Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Illuminati-masoni-enigme si conspiraţii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • laur69
  started a topic Illuminati-masoni-enigme si conspiraţii

  Illuminati-masoni-enigme si conspiraţii

  Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt[1], care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt[2] . Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și pro-feminini, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvern bavarez pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa.

  Mișcarea a fost întemeiată pe 1 mai 1776, în Ingolstadt, de Adam Weishaupt (d. 1830) [1], educat în școli conduse de iezuiți și care a fost primul profesor laic de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt. Scriitorii din acel timp, ca Seth Payson, credeau că mișcarea reprezintă o conspirație de infiltrare și răsturare a guvernelor statelor europene.[3] Unii scriitori, ca Augustin Barruel și John Robison, chiar au reclamat că Illuminati au fost în spatele Revoluției Franceze, o afirmație că Jean-Joseph Mounier a licențiat în 1801 a sa carteOn the Influence Attributed to Philosophers, Free-Masons, and to the Illuminati on the Revolution of France.[4]

  Grupul de partizani a primit numele "Illuminati", deși ei se autodenumeau "Perfectibilii". Grupul a fost de asemenea numit Ordinul Illuminati și Illumináții Bavarezi, iar mișcarea însăși a fost raportată la Iluminism (după iluminism). În 1777, Karl Theodor a devenit conducătorul Bavariei. El a fost un susținător al despotismului iluminat și, în 1784, guvernul său a condamnat toate societățile secrete, inclusiv Illuminati.
  În timpul perioadei în care Illuminati putea acționa legal, mulți intelectuali influenți și politicieni progresiști s-au numărat ca membri, inclusiv Ferdinand of Braunschweig și diplomatul Xavier von Zwack, care a fost numărul doi în operațiune și a fost găsit cu multă din documentația grupului când casa sa a fost percheziționată.[5] Membrii organizației Iluminati promiteau ascultare față de superiorii lor, și au fost împărțiți în trei clase principale, fiecare cu diferite grade. Ordinul a avut ramuri în mai multe țări de pe continental european; chipurile a avut în jur de 2.000 de memberi în decursul a zece ani.[2] Organizația avea atracție pentru oamenii versați în literatură, ca Johann Wolfgang von Goethe și Johann Gottfried Herder, și chiar pentru ducii districtului Gotha și Weimar. Weishaupt a modelat grupul său spre extinderea în francmasonerie, și multe filiale Illuminati au adus membri din loji masonice existente. Neînțelegerea din interior și panica cu privire la succesiune i-au precedat căderea, care a fost realizată de Decretul Secular făcut de guvernul bavarez în 1785.[2]

 • clasix
  replied

  Leave a comment:


 • clasix
  replied

  Leave a comment:


 • Nanok®
  replied
  Despre ce-i adevarat cand citesti minciuni  10 Oct 2014 Despre ce-i adevarat cand citesti minciuni

  scris de: Andrei Gheorghe Totul.
  De exemplu, femeia cu trei sani. Normal ca-i adevarat, am citit pe internet, am vazut cu ochii mei si al treilea san. Si asta-i nimica, dar adevarul este ca Dacii au inventat tot. Si ce n-au inventat e de cacat si arata ca un bulgar.

  Dacii au inventat limba romana, de exemplu. Nu stiati. Ei bine, chiar unu’ care a fost secretarul Papii (nu e vorba de mancare) a zis asta. Eu am citit si cred.

  Adevaru’ ca daca stai si te gandesti... Romana... Română... se scrie aproape la fel, ma mir ca nu s-au prins pana acuma. Da’ si asta stiu de ce. Pentru ca masonii au ascuns semnul cu triunghiul fix intre sprancenele lu’ Rihana care e Iluminatti care-s tot romani. Lumina... Luminatti ... V-ati prins?

  Si mai e si Arsenie Boca care stie tot despre toate bolile si daca te freci cu mir facut de Arsenie Boca pe tample si buric o sa ai sapte baieti frumosi si zdraveni, fara stricaciune la nastere.

  Cerul e facut de romani. Pana n-au fost romanii cerul nu era, era bezna, p-orma a venit romanii si au zis: ` Ma duc sa cer un pahar cu ulei!` si asa s-a facut cerul, v-ati prins?

  Tot romanii au inventat si yoga, cica India-i plina de 80 de milioane de romani care vorbesc in romana si voteaza cu Dragnea. Uite, Shiva. Asta-i zeu la ei, romanii din India l-au scornit, shi-va-sa-zica ne distram si noi? Te-ai prins? Hai Romania!

  Avem cei mai frumosi matematicieni, toti olimpicii la toate limbile straine, fizica, chimie sau adulter sunt Romanii, pai ce? Nu un roman a inventat adulterul? Adult, adulter.. ca sa nu se futa copiii, e pentru adulti, v-ati prins?

  In jurul Romaniei se invarte cerul, pamantul, soarele si toata bauxita din lume. Jderi n-au fost, pana n-au venit romanii. Fratii jderi, v-ati prins? Sadoveanu.
  Limba rusa tot de romani e inventata. Sadoveanu, in rusa sad inseamna curte, deci? V-ati prins, nu?

  Contele de Sade, roman din Capalna. Ii placea sa sada. Mall-urile? Un roman din Iasi, Malldova, e magazin in Chisinau, v-ati prins? Moarte homosexualilor, sus patria, jos mafia, hai va pup!

  Leave a comment:


 • clasix
  replied

  Leave a comment:


 • clasix
  replied

  Leave a comment:


 • Nanok®
  replied
  De ceva timp am remarcat ca tot se vorbeste despre o posibila epidemie eobola ....
  Pentru inceput am crezut ca e vorba de o toxiinfectie masmedia romaneasca indusa pentru a abate gandirea gloatei de la cazul varanului .... dar se pare ca e la nivel mai mare ...

  "Contul de Twitter al Yahoo News a fost piratat pentru a trimite un mesaj privind o epidemie de Ebola în SUA"

  Leave a comment:


 • 007/Ro
  replied

  Leave a comment:


 • hidric
  replied
  statele BRIC fiind mai nou statele BRICS ar trebui sä fie mentionatä si Africa de Sud

  Leave a comment:


 • 007/Ro
  replied

  Leave a comment:


 • 007/Ro
  replied
  Bilderberg va discuta şi temerile legate de intenția lui Putin de a construi un sistem alternativ, multi-polar, creat în jurul țărilor membre BRICS (economiile emergente Brazilia, Rusia, China, India), sistem care ar putea devasta dolarul ca monedă de rezervă mondială și ar dilua puternic axa de putere SUA-UE-NATO.
  S-a savarsit deja...  ***

  Se pregatesc si in SUA pt. ....o viata mai buna!  Last edited by 007/Ro; 16 July 2014, 10:38.

  Leave a comment:


 • clasix
  replied

  Leave a comment:


 • clasix
  replied
  Pe aceeasi tema :  Membrii grupului Bilderberg, personalităţi internaţionale marcante din lumea politică sau din mediul de afaceri, sunt acuzaţi că ar conduce lumea din umbră şi că se reunesc anual pentru a plănui scenarii geopolitice sau economice cu un singur sens: centralizarea puterii.

  Contextul în care se petrece întâlnirea de anul acesta a "greilor" din Grupul Bilderberg este mai complicat ca niciodată, potrivit Infowars.com. Intransigenţa Rusiei la criza din Ucraina şi mişcarea eurofobă care traversează Uniunea Europeană ameninţă în mod serios viziunea unipolară asupra lumii pe care grupul încearcă să o transpună în realitate de peste 60 de ani.

  Surse din interiorul conferinţei de la Copenhaga au confirmat pentru jurnalişti că discuţiile se vor concentra pe strategia de stopare a forţelor centrifuge care pun în pericol agenda Bilderberg de centralizare a puterii într-o singura federaţie mondială.

  În ciuda secretomaniei care înconjoară conferinţele Bilderberg, este de notorietate faptul că Grupul susţine o agenda globalistă şi consideră că noţiunea de suveranitate naţională este depăşită.

  Pe agenda discuţiilor Bilderberg 2014 un loc central îl ocupă acordul comercial dntre UE şi SUA - Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP). Potrivit Infowars, cesta reprezintă pentru Bilderberg un element esenţial în încercarea de a salva lumea unipolară.

  Primul pas constă în crearea unei zone comerciale libere care să unească SUA şi Europa, pentru ca ulterior să se pună şi problema unei federaţii politice transatlantice.

  Discuţiile pe această temă sunt conduse de Reprezentantul Comercial al administraţiei Obama, Michael Froman, finanţist venit de pe Wall Street. Froman lucrează simultan la construirea unui alt acord comercial de amploare, Parteneriatul Trans-Pacific, prin care se încearcă implicarea unor state din Asia.

  Se spune că Bilderberg a schiţat crearea monedei unice europene încă din 1955. Acum, însă, rezultatele alegerilor pentru Parlamentul European au dat alarma printre globaliştii Bilderberg, aceştia fiind panicaţi la gândul că planurile le sunt date peste cap.

  Pe lângă subiecte ca dezastrul electoral european şi consolidarea acordului TTIP, elitele reunite la Copenhaga vor aborda o serie de alte aspecte-cheie, cum ar fi, de exemplu, introducerea unei "taxe pe carbon", care să fie plătite direct Națiunilor Unite, dar care va conţine totuşi "derogări" speciale pentru marii poluatori din economie.

  Criza geopolitică majoră a momentului - situaţia din Ucraina şi relaţiile dintre Rusia şi NATO sunt de asemenea pe prima pagină a Agendei 2014 a conferinţei Bilderberg. Globaliștii consideră că Vladimir Putin încearcă să excludă Rusia din noua ordine mondială, deoarece a îndrăznit să "provoace sistemul internațional," după cum s-a exprimat John Kerry.

  Bilderberg va discuta şi temerile legate de intenția lui Putin de a construi un sistem alternativ, multi-polar, creat în jurul țărilor membre BRICS (economiile emergente Brazilia, Rusia, China, India), sistem care ar putea devasta dolarul ca monedă de rezervă mondială și ar dilua puternic axa de putere SUA-UE-NATO.

  Pe agenda de discuţii a evenimentului de la Copenhaga se mai regăsesc teme precum "Viitorul democratiei si capcana clasei de mijloc", precum şi "Noua arhitectura din Orientul Mijlociu", dar şi un subiect care a stârnit comentarii ironice în presa nternaţională: „Există intimitate?".

  La întrunirea Biderberg 2014 participă, între alţii, fostul şef al NSA, generalul Keith Alexander, directorul FMI, Christine Lagarde, Henry Kissinger, Sir John Sawers, şeful MI6, dar şi preşedinţii companiilor Shell, BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google, şi Linkedin.

  Alte personalităţi prezente la Copenhaga: cancelarul britanic GeorgeOsborne si omologul sau din partea Partidului Laburist Ed Balls, secretarul penru Dezvoltare Internationala Justine Greening, oficiali din cadrul Bancii Centrale Europene sau presedintii Goldman Sachs si Lazards.

  Ca şi în ceilalţi ani, întâlnirea secretă are parte de o securitate ieşită din comun. Mai mulţi jurnalişti independenţi s-au cazat la hotel înainte de începerea conferinţei, însă atunci când au încercat să obţină reacţii de la participanţi au fost rugaţi să părăsească hotelul, relatează infowars.com.

  Jurnaliştii filmaseră în prealabil etajul rezervat conferinţei Bilderberg şi atunci când au refuzat să şteargă imaginile, au fost arestaţi şi reţinuţi pentru mai bine de o oră.

  Organizatorii au incercat si anul acesta sa faca un pas in directia unei oarecare doze de transparenta anuntand o lista a prim-ministrilor, directorilor executivi si a sefilor militari care participa la eveniment.

  Asta dupa ce anul trecut, cu ocazia intalnirii desfasurate la Watford, Marea Britanie, pentru prima data in 59 de ani, grupul Bilderberg a decis sa instaleze un birou pentru presa. Insa cu o zi inainte de demararea discutiilor, adresa de email pentru contacul cu presa a disparut de pe site-ul evenimentului, anunta la acea vreme The Guardian.

  http://www.directproprietar.ro/Grupu...e-la-Copenhaga

  Leave a comment:


 • clasix
  replied
  Secrete, Bilderberg,ziaristi...


  http://www.directproprietar.ro/SECRE...lui-Bilderberg

  Leave a comment:


 • hidric
  replied
  hahaha
  https://www.youtube.com/watch?v=ffLO0CZDQNE

  Leave a comment:Working...
X