Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Bucăţi de lemn în construcţia Tesla Model Y?

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 2 (0 members and 2 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Bucăţi de lemn în construcţia Tesla Model Y?

  Bucăţi de lemn în construcţia Tesla Model Y? Primii proprietari au avut parte de surprize  Atunci când ne gândim la un electromobil, şi mai ales la producătorul pioner al inovaţiilor — Tesla — ne imaginăm automat că toate soluţiile inginereşti sunt inovative şi avansate din punct de vedere tehnologic. Dar primii proprietari ai SUV-ului compact Tesla Model Y au avut parte de o surpriză incredibilă.


  Un proprietar de Model Y din Australia a mers în repetate ori la cei de la Tesla, fiind deranjat de un sunet ciudat ce vedea de sub capotă, de sub panourile care acoperă tot ce e situat acolo. Fiind vorba de o maşină nouă, cu garanţie, acesta a cerut să-i fie remediat scârţâitul deranjant, dar după câteva inspecţii, cei de la Tesla i-ar fi zis că nu e nici un defect la mijloc şi i-ar fi rezuzat orice reparaţie.
  Aşa că el a mers acasă şi s-a apucat să-şi repare maşina singur, demontând panourile unul câte unul. Când a ajuns la condensatorul sistemului de răcire a avut parte de o surpriză majoră, descoperind că acesta e fixat cu nişte colţuri de lemn, care stau pe margini, iar peste ele stă trasă o bandă adezivă verde. Consternat de ceea ce a descoperit, acesta a publicat imaginile în reţelele sociale, întrebând dacă şi la alte exemplare de Model Y condensatorul e fixat la fel, cu bucăţi de lemn. S-au găsit câţiva curajoşi care au demontrat şi ei panourile maşinilor lor şi au descoperit că metoda spartană e aceeaşi la toate exemplarele.
  S-au găsit, însă, şi oameni care au sărit în apărarea celor de la Tesla şi a lui Elon Musk, spunând că lemnul e un material ecologic. Da, doar că e şi inflamabil, au zis ceilalţi. În fine, Tesla n-a comentat deocamdată descoperirea proprietarilor de Model Y.


Working...
X