Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Mesaj catre Obama

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Mesaj catre Obama

  Pe un site de conspiratii apare urmatorul titlu:I-am scris un mesaj dur preşedintelui Obama! Credeţi că-mi va răspunde sau va trimite o dronă ucigaşă după mine!?

  Aşa cum anunţam pe Facebook, am o mică surpriză pentru voi referitor la Obama. Unii s-au gândit la cine ştie ce dezvăluiri senzaţionale pe care le voi face despre preşedintele american… Deocamdată nu fac dezvăluiri, ci pur şi simplu am căutat o modalitate de contact pentru a-i transmite un mesaj preşedintelui Obama. Şi am găsit acest lucru pe site-ul oficial al Casei Albe – whitehouse.gov – AICI. Acolo trebuie completat un formular şi, teoretic, oricine ar putea să-i transmită un mesaj preşedintelui american. Eu am făcut-o… am avut mai multe să-i spun, şi deloc de bine! (vedeţi ataşamentele de la finalul articolului). Mai jos puteţi citi întreg mesajul trimis (desigur, nu i l-am trimis în limba română!). I-am spus în mod direct multe, fără ocolişuri; nu cred că am să fiu băgat în seamă cu acest mesaj, dar, dacă o face, sper să nu mi se trimită o dronă pentru a fi eliminat! (glumeam, bineînţeles).

  Domnule preşedinte al Statelor Unite,

  Vă adresez acest mesaj ca om liber al unei ţări pe care o consideraţi aliată (România). Vă spun de la bun început că nu am niciun interes ocult, nu sunt agent sub acoperire, militant islamist sau simpatizantul vreunei organizaţii extremiste. Deţin în ţara mea un blog de conspiraţii şi nu exprim decât propriul interes, propria gândire liberă. Ştiu că voi, politicienii, consideraţi că noi, conspiraţioniştii, am fi oameni cu probleme psihice, manipulând oamenii cu informaţii eronate, dar şi noi credem despre voi, politicienii, acelaşi lucru: că ne minţiţi, că ne ascundeţi multe lucruri şi că sunteţi nişte psihopaţi cu gânduri ucigaşe. Dacă aţi fi oameni deosebiţi, cu gânduri curate, atunci cum de explicaţi prezenţa atâtor războaie şi conflicte în lume? Nu le produceţi şi întreţineţi tot voi? Dacă aţi fi oneşti cu noi, atunci de ce ne ascundeţi tot felul de informaţii? De ce publicul nu trebuie să cunoască totul?

  Vă trimit toate aceste cuvinte, în speranţa că o să-mi răspundeţi la câteva întrebări pe care le am pentru dvs. Vă spun sincer că nu cred în onestitatea dvs. şi nici nu-mi fac iluzii, dar ştiind câte mizerii se petrec în lume (şi de care dvs. sunteţi perfect conştient), m-am decis să-mi descarc sufletul. Întrebările pe care vreau să vi le adresez sunt foarte stânjenitoare pentru dvs.; oricum, consilierii dvs., pentru a nu vă supăra, vor avea grijă ca acest mesaj să nu ajungă la dvs., dar pentru mine e important s-o fac, căci m-aş simţi cu sufletul împăcat. Aşadar, iată întrebările:

  1) După cel de-al doilea război mondial, Statele Unite a atacat, bombardat şi sabotat zeci de ţări din întreaga lume, în numele unui principiu frumos de “răspândire a democraţiei”, dar n-aţi făcut altceva decât să răspândiţi panică, frică, ură şi violenţă în acele state. De ce nu recunoaşteţi public că nu democraţia vă interesează, ci resursele şi propriile interese strategice? Când aţi atacat Afghanistan-ul în 2001, de ce aţi făcut-o? Cumva pentru bogăţiile minerale ale Afghanistanului în valoare de 1 trilion de dolari sau pentru a elibera ţara de talibani? Ne credeţi atât de proşti încât să nu ne dăm seama de adevăratele motive? De ce bombardaţi acum Siria? Ca să luptaţi împotriva organizaţiei ISIS (pe care CIA-ul dvs. a fondat-o) sau pentru că vă interesează mai mult artefactele antice din Siria? De ce jucaţi teatru?

  2) Lumea ştie că, în 1969, agenţia NASA a anunţat că primul om a ajuns pe Lună. Dvs. şi cei din guvernul american ştiu foarte bine că este o minciună, că toată aselenizarea a fost o farsă hollywoodiană, şi asta pentru că omul nu poate trece de centura de radiaţii van Allen care înconjoară Pământul. De ce nu recunoaşteţi public, după 45 de ani, că aselenizarea omului a fost un fals? Vă e ruşine de consecinţe?

  3) Deşi aţi dat vina pe bin Laden şi Al Qaeda, mulţi conspiraţionişti ştiu că evenimentele teroriste 9/11 de la New York au fost înscenate de elemente criminale şi oculte din guvernul SUA. E adevărat că atunci, în 2001, o altă administraţie (Bush) se afla la conducerea Americii, dar dvs. aveaţi datoria ca, odată cu deţinerea puterii din 2009, să-i trageţi la răspundere pe cei vinovaţi de această crimă chiar împotriva poporului american, nu să-i protejaţi. De ce n-aţi făcut-o? V-a fost frică? Apoi, de ce aţi continuat să jucaţi farsa asasinării lui bin Laden din 2011, când ştiaţi foarte bine că acesta era mort din anul 2002? De ce jucaţi acest teatru ieftin de prost gust?

  4) De ce permiteţi unor mari magnaţi să aibă o influenţă atât de mare în deciziile guvernului american? De ce acceptaţi să fiţi conduşi din umbră de familia Rothschild, de familia Rockefeller, de George Soroş, de Warren Buffet şi de alţii? De ce reprezentaţi interesele unei clici oligarhice şi nu interesele poporului care v-a ales? De ce acceptaţi sfaturile acestor ocultişti din umbră pentru a intra în tot felul de războaie şi conflicte în lume? Vă e frică de viaţa dvs? Vă e frică pentru că aţi putea fi scos din scenă?

  5) De ce nu lăsaţi libere toate arhivele CIA-ului şi FBI-ului, care conţin date referitoare la prezenţa OZN-urilor şi extratereştrilor pe Terra? Vă este frică de consecinţe? Lăsaţi să cunoaştem toţi adevărul! De ce ni-l ascundeţi? N-aveţi încredere în popor, în omenire?

  6) Marea majoritate a politicienilor (printre care vă număraţi şi dvs) vă declaraţi sprijinitorii democraţiei şi a libertăţii cuvântului. Atunci, de ce vreţi să ne puneţi căluşe la gură? De ce vreţi, de exemplu, să restricţionaţi accesul la Internet? De ce vreţi să banaţi anumite site-uri? Oare supără atât de mult adevărul? De ce în propria ţară (Statele Unite) încercaţi să instituiţi un regim poliţienesc?

  7) Aţi spus că sunteţi un om pacifist şi că iubiţi pacea. Acţiunile dvs. războinice din mandatul pe care l-aţi avut până acum demonstrează contrariul. De ce bombardaţi ţări, făcând, bineînţeles, şi faimoasele “victime colaterale”? De ce acordaţi contracte de sute de miliarde de dolari marilor corporaţii de armament? De ce vreţi să ne distrugeţi? O faceţi doar pentru a satisface lăcomia corporatiştilor militari? Haideţi, spuneţi adevărul!

  8 ) Anual cheltuiţi mai bine de 600 de miliarde de dolari pentru Apărare. Dacă din această sumă uriaşă, aţi dona 100 de miliarde de dolari pentru transformarea deşertului Sahara într-un mare loc fertil al lumii, atunci alimentele produse aici ar combate foametea existentă în ţările africane în ziua de astăzi. Nu aţi vrea să faceţi acest gest umanitar? Din păcate, acest lucru nu cred că ar fi posibil vreodată.

  9) De ce guvernul american sprijină atât de mult alimentele modificate genetic produse de compania Monsanto, precum şi de alte companii? Nu ştiaţi că ele produc cancer şi alte boli grave? Iar dacă ştiaţi, înseamnă că aveţi intenţii criminale, ca să ne omorâţi încetul cu încetul!

  Acestea sunt, domnule preşedinte, câteva din întrebările la care aş dori să primesc un răspuns din partea dvs. Dar, aşa cum am spus la începutul mesajului, sunt aproape sigur că acesta nu va veni. Pentru că adevărul doare, şi voi, cei de la conducerea lumii, nu suportaţi acest lucru.

  Cu (prea multă) sinceritate,
  un cetăţean liber din România

  P.S. Dacă ajungeţi vreodată să citiţi acest mesaj, sper să nu trimiteţi vreo dronă ucigaşă pentru a mă elimina. Cum public vă declaraţi un “apărător al democraţiei”, cred că înţelegeţi ce înseamnă semnificaţia “libertăţii cuvântului”.


  http://www.lovendal.ro/wp52/i-am-scr...asa-dupa-mine/

  Poate ar trebui sa scriem si noi
  VU+SOLO SE V2+FocusSat+Inverto Black Ultra 0,2 db+1,2 offset(Al)+ H-H Strong Dm 2100 45E-43W

  #2
  O sa-i trimita o drona sinucigasa :P
  J.

  Comment


   #3
   Oua,Oua,Zapte?

   Comment


    #4
    Lumea ştie că, în 1969, agenţia NASA a anunţat că primul om a ajuns pe Lună. Dvs. şi cei din guvernul american ştiu foarte bine că este o minciună, că toată aselenizarea a fost o farsă hollywoodiană, şi asta pentru că omul nu poate trece de centura de radiaţii van Allen care înconjoară Pământul. De ce nu recunoaşteţi public, după 45 de ani, că aselenizarea omului a fost un fals? Vă e ruşine de consecinţe?
    de-a dreptul hilar -- a vazut toata seria de filme Man in Black ?
    Probabil de acolo si inspiratia

    Pai cum sa ii raspunda cineva daca incepe o intrebare cu ..
    "asa este pentru ca stiu eu , dar va rog sa-mi confirmati.."

    Si cel mai bun final dupa aceasta scamatorie propagandistica..

    Cu (prea multă) sinceritate,
    un cetăţean liber din România...(sic)

    Energie consumata de pomana.

    Mai bine intreba cum e vremea la Casa Alba
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

    Comment


     #5
     mda, topic de offtopic
     cred ca de paranormal e urmatoarea intrebare,:

     cand moare iliescu?

     Comment


      #6
      Originally posted by catalinn View Post
      mda, topic de offtopic
      cred ca de paranormal e urmatoarea intrebare,:

      cand moare iliescu?
      E mort de ceva vreme,dar se incapataneaza sa nu stea ingropat.L a vazut pe Lenin ca sta la aer si vrea si el,manca l ar viermii sa l manance,ca multi nevinovati au murit si mor in tara asta din cauza lui.

      Comment      Working...
      X