Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Illuminati-masoni-enigme si conspiraţii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 2 (0 members and 2 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #46
  sigpic
  „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).  .

  Comment


   #47
   sigpic
   „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).   .

   Comment


    #48
    Mo, clasix, tu chiar te-ai uitat 4 ore la ala?
    SHALOM

    Comment


     #49
     E doar pentru doctori...

     RDI-Boards XtraFM !

     R
     TVDXRO
     DXinfo Feeds Keys
     RDI

     Comment


      #50
      Originally posted by isr2002 View Post
      Mo, clasix, tu chiar te-ai uitat 4 ore la ala?

      De unde naiba timp, patru ore sa te uiti la un film de genu asta in cursul saptamanii?
      Nu m-am uitat, da' poate-s altii interesati si au timp...
      De regula, cand dau peste asa ceva si nu am timp, le vizionez pe bucati, cand am timp...
      sigpic
      „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).      .

      Comment


       #51
       http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ac...rg+in+Romania+
       SHALOM

       Comment


        #52
        Faza tare !        Cate o fi auzit si stiut sarmana stenografa de si-a iesit din minti!
        Nu mai rabda prostimea sclavia....pe masura ce se trezeste!
        Dar de unde sa stie sarmana ca si celalalt " master " e tot o manipulare ?!


        Last edited by 007/Ro; 17 October 2013, 10:58.
        RDI-Boards XtraFM !

        R
        TVDXRO
        DXinfo Feeds Keys
        RDI

        Comment


         #53
         Originally posted by 007/Ro View Post
         Zau?
         E de notorietate relatia Cleopatrei atat cu Caesar ca si cu Marc Antoniu, ulterior.
         Sunt si filme facute pe acest subiect!
         Si picturi!         Reciteste atent prostia colosala pe care ai scris-o tu:

         Originally posted by 007/Ro View Post

         Ai habar de micul Issa, alias Cezarion, fiul Cleopatrei ( tot din neamul Ptolemeilor ) si a lui Iulius Cezar sub ce nume a fost bagat pe gat cu forta intru venerare prin religia crestina?
         Si lista necunoasterii tale continua, din pacate mult si bine...

         Studiaza inainte de a te contra aiurea, tembelistic!

         Iar acum reciteste mai atent raspunsul meu, in special partea subliniata cu rosu:

         Originally posted by [email protected]

         Afirmatia asta nici n-o bagasem de seama in noianul de ineptii pe teme istorice postat de tine aici, dar daca tot m-ai facut sa recitesc aberatiile astea, cred ca e momentul sa-ti demonstrez cine se contrazice tembelistic

         Cezar moare asasinat in anul 44 INAINTE DE CHRISTOS, la Idele lui Martie, in teatrul lui Pompei. Evenimentul e descris cu lux de amanunte de o gramada de surse contemporane, datorita lui a avut loc un cumplit razboi civil etc etc, nu exista nici un dubiu in acest sens. Daca o mai lasa iar gravida pe Cleopatra in noaptea de dinaintea asasinatului (Caesarion avea deja 3 ani la data respectiva), copilul s-ar fi nascut in decembrie 44 i. C. sau ianuarie 43 i.C

         Cu alte cuvinte, acest copil ar fi avut 77 de ani in anul 33 d.C cand a avut loc rastignirea lui Hristos. Avand in vedere ca se stie cu precizie, din surse contemporane, in ce perioada a fost guvernator Pilat din Pont (26-36 d.C) , nici data rastignirii nu poate fi gresita cu mai mult de cativa ani. Trecem asadar peste faptul ca acest copil al lui Cezar ar fi trebuit sa scape de soldatii lui Augustus, de otravurile Liviei (care au lichidat pe oricine era chiar si ruda indepartata cu Caesar) si de asasinatele lui Tiberius (chestie care ar fi fost in sine absolut suficienta ca sa-l califice drept un mare facator de minuni ) si ramane faptul indubitabil ca ar fi trebuit sa aiba PESTE 70 DE ANI la data evenimentelor descrise in Evanghelii.


         Acum iti dai seama ce aberatii sustii, din totala incultura istorica?

         De fapt, cam asta este publicul caruia i se adreseaza toate teoriile astea abracadabrante: oameni fascinati de teoria conspiratiei dar care nu au minimele cunostinte necesare pentru a sesiza ridicolul absolut al acestor "teorii". Iti recomand cu caldura sa citesti romanul "Pendulul lui Foucault" al lui Umberto Eco, ai toate sansele sa te recunosti in el.

         Editione Manuzio (T.M.)
         Daca insisti, pot sa iau la rand si celelalte enormitati pe care le-ai scris pe teme istorice, pentru ca sunt multe si la fel de ridicole ca si asta. N-ar fi mai bine sa ne intoarcem la aselenizare si sa imi raspunzi la intrebarea simpla pe care ti-am pus-o?


         Originally posted by 007/Ro View Post

         Calendarul a fost zapacit de cateva ori tocmai ca sa acopere minciunile din biblie si sa se potriveasca cu.....masluiala!
         Suntem in anul 5774 de la facerea omului dupa calendarul EBRAIC

         Pe cine faci tu incult?

         Te indrepti catre BAN!
         Evenimentele despre care discutam nu puteau fi "masluite cu calendarul" pentru ca romanii datau evenimentele in functie de anii trecuti de la infiintarea cetatii si identificau fiecare an dupa numele consulilor din anul respectiv. Cu alte cuvinte, nu incape nici o urma de indoiala ca intre asasinarea lui Caesar si numirea lui Pilat din Pont ca guvernator trecusera 70 de ani.
         Iar in epoca romana singura modificare a calendarului a fost facuta chiar de Iulius Caesar. Banuiesc ca e oarecum evident ca a facut asta inainte sa fie asasinat

         P.S. Imi pare rau, nu te fac eu incult, te faci chiar tu prin enormitatile pe care le postezi. (iar afirmatia cu incultura colosala se baza pe bazaconia cu doar cateva familii care s-ar fi perindat pe tronurile din toata lumea - orice comentariu este de prisos - banuiesc ca dupa cunostintele tale de istorie si sultanii turci se trageau nu din seful unui trib de pastori, pe nume Osman, ci din Ptolemei - asta fiind doar un exemplu la indemana dintre miile care se pot da )
         Last edited by [email protected]; 19 October 2013, 02:22.

         Comment


          #54
          Prostie colosala?
          Scrie in toate manualele de istorie.
          Ptolemeu XV
          sau Cezarion sau Issa (n. 23 iunie 46 i.e.n..) este fiul Cleopatrei facut cu Iulius Cezar.

          A fost ultimul rege din dinastia ptolomeică din Egipt, fiul Cleopatrei și al lui Caesar.
          Acesta avea să devină rege al Egiptului Elenistic, ca prinț moștenitor, s-a crezut ca a fost executat de trupele lui Octavian când se afla în drum spre India dar studiile arata ca acesta a scapat, fiind lasat in viata chiar din ordinul lui Octavian.
          Perioada pana la varsta de 29 de ani si-a petrecut-o invatand si studiind in India si Tibet.
          Se intoarce la 29 de ani in Alexandria, locul unde o vazuse ultima data pe mama sa, Cleopatra, in viata
          În anul 1894, Nicolas Notovici, un ziarist rus, a publicat cartea Viaţa necunoscută a lui Iisus Christos în care arăta cum, în cursul călătoriei sale în Ladak, în micul Tibet, la sfârşitul anului 1887, a găsit o copie a unui vechi manuscris budist care spunea explicit unde fusese Iisus în timpul anilor săi pierduţi: în India. În timpul conversaţiei dintre Notovici şi un lama de la mănăstirea Himis, acesta din urmă a afirmat că printre multele papirusuri manuscrise din mănăstire “pot fi găsite descrieri ale vieţii şi ale faptelor lui Budha Issa, fiul cel mare al Cleopatrei, care a predicat doctrina sfântă în India şi printre copii lui Israel”.

          Având la bază aceste documente din mănăstirile tibetane, la care a avut acces destul de greu datorită reticenţei lamas-ilor de a dezvălui astfel de manuscrise faţă de străini, Notovici a scris cartea “Viaţa sfântului Issa, cel mai bun dintre fiii oamenilor”. Pe lângă evenimentele deja cunoscute din Evanghelii cu privire la viaţa lui Iisus, cartea aduce în plus relatări despre anii despre care Evangheliile nu pomenesc nimic. Astfel relatarea arătă cum în cel de-al 13-lea an a lui Issa, primul din anii săi pierduţi, era timpul în care un israelit ar trebui să se căsătorească. Casa părinţilor săi, deşi era umilă, a devenit loc de întâlnire pentru cei bogaţi şi nobili care doreau să-l aibă drept ginere pe tânărul Issa, deja celebru pentru învăţăturile sale despre lumea Celui Atotputernic. Issa avea însă alte scopuri în vedere. Potrivit manuscrisului pe care l-a publicat Notovici, el a părăsit în taină casa tatălui său, a plecat din Ierusalim şi a călătorit spre răsărit cu o caravană de negustori pentru a se perfecţiona în “Cuvântul Divin” şi pentru a studia legile marelui Buddha.

          Cezarion - Issa avea 14 ani atunci când a trecut prin Sind, o regiune situată în sud-estul Pakistanului de astăzi, în valea inferioară a fluviului Ind, şi s-a stabilit printre arieni. Faima sa s-a răspândit destul de curând, şi el a fost rugat de către jainişti să stea cu ei. În loc să facă aceasta, el a plecat însă mai departe şi a ajuns la Juggernaut, unde a fost primit cu bucurie de către preoţii brahmani care l-au învăţat să citească, să înţeleagă Vedele, să tămăduiască şi să exorcizeze. Issa a petrecut şase ani studiind şi învâţându-i şi pe alţii la Juggernaut, Rajagriha, Benares, şi alte oraşe sfinte, după care a fost implicat într-un conflict cu brahmani şi kshatriya-şi, respectiv castele preoţilor şi războinicilor, prin faptul că a predat scrierile sfinte castelor inferioare, vaisya-şi (casta fermierilor şi a negustorilor) şi sudra-şi (casta muncitorilor şi a ţăranilor).

          Decât să se supună viziunilor limitate ale brahmanilor, Issa a preferat să predice împotriva lor şi a kshatriya-şilor, şi în favoarea vaisya-şilor şi a sudra-şilor. Fiind conştienţi că au fost înjosiţi, preoţii şi războinicii au plănuit să-l condamne pe Issa la moarte.

          Avertizat de pericol de către sudra-şi, Issa a părăsit Juggernautul în timpul nopţii şi a ajuns la poalele Himalayei, în Nepalul de sud, unde cu 5 secole înainte se născuse marele Buddha. După 6 ani de studiu, Issa a devenit “un predicator perfect a scrierilor sacre”. A părăsit apoi Himalaya şi a călătorit către vest predicând, în drumul său, împotriva idolatriei, întorcându-se în cele din urmă în Palestina, la vârsta de 29 de ani. De aici încolo povestea este bine cunoscută.

          La vremea sa această carte a avut un succes imediat stârnind, bineînţeles, numeroase controverse.

          Aceste controverse s-au încheiat în aparenţă atunci când profesorul J. Archibald Douglas a plecat la Himis şi a luat o declaraţie Marelui Lama, care a pretins că toate relatările lui Notovici erau false.
          Ulterior s-a dovedit ca aceasta pretinsa declaratie era un fals grosolan.
          În anul 1922, Swami Abhedananda a plecat la Himis. A întrebat despre Notovici şi despre descoperirea sa şi i s-a spus exact contrariul celor spuse profesorului sus-amintit. Nu numai că Marele Lama a confirmat povestea lui Notovici, dar la rândul său l-a ajutat pe Abhedananda să traducă aceleaşi verste, pe care swami le-a publicat ulterior în bengali, în cartea “În Kashmir şi în Tibet”.

          În anul 1925, conducând o expediţie în Asia Centrală, Nicolas Roerich, pictor rus, poet, arheolog, mistic şi filosof, a vizitat Himis-ul. El a publicat ulterior scrieri pe care le descoperise la mănăstire şi care era cât se poate de asemănătoare cu cele ale lui Notovici. El a relatat de asemenea că a dat în călătoria lui de multe alte documente, atât scrise cât şi orale, legate de şederea lui Cezarion - Issa, fiul Cleopatrei, în Orient.

          În cele din urmă, în anul 1939, fără a avea vreo cunoştinţă de legendele despre Issa sau de cartea lui Notovici, lui Elisabeth Caspari, o talentată pianistă cunoscută în acea vreme, i s-au arătat trei cărţi de către bibliotecarul de la Himis, care i-a explicat zambind cu subinteles:
          “Aceste cărţi spun că Iisus al vostru, cunoscut ca Cezarion sau micul Issa, fiul Cleopatrei, a fost aici”.
          Si acum Budha Issa @ BBC          Evident si cei de la BBC sunt tot inculti si tembeli !
          " Enormitatile " se pot verifica si asta doare pe unii...


          Cleopatra îi dă tronul fiului ei, Cezarion - Issa
          ( Temple of Denderah. Back wall where can be seen )

          Alti inculti au facut si film(e) dupa alt incult, Bernard Shaw...          Ptolemeu XV
          aka Cezarion aka Budha Issa (n. 23 iunie 46 i.e.n..) este fiul Cleopatrei & Iulius Cezar.
          Cleopatra and Caesar
          Dată 1866
          Note Cleopatra Before Caesar by Jean-Léon Gérôme, oil on canvas, 1866. Cleopatra confronts Gaius Julius Caesar after emerging from a roll of carpet. The Egyptian Queen had been driven from the palace in Alexandria by her brother/husband Ptolemy XIII. She had to disguise herself to regain entry and treat with Caesar for protection and restoration of her throne.
          Citeste!
          În iunie 47 î.Hr. Cleopatra a avut un fiu, despre care a pretins că este al lui Iulius Cezar și pe care l-a botezat "Cezarion" ("micul Cezar" caruia i se mai spunea si micul Issa pe descendenta Ptolemeica ). La întoarcerea lui triumfală la Roma, Iulius Cezar a fost întâmpinat de Cleopatra și Cezarion. Sub auspiciile negocierii unui tratat cu Roma, Cleopatra a locuit într-o vilă deținută de Iulius Cezar, situată în afara capitalei. După ce Iulius Cezar a fost asasinat în martie 44 î.Hr., Cleopatra s-a întors în Egipt. La scurt timp după întoarcerea Cleopatrei, Ptolemeu al XIV-lea a murit, probabil otrăvit de sora sa. Regina și-a adus fiul la domnie alături de ea, sub numele de Ptolemeu Cezarion al Egiptului (Ptolemeu al XV-lea Caesar).
          La vremea aceea, Roma, cea mai mare dintre puterile vestice, era de asemenea zguduită de un război civil. Chiar în momentul în care Cleopatra se pregătea să-și atace fratele cu o imensă armată formată din arabi, războiul civil roman a ajuns și în Egipt. Cneus Pompeius Magnus, înfrânt de Iulius Cezar în Grecia, a fugit în Egipt căutând adăpost, însă a fost ucis de agenții lui Ptolemeu al XIII-lea în 47 î.Hr.. Iulius Cezar a ajuns la scurt timp în Alexandria și, după ce a descoperit moartea dușmanului său, a decis să restabilească ordinea în Egipt. Începând cu secolul precedent, Roma exercitase un control din ce în ce mai mare asupra bogatului regat egiptean, astfel încât Cleopatra a căutat să-și atingă scopurile politice intrând în grațiile lui Iulius Cezar. Ea s-a dus la palatul regal din Alexandria și se spune că i-a fost dusă lui Iulius Cezar înfășurată într-un covor, care i-a fost oferit cadou. Cleopatra, o femeie nu prea frumoasă dar totuși seducătoare, a atras atenția puternicului lider roman, acesta fiind de acord să participe la războiul civil egiptean de partea ei. Cleopatra iese învingătoare din acest conflict și rămâne la domnie alături de un alt frate de-al său, Ptolemeu al XIV-lea. Arsinoe, care fusese aliata lui Ptolemeu al XIII-lea în luptă, a fost luată la Roma de Iulius Cezar, apoi dusă într-un templu, unde a trăit până în anul 41 î.Hr., când avea să fie executată din ordinul lui Marc Antoniu.
          Marc Antoniu și Cleopatra


          Cleopatra pe terasă, cu servitoarele - de Arthur Bridgman


          Odată cu asasinarea lui Iulius Cezar, Roma a căzut din nou pradă războiului civil, oprit temporar în 43 î.Hr. odată cu formarea celui de-al doilea triumvirat, constituit din Octavian, fiul adoptiv al lui Caesar și moștenitorul ales de acesta, Marc Antoniu, un general puternic și Lepidus, un om de stat roman. Marc Antoniu a preluat administrația provinciilor estice din Imperiul Roman, chemând-o pe Cleopatra la Tarsus, în Asia Mică, pentru a răspunde acuzațiilor potrivit cărora ar fi susținut dușmanii lui Marc Antoniu.
          Cleopatra voia să și-l facă pe Marc Antoniu aliat, așa cum îi fusese înainte Cezar. De aceea în 41 î.Hr. a ajuns la Tarsus într-o magnifică barjă, costumată în Venus, zeița iubirii la romani. Reușind să îl seducă pe Marc Antoniu, se întoarse împreună cu el la Alexandria, unde petrecură iarna împreună. În 40 î.Hr., Marc Antoniu s-a întors la Roma și s-a căsătorit cu sora lui Octavian (Octavia), într-o încercare de a-și repara alianța cu fratele acesteia. Totuși, triumviratul a continuat să se deterioreze. În anul 37 î.Hr., Marc Antoniu s-a despărțit de Octavia și a călătorit spre est, făcând aranjamente astfel încât Cleopatra să i se poată alătura în Siria. În perioada în care au fost despărțiți, Cleopatra i-a dăruit 2 gemeni, un băiat și o fată. Potrivit propagandiștilor lui Octavian, cei 2 amanți erau căsătoriți la vremea respectivă, fapt ce încălca legea romană care interzicea romanilor să se căsătorească cu străini.
          Familia Cleopatrei

          Amanți:
          Cneus Pompeius Magnus
          Gaius Iulius Cezar
          Irod cel Mare, regele iudeu
          Marc Antoniu
          Soți:
          Ptolemeu XIII
          Ptolemeu XIV
          Marc Antoniu
          Copii:
          Ptolemeu Cezarion ( aka Isus )

          Cleopatra VIII Selene
          ( aka Maria Magdalena viitoarea sotie a lui Isus )
          Alexandru Helios
          Ptolemeu Philadeus
          Calendarul a fost zapacit de cateva ori tocmai ca sa acopere minciunile din biblie si sa se potriveasca cu.....masluiala!

          Suntem in anul 5774 de la facerea omului dupa calendarul EBRAIC

          ***

          Pe cine faci tu incult si tembel ?

          Moi?          Te indrepti catre BAN!
          Last edited by 007/Ro; 21 October 2013, 10:05.
          RDI-Boards XtraFM !

          R
          TVDXRO
          DXinfo Feeds Keys
          RDI

          Comment


           #55
           Remember de week-end           ***

           RDI-Boards XtraFM !

           R
           TVDXRO
           DXinfo Feeds Keys
           RDI

           Comment


            #56
            Se mai trezesc cate unii...


            http://ro.stiri.yahoo.com/cum-vrea-g...--finance.html
            sigpic
            „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).            .

            Comment


             #57
             Adevarul ca si mie imi trebuie 528 de hertzi.
             LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
             NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

             Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

             Comment


              #58
              Pe acelasi subiect...

              http://epochtimes-romania.com/news/s...ionaj---205186

              In plus si francezii au aceeasi problema ca germanii...

              http://epochtimes-romania.com/news/s...lysee---205159
              sigpic
              „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).              .

              Comment


               #59
               O alta piesa in puzzle-ul unui "dezastru" iminent...
               Trupe rusesti in SUA in caz de dezastru !
               Gloante dum dum pentru ''garzile patriotice" americane (FEMA).
               Ce dreaq, chiar vin alienii?


               http://epochtimes-romania.com/news/t...genta---203454
               sigpic
               „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).               .

               Comment


                #60
                Si o alte chestie interesanta,( binecunoscuta totusi de maestrul 007 ).

                S-a dovedit: Constiinta influenteaza materia !

                http://epochtimes-romania.com/news/c...ovezi---203070                Si o animatie...

                sigpic
                „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).                .

                Comment                Working...
                X