Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

RUSIA a reușit să intre în CONTACT cu o CIVILIZAȚIE EXTRATERESTRĂ

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • RUSIA a reușit să intre în CONTACT cu o CIVILIZAȚIE EXTRATERESTRĂ

  În perioada sovietică, Ministerul Apării de la Moscova lucra în secret la un proiect de realizare a unui super-om cu puteri paranormale. În cadrul acestui proiect, cercetătorii au intrat în contact cu o civilizație extraterestră.
  Extratereștri  1  Pravda.ru susține că jurnaliștii săi au vorbit, în urmă cu mai multe luni, cu un fost ofițer din Miniserul de Interne, un locotenent-general în rezervă, doctor și membru al Academiei de Științe Naturale Alexey Savin.

  Acesta a spus că un grup de cercetători a luat contact cu o altă civilizație în anii '80.

  Vasily Yeremenko, un alt general, care a lucrat în KGB și a supervizat cercetarea sovietică în aviație, a spus că au fost adunate numeroase dovezi despre obiectele zburătoare neidentificate. Lansatoarele de rachete aveau instrucțiuni speciale în caz că detectau OZN-uri.


  Potrivit surselor, OZN-urile apăreau de cele mai multe ori în zonele unde rușii testau echipamente militare și arme.

  ”Putem spune că ne-am dat seama cum să atragem OZN-urile la baza din Vladimirokva. Am crescut foarte mult numărul de zboruri militare. Când intensitatea activității noastre creștea, apăreau și obiectele neidentificate”, a spus unul dintre generali.

  La început, rușii nu au putut identifica fenomenul. Credeau că obiectele pot fi de origine japoneză sau americană.

  ”Problema OZN-urilor este azi atât de obscură pentru că mulți cercetători nu o iau deloc în serios. Piloții au văzut aceste obiecte, dar refuză să vorbească public despre asta”, a adăugat Vasily Yeremenko.

  Proiectul sovieticilor era să descopere resursele ascunse ale intelectului uman. Scopul era să găsească un fel în care să activeze creierul uman pentru realizarea unor sarcini incredibile. Studiile au fost conduse de Natalya Bekhtereva, un academician specializat în probleme neurologice.

  ”În timpul procesului de cercetare s-a ajuns la concluzia că un om este o un sistem energetic și informațional care primește informații din exterior. În acest fel un om poate manifesta abilități paranormale”, a precizat Alexey Savin.

  Trei grupuri au participat la proiect: unul format din cercetători, unul format din militari și unul din femei. Cel din urmă a făcut cele mai mari progrese.

  ”Au vrut să intre în contact cu reprezentanții altor civilizații. Au reușit”, a adăugat acesta, care susține că totul se făcea cu ajutorul creierului, acesta fiind ”reglat” pe o anumită frecvență, ca un radio. În timpul experimentelor nu au fost folosite droguri sau hipnoze.

  Șase participanți au primit șansa de a face contact fizic cu extratereștrii, mai scrie Pravda, în timp ce doi au ajuns chiar pe o navă a acestora. Savin susțin că extratereștrii nu erau prea dornici să împartă informațiile pe care le dețin.

  Singurul lucru asupra căruia au căzut de acord oamenii și extratereștrii a fost despre colaborarea pentru tratarea unor boli.

  ”Civilizația noastră este prea tânără pentru ca ei să fie interesați de un dialog. Noi putem să ne facem rău prin acțiunile noastre prostești, astfel că ne păzesc”, a adăugat generalul.

  Grupul a fost dezactivat în 1993. Există foarte puține dovezi despre acest proiect în arhivele Ministerului Apărării.

  ”De curând, am încercat să repetăm experimentul și am reușit. Este important să continuăm să vorbim cu extratereștrii mai ales în situația în care suntem, când condițiile meteo se schimbă, iar apa de băut este tot mai puțină”, a mai spus Alexey Savin.

 • BADE
  replied
  Daca tot glumim cred ca rusii au intrat in contact cu extraterestrii dupa 5-6 sticle de vodca.....

  Leave a comment:


 • hidric
  replied
  @Jamesbond
  eu beau numai apä de la robinet, da cred cä are si aia ceva, mä tot doare burta de la ea

  Leave a comment:


 • 007/Ro
  replied
  Nu e nimic nou legat de rusi.

  Am retinut insa din final partea cu apa de baut care se regaseste si in startegiile enuntate ale Ocultei cum ca accesul omenirii la apa potabila nu mai trebuie sa fie liber. Informatia e plasata la sfarsitul articolului direct pt. subconstientul vostru. Urmeaza...

  De fapt strategia s-a vazut, nu mai beti apa de la robinet ca va vindem noi apa chioara ( plata ) imbuteliata, prostilor.
  E mai profitabil si eficient sa vinzi apa gata "preparata " cu fluoruri* imbuteliiata decat sa tratezi in cantitate mare toata apa de la robinet cum fac in State.
  ( va mai aduceti aminte cum a inceput si la noi in acel Decembrie 89 campania cu apa de la robinet care nu mai este potabila ba chiaR otravita ? )
  Alaturi de celelalte resurse pe care le controleaza Oculta acum..... urmeaza si apa.
  Coroborat cu inghesuirea populatiei in mari orase, unde toate resursele sunt in mana lor, impreuna cu sistemele electronice de suoraveghere si monitorizare actuale si viitoare, controlul devine asa cum si-au dorit fauritorii Noii Ordini Mondiale.
  Total, de la nasterea sclavului si pan' la moarte.
  Si voua vi se va spune permanent ca este spre binele vostru.
  Intotdeauna!

  Legat de contacte cu aliens care au fost sunt si vor fi aici fie la vedere fie ascunsi nimic nou sub soare.
  Doar guvernele...in mare secret poarta discutii.( in numele cui, cine si cand i-a mandatat? )
  In schimb se culpabilizeaza intreaga omenire!, individul trebuie sa se simta vinovat chiar si de incalzirea globala pt. care mai trebuie sa plateasca taxe peste taxe si tot asa...
  Chipurile suntem si violenti si nepregatiti pt. un contact...cand vine vorba despre aliens.
  Mai sa fie?
  Pai cine provoaca razboaiele, manipuleaza fie prin religie sau mai modern prin mass-media si tine protimea departe de marile " taine " de secole, chiar milenii?
  Nu va ia de nas?

  Aduceti-va aminte numai de Geocentrism, ca sa dau un exemplu elocvent de tinere a maselor in bezna.
  S-au comis crime abominabile impotriva celor care se opuneau dogmelor.
  Crede si nu cerceta va spune ceva?
  Intrebati-va de ce atatea taine si lucruri care nu trebuie sa fie cunsocute de voi sunt ascunse de milenii in arhivele Vatican-ului?
  De ce a fost distrusa, intentionat, Marea Biblioteca din Alexandria!?
  Intrebati-va cui serveste ascunderea si escamotarea adevarului ca voua nu.
  Asta e clar


  Giordano Bruno a rămas celebru în istorie pentru faptul că a fost ars pe rug de Inchiziţia Bisericii Catolice în anul 1600, întrucât credea cu tărie că Pământul se învârte în jurul Soarelui, şi nu invers. Bun, cel puţin aceasta este teoria oficială, căci într-un articol destul de recent am demonstrat că motivele reale ale arderii pe rug a lui Giordano Bruno au fost cu totul altele: susţinerea faptului că Iisus era un magician, nu Fiul lui Dumnezeu, că diavolul va fi mântuit, că Pământul are suflet etc. (vezi mai multe aici http://www.lovendal.ro/wp52/manipularea-giordano-bruno-el-n-a-fost-ars-pe-rug-datorita-heliocentrismului/). În acest articol, vreau să scot în evidenţe unele puncte de vedere absolut impresionante ale acestui filozof şi teolog italian, care pot duce la ideea că el a fost un fel de “călător al timpului”! Şi asta, întrucât viziunile sale aparţinând atât trecutului, cât şi viitorului îndepărtat, raportat la epoca în care el a trăit.
  Astfel, Bruno în “Teoria lumilor multiple” el aduce aminte de teoria mecanicii cuantice, teorie care spune că Universul se poate împărţi în mai multe lumi, întrucât evenimentele se desfăşoară în timp. Iată ce spune Bruno:
  “Îmi imaginez un număr infinit de lumi, asemeni Pământului, fiecare din ele având câte o Grădină a Paradisului. Jumătate din toţi Adamii şi din toate Evele nu va mânca fructul cunoaşterii, pe când cealaltă jumătate o va face. Dar, jumătate din infinit este infinit, aşa că vor exista un număr infinit de crucificări. Aşadar, ori există un singur Iisus care migrează dintr-o lume în alta, ori există un număr infinit de Iisuşi. Altfel, Dumnezeu ar trebui să creeze un număr infinit de Cristoşi”.
  E de înţeles că un asemenea punct de vedere nu putea să stârnească decât furie din partea Bisericii Catolice. Curios e faptul că acelaşi lucru îl afirmă şi fizica cuantica, aşa cum putem citi dintr-un asemenea site:
  “Lumea fizică a lucrurilor este cuprinsă în infinit, este cuprins într-un spaţiu plin de alte lumi posibile…Noi nu putem vedea decât câteva din aceste lumi”.

  Teoria cuantică, dar şi teoria relativităţii generalizate a lui Einstein spun faptul că noi trăim într-un Univers alcătuit din mai multe lumi, acolo unde momentul trecutului, prezentului şi viitorului există toate simultan într-o existenţă permanentă. Ciudat e faptul că şi Giordano Bruno a spus cam acelaşi lucru:
  “În Eternitate, totul coincide într-un moment prezent etern. Astfel, nu există nici trecut şi nici viitor, întrucât ele coincid cu prezentul”.
  Iesiti din ignoranta, altfel ramaneti sclavi!
  Neo-sclavi  P.S.
  Atentie mare la marea teapa care se pregateste cu banul electronic, virtual!
  Protalaul musca deja din BitCoin!
  Instrumentul vechi de control si furaciune devine in totalitate si exclusiv al lor!
  Este bomboana pe coliva voastra!
  Banii de la saltea ( acumulari care ii deranjeaza ) si care ati avut " tupeul" sa nu-i lasati prada in mana lor, adica in banci, i-au furat prin reforme fiscale si/sau monetare ciclice, cronice.
  Intotdeauna!
  E o gandire sistemica.
  Treziti-va!

  * Fluorul


  In lagarele de concentrare in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, nazistii au adaugat in hrana detinutilor mici cantitati de fluor pentru a-i linisti si a-i mentine intr-o stare de letargie mentala care ii impiedica sa aiba idei proprii, sa se revolte si ii face docili, influentabili si manipulabili.
  Ia vedeti daca toata apa folosita la bauturile soft nu cumva e tratata tot spre bine vostru deja!?
  Robotzeilor ( sau robot-zeilor mai corect ),
  fugutza la munca acum!

  O saptamana buna!
  Last edited by 007/Ro; 4 November 2013, 07:55.

  Leave a comment:Working...
X