute în textul documentelor editate cu diverse programe. Poţi căuta şi înlocui cuvinte sau porţiuni de text, respectiv anula modificările făcute anterior apelând funcţia Undo. Toate aceste funcţii sunt disponibile prin activarea unui balonaş afişat pe ecran odată cu tastatura folosită în mod obişnuit. Pentru a nu obtura interfaţa tastaturii sau aplicaţia deschisă deja, simbolul Inputting+ poate fi setat cu efect de transparenţă, redimensionat şi mutat oriunde pe ecran.

     Un motiv în plus pentru a folosi Inputting+ este rolul aplicaţiei ca plasă de siguranţă pentru documentul la care lucrăm. Astfel, în cazul pierderii accidentale a unei porţiuni sau întreg conţinutul unui document, cauzată de blocarea programului de editare text sau o greşeală comisă de utilizator, Inputting+ te poate ajuta să recuperezi conţinutul pierdut.

     Gândită ca şi asistent pentru tastatura de Android, Inputting+ nu dispune de o interfaţă în sensul clasic, toată interacţiunea fiind realizată într-un ecran suprapus peste interfaţa aplicaţiei în care am deschis documentul, activat prin atingerea balonaşului plutitor. În acest ecran facem toate modificările dorite, folosind tastatura implicită a dispozitivului. Putem inspecta istoricul modificărilor făcute până acum şi reveni la o altă versiune a documentului folosind funcţiile Undo/Redo, căuta după cuvinte în text şi chiar înlocui anumite porţiuni apelând funcţia Fiind and Replace. După ce terminăm, textul modificat este sincronizat automat cu documentul la care lucrăm.

     Trebuie ştiut că pentru a oferi funcţionalitatea promisă, Inputting+ lucrează cu o arhivă proprie conţinând tot textul introdus sau editat până acum, fapt ce poate prezenta un risc crescut de securitate dacă lucrăm cu documente al căror conţinut nu îl dorim păstrat în memoria telefonului mobil. În mod implicit, Inputting+ păstrează informaţiile în arhivă timp de 30 zile, însă avem posibilitatea să modificăm această limită dacă dorim.

     Exceptând permisiunile pentru preluarea textului introdus cu ajutorul tastaturii de Android şi editarea textului în aplicaţiile deschise, solicitate şi acordate la instalarea aplicaţiei, Inputting+ nu transmite textul preluat în internet. Tot pentru siguranţă, Inputting+ exclude din textul preluat câmpurile care fac referire la parole sau alte date de autentificare (există o setare care permite acest lucru) şi oferă funcţie pentru excluderea aplicaţiilor în care nu dorim să beneficiem de funcţii suplimentare pentru editare.

     Disponibilă gratuit, aplicaţia Inputting+ oferă şi o versiune Pro cu preţ de 0.99 dolari, care include funcţie Timeline pentru gestionarea istoricului de editare. Aceasta poate fi deosebit de utilă în situaţiile când avem nevoie să recuperăm integral şi cu cât mai puţine bătăi de cap un document modificat sau pierdut accidental. Teoretic, putem obţine acelaşi rezultat şi cu funcţia Undo/Redo, modul Timeline oferind doar o cale mai eficientă şi rapidă.

     Opţional, dar de această dată gratuit, Inputting+ poate păstra un istoric şi pentru datele introduse în clipboard. Funcţionalitatea este însă câştigată prin instalarea unei aplicaţii separate numită Clip Stack. Aparţinând aceluiaşi producător, Clip Stack se integrează cu Inputting+ adăugând un buton suplimentar în interfaţa acesteia. Istoricul păstrat în Clip Stack poate fi accesat şi prin intermediul listei de notificări, însă această funcţionalitate poate fi dezactivată dacă nu o considerăm suficient de utilă.

     Inputting+ este o aplicaţie gratuită pentru telefoanele Android şi poate fi descărcată din Google Play.
     Language is merely a difference, not a barrier.
     Io non invecchio... divento vintage!

     Comment


      #65
      "Poveste Urbană"- aplicaţia mobilă gratuită care îţi dezvăluie poveştile clădirilor istorice ale României      Fundaţia Colegiul Pro, cu sprijinul ING Bank, lansează aplicaţia pentru mobil "Poveste Urbană" - un proiect ce îşi propune să dezvăluie poveştile clădirilor vechi, adevărate monumente istorice, pierdute în zgomotul cotidian.

      Aplicaţia se prezintă sub forma unui ghid modern, dedicat celor interesaţi să descopere clădirile cu valoare arhitecturală din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova şi Constanţa.

      Aplicaţia oferă informaţii despre foştii proprietari ai caselor, clădirilor sau conacelor boieresti, poveştile familiilor care au trăit acolo sau le-au trecut pragul. Totodată, oferă informaţii despre anul construcţiei, precum şi numele arhitectului. Informaţiile au fost culese şi verificate de o echipă de istorici şi arhitecţi.

      Din meniul aplicaţiei, utilizatorii pot selecta limba dorită (conţinutul aplicaţiei este disponibil în română şi engleză), oraşul pe care vor să îl descopere, precum şi să vizualizeze pe hartă cele mai apropiate obiective.

      „Poveste Urbană" poate fi descarcată gratuit din magazinele PlayStore şi AppStore. Mai multe detalii pot fi găsite şi pe website-ul dedicat proiectului, aplicatiapovesteurbana.gandul.info.

      “Am ales să sprijinim cu mândrie proiectul “Poveste Urbană" nu doar pentru că este un proiect în a cărui valoare credem cu tărie, ci, mai mult decât atât, pentru că însusi scopul proiectului este să scoată la lumină valori autentice, pe care timpul şi-a pus amprenta şi le-a făcut să intre într-un con de umbră: clădiri care ne definesc, monumente care marchează momente importante şi, nu în ultimul rând, poveştile care le însoţesc şi care ne dezvăluie mai multe despre comunitatea în care trăim. Avem încrederea că astfel, cunoscând mai bine trecutul şi moştenirea lui, putem contribui la un viitor mai frumos pentru copiii nostri", spune Alma Lavinia Clara Bacula, reprezentatul Fundaţiei Colegiul Pro (fosta Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro).

      Pentru ING Bank, acesta este un proiect de responsabilitate socială, ce se încadrează în direcţia dezvoltare urbană. Colaborarea cu Fundaţia Colegiul Pro a pornit în urma unei competiţii de proiecte, lansată de ING în octombrie 2013. Prima etapă a acestui proiect s-a desfaşurat in perioada iunie – iulie 2014, cand publicul larg a fost invitat să intre pe platforma povesteurbana.gandul.info şi să încarce fotografii şi poveşti ale clădirilor cunoscute.

      „ING Bank susţine proiecte de dezvoltare urbană care urmăresc să facă mai bună viaţa în oraş. Iniţiativele sunt alese în urma unor competiţii de proiecte pentru organizaţiile neguvernamentale. Pe lângă Poveste urbana, am sprijint şi proiectul Asociaţiei Make a Point – Turnul de apă şi artă din Pantelimon - şi Romanian Design Week al The Institute. Anul acesta, finanţam proiectul Asociaţiei Tandem, care îşi propune să ajute persoanele nevăzătoare să devină independente în Bucureşti, prin crearea unei aplicaţii pentru mobil construită în beneficiul lor. În ultimii trei ani, ING Bank a investit peste 200.000 de euro în aceste proiecte", spune Roxana Colisniuc, CSR Officer ING Bank.
      Language is merely a difference, not a barrier.
      Io non invecchio... divento vintage!

      Comment


       #66
       HenriAppPort


       Există acum aplicaţii pentru orice, însă nu toate sunt foarte utile în utilizarea de zi cu zi. La categoria aplicaţii pentru călătorii, majoritatea se axează pe destinaţii, oferind detalii despre locuri de vizitat, cât şi acces la diverse servicii, însă puţine sunt realizate pentru a te ajuta la plecare sau sosire pe aeroport. Aeroportul Henri Coandă din Otopeni încearcă să rezolve această problemă cu aplicaţia oficială HenriAppPort, care nu numai că oferă informaţii despre tot ceea ce se găseşte în incintă, ci ajută călătorii să beneficieze de cele mai bune oferte şi să navigheze mai uşor fiecare zonă în parte.

       Pentru a folosi HenriAppPort este nevoie de un cont. Utilizatorii pot să se înscrie fie cu o adresă de e-mail, fie cu un cont de Facebook, soluţia din urmă fiind cea mai simplă. Deşi limba implicită a aplicaţiei este engleza, meniul de setări poate oferi acces la modificarea acesteia în română. Ecranul principal este panoul de zboruri, unde implicit sunt afişate toate zborurile care urmează să plece de pe Henri Coandă. Fiecare zbor în parte are afişat lângă ora de plecare şi o pictogramă care descrie starea acestuia. Ceasul verde semnifică faptul că zborul este programat, bagajul informează utilizatorii că check-in-ul este deschis, călătorul care trage bagajul după el semnifică faptul că poarta este deschisă, air difuzorul atenţionează despre ultimul apel pentru îmbarcare. De asemenea, în cazul în care zborul a fost anulat, acesta este marcat cu roşu. Atingerea oricărui zbor oferă informaţii adiţionale despre acesta, precum numărul ghişeului de check-in şi numărul porţii (cu afişare pe hartă), cât şi starea vremii la destinaţie.

       Un buton din colţul de sus oferă acces la lista de avioane care urmează să aterizeze, cu pictograme asemănătoare pentru a descrie starea (aterizat, programat, anulat). Aplicaţia poate să urmărească mai multe zboruri pe care utilizatorul le marchează, fiind oferite notificări pentru fiecare zbor în parte de fiecare dată când starea acestuia se schimbă. Din panoul de zboruri ai acces la căutare pentru un anumit zbor fie după destinaţie, fie după numărul zborului, cât şi la posibilitatea de a crea o rută de navigare pentru aplicaţia Maps a smartphone-ului pentru a ajunge cât mai repede la aeroport.

       Foarte utilă este harta internă a aeroportului, care poate fi accesată independent, din meniul rapid. Aceasta are fiecare magazin sau punct de interes marcat şi include chiar şi o componentă de navigaţie fără GPS. Poţi seta un punct de plecare şi o destinaţie în cadrul aeroportului, iar aplicaţia desenează o rută pe care să o urmezi pentru a ajunge cât mai repede dintr-o zonă în alta. Această hartă este integrată în toate meniurile aplicaţiei, şi poate fi explorată în funcţie de zona în care te afli.

       Meniurile „Restaurante şi cafenele" şi „Magazine" listează toate punctele de acest gen din aeroport şi le sortează după zona în care se află (Plecări, Plecări zonă porţi şi Sosiri). Fiecare magazin sau restaurant în parte beneficiază de o descriere şi este afişat inclusiv programul de lucru, pentru a şti dinainte dacă este sau nu deschis înaintea zborului în care urmează să te îmbarchezi. Prin intermediul aplicaţiei funcţionează şi un sistem de loialitate bazat pe puncte, pe care le câştigi prin diverse acţiuni din cadrul aplicaţiei.* Marchezi un un zbor pentru notificări, primeşti câteva puncte. Dai share pe Facebook din aplicaţie cu informaţii despre zborul tău, mai primeşti câteva, iar pentru fiecare prieten invitat să folosească aplicaţia primeşti 10 puncte. Pentru fiecare 10 lei cheltuiţi în aeroport, ţi se acordează 10 puncte şi tot aşa. Punctele se acumulează pe contul utilizatorului, care poate aduce de la sine reduceri în cadrul magazinelor partenere. Implicit, contul este de nivel Silver şi aduce 10% reducere la cumpărăturile din cadrul aeroportului. După acumularea a 500 de puncte devii membru Gold, care beneficiază de 15% reducere, iar la 1000 de puncte devii membru Platinum cu 20% reducere. Punctele din cumpărături se acumulează scanând codul QR de pe chitanţă, iar reducerea este aplicată prezentând codul de bare de pe ecranul aplicaţiei la casă.

       În cele din urmă, există meniul „Servicii Aerport", care îndrumă călătorii spre diverse locuri unde pot schimba valută, unde pot beneficia de servicii de frizerie, spre bănci, transport în comun, parcare sau taxi, farmacie, poştă sau chiar spre ghişeele pentru bagaje pierdute. Fiecare serviciu poate fi localizat pe harta aeroportului, iar unele dintre informaţiile despre servicii includ numere de telefon şi indicaţii de utilizare. De exemplu, la categoria taxi este afişat tariful maxim legal, cât şi estimări în lei şi euro pentru curse către anumite puncte cheie din Bucureşti sau România.

       Sunt puţine lucruri negative de spus despre HenriAppPort. Aplicaţia este simplu de utililizat şi se adresează atât turiştilor români, cât şi celor străini. Panoul de zboruri este foarte bine structurat, harta internă a aeroportului îi poate ajuta pe cei care sunt la prima călătorie pe acest aeroport să se orienteze mai uşor, iar programul de loialitate poate aduce reduceri considerabile celor care călătoresc des. HenriAppPort nu ar trebui să lipsească de pe smartphone-ul turiştilor care pleacă de pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni, sau care vin din alte ţări în România pentru prima dată.
       Language is merely a difference, not a barrier.
       Io non invecchio... divento vintage!

       Comment


        #67
        Meerkat

        Multă vreme ne-am bazat pe televiziune pentru a transmite imagini în timp real de la faţa locului, însă odată cu răspândirea internetului, aceste capabilităţi sunt la îndemâna oricui. Meerkat este una dintre aplicaţiile care pune în mâna oricărui utilizator de smartphone posibilitatea de a deveni reporter live în cadrul oricărui eveniment, sau poate aduce prietenii mai aproape, graţie funcţiilor avansate de socializare.

        Deşi iniţial serviciul era strâns legat de contul de Twitter al utilizatorului, Meerkat a făcut tranziţia la un sistem propriu de înregistrare. Pentru a putea utiliza aplicaţia, este necesar un număr de telefon valid şi un cont de Facebook. Un cont de Twitter este opţional, serviciul fiind folosit doar pentru a publica un link către transmisia video, odată ce aceasta este pornită.


        Interfaţa principală a aplicaţiei este simplă şi oferă un flux de ştiri vertical. Acesta include transmisii live care sunt realizate prin intermediul Meerkat în toată lumea, fiind puse în prim-plan cele mai populare. *Odată deschis un flux video, utilizatorii pot interacţiona în timp real cu cel care a pornit filmarea folosind mesaje text şi pictograme emoji, pot să retransmită pe contul lor de Meerkat acelaşi flux video, pot să distribuie link-ul pe Facebook şi Twitter, pot să lase un „like" sau să urmărească utilizatorul pentru alte astfel de transmisii.

        Iniţializarea unei transmisii proprii este foarte simplă. Deasupra fluxului de ştiri se găseşte un mic formular care include o căsuţă de text şi două butoane: Schedule şi Stream. Căsuţa de text serveşte drept titlul transmisiei, iar ambele butoane au funcţia de a porni transmisia. Schedule programează o transmisie la o anumită oră şi poate include o imagine ca thumbnail pentru a atrage mai mulţi spectatori, în timp ce Stream porneşte transmisia instant şi publică link-ul pe reţelele de socializare. La finalul „programului", există posibilitatea de a lăsa un buton personalizat pentru cei care privesc, care să includă un mesaj, alături de un link către un site sau un cont pe un alt serviciu.

        Integrarea cu alte servicii de socializare îi oferă lui Meerkat posibilitatea de a poziţiona transmisiile prietenilor mai sus în listă şi de a oferi sugestii despre utilizatori pe care ar trebui să îi urmăreşti în funcţie de preferinţele prietenilor. Tab-ul „Explore" include trei secţiuni, fiecare populate cu persoane care folosesc Meerkat. „Suggested" este funcţia despre care am amintit anterior, „All Time" este un clasament al celor mai populari utilizatori ai serviciului din lume, în timp ce „Past Week" prezintă cei mai populari utilizatori din ultimele şapte zile. În funcţie de numărul de vizualizări şi interacţiuni pe transmisii, fiecare utilizator poate câştiga puncte, care sunt folosite pentru înscrierea în aceste clasamente.

        Meerkat a luat lumea prin surprindere şi se bucură de o popularitate imensă la nivel global. Aceasta a devenit atât de populară încât Twitter a lansat la scurt timp o aplicaţie similară, iar Facebook a început să ofere capabilităţi de transmisie live tuturor vedetelor prin serviciul propriu „Mentions". Meerkat este disponibil gratuit în iOS AppStore şi Google Play
        Language is merely a difference, not a barrier.
        Io non invecchio... divento vintage!

        Comment


         #68
         Originally posted by tornado View Post
         Google Maps 8.2
         Gratuit, cu un pachet bun de hărţi şi imagini stradale bogate, Google Maps este probabil cea mai populară aplicaţie pentru orientare şi navigaţie GPS
         'Google Maps pentru iOS primeşte mod nocturn'

         http://www.go4it.ro/software/google-maps-pentru-ios-primeste-mod-nocturn-14668136
         Ca trece tineretea, nu-i mare paguba...
         Problema e ca trece si batranetea...

         Comment


          #69
          Mailwise

          Platformă software: Android

          Adresat celor care folosesc multiple conturi email şi au nevoie de o soluţie pentru gestionarea cât mai eficientă a mesajelor, Mailwise pune la dispoziţie o interfaţă prietenoasă şi inbox unificat, în care mesajele apar grupate în fire de conversaţie uşor de urmărit.

          Mailwise permite sincronizarea conturilor Hotmail, Outlook, Yahoo, AOL, Live.com, MSN, Gmail, GMX, Microsoft Exchange ActiveSync şi conturi IMAP (inclusiv conturi email multiple). Setarea unui cont de utilizator este cât se poate de simplă, operaţiunea constând doar în alegerea tipului de adresă folosită, urmată de introducerea datelor de autentificare.

          Pornind de la sursă, Mailwise rezolvă problema inbox-urilor aglomerate grupând automat mesajele în thread-uri separate care simplifică urmărirea conversaţiilor şi izolează mesajele promoţionale nesolicitate de cele cu adevărat importante. De un tratament similar au parte şi mesajele de tip newsletter şi actualizări primite din reţelele de socializare, acestea putând fi eliminate mai uşor din inbox ştergând thread-ul în care au fost grupate.

          Fiecare mesaj este ilustrat doar cu adresa, subiectul şi un scurt paragraf din începutul mesajului, listele rezultate fiind mai compacte şi uşor de parcurs. În plus, formatarea mesajelor deschise pentru citire este ajustată pentru lectură uşoară, aplicaţia eliminând automat orice marcaje inutile care ar face textul mai greu de citit. Pentru a evita orice confuzie, fiecare cont email are asociată o culoare, folosită pentru a marca în inbox toate mesajele primite pe adresa respectivă.*


          Trecând la curăţenie, Mailwise asistă gestionarea rapidă a mesajelor din inbox, oferind opţiuni pentru ştergerea sau marcarea ca spam, respectiv arhivare. Funcţia de căutare, activată folosind simbolului prezent în partea de sus a ecranului,*oferă opţiuni pentru filtrarea mesajelor în funcţie de adresa de la care au fost trimise, respectiv pe baza cuvintelor cheie menţionate în subiect sau în corpul mesajului.

          În funcţie de tipul conexiunii la internet şi a spaţiului disponibil în memoria telefonului, Mailwise poate descărca întreg conţinutul mesajelor şi fişierele adăugate ca ataşament. Alternativ, dacă dispunem de o conexiune permanentă la internet putem descărca doar lista mesajelor, economisind astfel lăţimea de bandă disponibilă.

          Descris de producătorul Syntomo drept un client email cu interfaţă simplă şi curată, Mailwise este o alternativă interesantă pentru nume ca Mailbox şi Gmail. Aplicaţia este uşor de configurat, iar interfaţa intuitivă, cu suport pentru comenzi rapide folosind alunecări stânga/dreapta, nu pune probleme de acomodare. Astfel, cu o alunecare în stânga arhivăm mesajul selectat iar cu o alunecare în dreapta activăm un meniu special cu opţiuni pentru ştergere, mutare într-un folder separat, respectiv marcarea citit/necitit sau cu steluţă.

          Fiecare cont email poate fi setat cu un nume personalizat, notificări la primirea mesajelor şi durata de timp la care sunt verificate mesajele nou primite (5 minute în mod implicit), ajutând găsirea unui compromis între accesul rapid la mesaje şi autonomia bateriei.

          Din păcate Mailwise are şi unele limitări, neputând sincroniza conturi email care folosesc protocolul POP3, sau conturi Gmail care au activate opţiuni suplimentare de securitate pentru autentificare în doi paşi.

          *
          Language is merely a difference, not a barrier.
          Io non invecchio... divento vintage!

          Comment


           #70
           Giphy Cam

           Animaţiile de tip GIF au devenit un simbol al internetului, acestea fiind folosite ca răspunsuri în conversaţii aproape peste tot în mediul online. Popularul serviciu Giphy a decis să ofere astfel o metodă simplă prin care utilizatorii săi să îşi creeze propriile animaţii pe care să le distribuie prietenilor de pe reţelele de socializare. Astfel a apărut Giphy Cam, o aplicaţie pentru smartphone care înregistrează exclusiv în format .gif.

           Cei care au folosit în trecut alte aplicaţii dedicate camerei foto de pe smartphone ştiu deja la ce să se aştepte. Interfaţa principală a aplicaţiei este simplă şi intuitivă, putând înregistra şi urca o animaţie pe serverele platformelor online, în numai câteva secunde. Giphy Cam nu oferă setări avansate sau ecrane prea complicate de configurare, toată interacţiunea cu aplicaţia fiind realizată în primul ecran.

           În partea de sus este afişat semnalul video de pe camera foto aleasă (frontală sau principală), în centru există un buton pentru înregistrare, ia în partea de jos pot fi alese filtre, efecte speciale sau animaţii care să apară peste ceea ce este înregistrat. Momentan există cinci categorii de efecte care pot fi aplicate animaţiilor, însă acestea pot fi selectate numai înainte de începerea înregistrării.

           Durata de înregistrare a animaţiilor este condiţionată de cât de mult este ţinut butonul de înregistrare apăsat, însă nu poate depăşi şase secunde. Imediat după înregistrare, aplicaţie oferă posibilitatea de a salva animaţia local, pe smartphone, sau să o publici pe reţelele de socializare compatibile. Aplicaţia oferă scurtături pentru iMessage, Facebook Messenger, Twitter, Instagram şi Mail, însă orice aplicaţie listată în meniul Share poate să primească imaginile animate din Giphy Cam.

           Cei care doresc să răspundă la mesaje folosind animaţii personalizate au acum o soluţie simplă şi gratuită, iar cei care doresc să trimită clipuri video scurte fără să consume multă trafic de internet pot apela la animaţii în format GIF. De asemnea, redarea acestor clipuri este de multe ori automată şi nu se face într-un player separat, ceea ce ar putea constitui un avantaj pentru cei care nu doresc să jongleze cu mai multe aplicaţii pentru a reda conţinutul.

           Am ataşat mai jos câteva exemple de creaţii care pot fi realizate cu ajutorul lui Giphy Cam.
           Language is merely a difference, not a barrier.
           Io non invecchio... divento vintage!

           Comment


            #71
            Splyce

            Platformă software: Android

            Disponibil de mai mult timp în versiune pentru iPhone, iar acum şi pentru telefoane cu Android, Splyce este un media player software cu funcţii avansate pentru organizarea listelor de melodii într-o formă care să facă audiţia cât mai plăcută.

            Luând rolul de DJ personal, Splyce îţi permite să realizezi mixaje din melodiile preferate, iar astă fără să ai cunoştinţe avansate în domeniu. Tot ce ai de făcut este să transferi melodii în memoria telefonului mobil sau a tabletei, după care alegi modul de mixare şi cât din melodie vrei să asculţi, aplicaţia realizând automat modificările necesare, păstrând însă intacte fişierele originale.

            Splyce analizează colecţia de muzică, potrivind melodiile pe baza asemănărilor de ritm şi profilul audio, rezultând mixaje care par compilate de un DJ adevărat. Accesând funcţiile avansate ale aplicaţiei, poţi ajuta ritmul melodiei şi chiar potrivi întregul playlist la un BPM ales de tine. Venind în sprijinul celor care obişnuiesc să schimbe des melodia, Splyce automatizează acest proces oferind redarea melodiilor şi în secvenţe de 60, 120, 180, 240 secunde, activată cu un buton dedicat.

            La fel ca în mixajele realizate de profesionişti, Splyce poate face trecerea de la o melodie la alta fără timpi de aşteptare, aplicaţia permiţând alegerea între 6 efecte de tranziţie şi ajustarea duratei între 10 şi 20 secunde.

            În ce priveşte playlist-urile create, Splyce permite sortarea melodiilor astfel încât să ascultăm de la melodia cea mai lentă la cea mai ritmată şi vice-versa. Desigur, nu lipseşte nici funcţia de sortare manuală, permiţând organizarea melodiilor folosind comenzi touch.

            Cu aspect foarte puţin schimbat comparat versiunii pentru iOS, Splyce oferă o interfaţă minimalistă şi uşor de parcurs, al cărei design poate personalizat schimbând între cele 10 teme de culoare. Opţional, putem activa şi o serie de efecte vizuale sincronizate cu ritmul melodiei. Cele 6 butoane cu diferite funcţii pot fi ascunse pentru a lăsa mai mult spaţiu listei de melodii. Meniul de redare oferă informaţii utile, cum ar fi timpul rămas şi trecut de la începerea melodiei, reprezentare grafică pentru BPM şi acces rapid la meniul Settings. Din păcate nu există buton pentru funcţia Rewind, aplicaţia permiţând doar saltul la melodia următoare.

            Perfect utilizabilă şi în versiunea gratuită, Splyce oferă însă o parte din funcţiile avansate contra cost (in-app purchase), suma cerută nedepăşind 11 lei. Astfel, putem obţine noi teme de interfaţă şi efecte de tranziţie între melodii, respectiv activa suportul pentru salvarea de playlist-uri multiple.
            Language is merely a difference, not a barrier.
            Io non invecchio... divento vintage!

            Comment


             #72
             Pentru fanii serialelor... am incercat sa caut, sa adun stiri (in romana) despre seriale intr-o singura aplicatie. Dupa ce si tvblog s-a inchis se pare ca e o misiune cam grea Gasit cate ceva pana la urma si a iesit prima varianta a aplicatiei "Seriale TV" : o sectiune de stiri (rss), trailere cu episoade/seriale noi si un modul de chat unde cei care isi instaleaza aplicatia pot discuta una alta (de preferinta in legatura cu serialele).             Aplicatia o gasiti in Google Play

             Daca mai stiti ceva surse de stiri despre seriale in romana sa le adaugam in aplicatie, dati un semn
             Seby' page

             Comment


              #73
              Drunk Mode

              Drunk Mode, aplicatia care nu te lasa la greu cand ai prea multe pahare la bord

              De multe ori, dupa ce bei cateva pahare in plus, esti tentat sa faci lucruri la care in mod normal nu te-ai gandi. De la a-ti suna fosta sau fostul , chei sau portofele pierdute si pana la lucrurile grave, precum condusul sub influenta alcoolului.

              O aplicatie s-ar putea sa te scape de multe batai de cap. Se numeste “Drunk Mode" si ii ajuta pe utilizatorii de Android sau iOS sa-si faca de cap toata noaptea si *sa scape basma curata din multe situatii penibile sau chiar periculoase. Aplicatia e grauita si are o sumedenie de functii, toate cu nume haioase.

              Odata pornita, aplicatia ramane activa pentru un anumit numar de ore, timp in care poate ascunde anumite numere de telefon pe care ai fi tentat sa le apelezi la betie, iti poate gasi prietenii cu ajutorul GPS-ului, daca te pierzi de ei, iti poate chema un taxi Uber sau iti arata care a fost traseul exact le care l-ai facut in noaptea cu pricina, indiferent de cate carari ai urmat. “Drunk Mode" se poate dezactiva doar dupa ce rezolvi o adunare nu foarte simpla, deci aviz celor care stau rau cu matematica.
              Language is merely a difference, not a barrier.
              Io non invecchio... divento vintage!

              Comment


               #74
               Swytch

               Cum poti avea mai multe numere de telefon fara un dual-sim

               Acum poti folosi simultan pana la 5 numere diferite pe acelasi dispozitiv

               Cei care aveau mai multe numere de telefon le puteau folosi pana acum in doar doua feluri: un dual-sim sau mai multe telefoane in buzunar. Pentru cei care prefera insa mai multe numere fara a apela la vreuna din variantele de mai sus, exista acum aplicatia Swytch.

               Aceasta permite pana la 5 numere de telefon folosite simultan pe acelasi device, cu specificatia ca apelurile pentru 4 dintre numerele virtuale se vor face prin conexiunea de date, indiferent ca este 3G, 4G sau Wi-Fi. Aplicatia e disponibila atat pentru utilizatorii iOS, cat si pentru Android.

               Swytch e ideal astfel pentru cei care vor numere din alte tari, ca sa evite roamingul sau sa plateasca mai putin. Exista insa si varianta celor care au nevoie de un numar supliemntar pentru o afacere sau poate pentru o aventura pe Tinder, de care iubita nu trebuie sa afle.

               Aplicatia e gratuita pentru un singur numar. Celelalte pot fi adaugate contra cost. E nevoie de credit insa pentru ca apelurile sunt taxate conform ratelor locale, chiar daca sunt initiate prin conexiunea de date. Aplicatia e abia lansata si ofera momentan doar numere pentru Marea Britanie, insa dezvoltatorii acesteia promit ca vor implementa in curand posibilitatea de a adauga si numere din alte tari.
               Language is merely a difference, not a barrier.
               Io non invecchio... divento vintage!

               Comment


                #75


                Craciun Fericit!

                Comment                Working...
                X