Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Apollo 20

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Apollo 20
  Înregistrările făcute publice de un fost astronaut, William Rutledge, în vârstă de 78 de ani, arată nava spaţială Apollo 20 pe o suprafaţă care pare a fi Luna, alături de un trup care pare să fi fost al unei fetiţe extraterestre, pe care internauţii au botezat-o "Mona Lisa". Clipurile făcute publice de fostul astronaut au fost foarte populare pe Youtube, însă, după o vreme, Rutledge a reclamat faptul că i-a fost spart contul de Youtube şi aproape toate clipurile postate de el au fost şterse. Unul dintre aceste clipuri prezenta autopsia făcută fetiţei extraterestre. Rutledge a declarat că fetiţa extraterestră care ar fi fost descoperită pe Lună avea şase degete la o mână, păr, însă nu avea nări. Potrivit mărturiilor acestuia, creatura nu era "nici vie, dar nici moartă", a fost adusă înapoi pe Terra şi ar mai fi în viaţă, dar ascunsă.

  #2
  Eu nu contest viața extraterestră inteligentă ori non-intelgentă, probabilistica e suficientă pentru a dovedi matematic existența acesteia.
  Insă să aplice atât de mult Adobe After Effects ( exagerat și repetitiv ) peste imaginile presupus filmate în misiunea Apollo 20 ( care oficial a fost anulată ), iar apoi să spună că gagica extraterestă încă trăiește, deși aștia i-au făcut autopsia... Și au mai blocat și comentariile la videoclipuri, nu cumva să le critice cineva "producția".
  Se pare că "ziariștii" de la Evenimentul Zilei nu mai au ce scrie și se inspiră din site-uri SF...
  HD SATELIT BLOG >> FACEBOOK PAGE <<

  Comment


   #3
   Pai ce nevoie avea fetia aia de nari pe Luna? Normal ca au adus-o pe Pamant, si de atunci se numeste "mielu' c-o nara".

   Comment   Working...
   X