Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Illuminati-masoni-enigme si conspiraţii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  http://epochtimes-romania.com/news/c...-2013---209954


  http://epochtimes-romania.com/news/d...-1969---213579
  sigpic
  „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).  .

  Comment


   Scandal incendiar - Jaf in stil ...sionist !

   AURUL de la Roșia Montană a fost FURAT cu VAPORUL


   Este vorba de 142.000 de tone de " material steril ", scoase din România cu VAPORUL

   Vicepreședintele Comisiei pentru Roșia Montană și expert minier afirma că RMGC a dus în Canada și Australia 142.000 de tone de material aurifer din Munții Apuseni


   Reprezentanții companiei canadiene neaga cifrele dar nu neagă trimiterea minereurilor în afara granițelor.
   Livrarea a început cu mulți ani în urmă și a atins apogeul în timpul guvernării Boc.
   Autoritățile române au știut permanent de exploatarea zăcămintelor, însă totul s-a desfășurat în secret.
   Cele 142.000 de tone de material aurifer pot conține minim o tonă de aur și aproape patru tone de argint.
   Reprezentanții RMGC au confirmat, totodată, existența altor 48 de metale grele extrem de rare si scumpe în Munții Apuseni.
   Senatorul Haralambie Vochițoiu, vicepreședinte al Comisiei pentru Roșia Montană și, totodată, inginer minier, a făcut mai multe dezvăluiri uluitoare. Acesta a declarat că, până în mandatul lui Emil Boc inclusiv, 142.000 de tone de material aurifer de la Roșia Montană au fost scoase din țară de către RMGC, sub pretextul unor analize efectuate în Australia și Canada. RMGC nu neagă, însă susține că ar fi vorba de cantități „incomparabil mai mici“.
   Cele 142.000 de tone de material aurifer ar putea conține peste o tonă de aur și aproape patru tone de argint

   În schimb, vicepreședintele Comisiei speciale susține că aurul luat de canadieni a fost extras, sub pretextul explorării, inclusiv din filonul roman, mult mai bogat în aur și că avem de-a face, de fapt, cu o exploatare mascată.Însă, ținând contul de declarațiile senatorului Vochițoiu, conform cărora s-a exploatat minereu steril din filonul roman, unde concentrația de aur este de 7,8-8,2 grame/tonă, RMGC a scos din țară peste o tonă de aur și aproape patru tone de argint, fără să cedeze statului român nimic.Livrarea a început cu mulți ani în urmă și a atins apogeul în timpul guvernării Boc


   În cursul vizitei de la Roșia Montantă, pe care parlamentarii din Comisia specială au făcut-o, o directoare de la RMGC a făcut, fără să vrea, o dezvăluire uluitoare, care, inițial, a trecut neobservată, dar a fost însă bine speculată de vicepreședintele Harlambie Vochițoiu, în principal datorită profesiei pe care acesta o are, respectiv expert minier.

   Directoarea a susținut că RMGC a scos din țară, pentru analize, o cantitate impresionantă de material aurifer.
   Pe planșele pe care reprezentanții Gold Corporation le-au arătat parlamentarilor, senatorul Vochițoiu a constatat că este vorba de 142.000 de tone de material steril, scoase din România, însă informațiile au fost până acum ținute la secret de canadieni.
   Grosul a plecat din țară până în 2012.

   Dialog cu senatorul Vochițoiu
   „Cifrele astea au fost scrise pe o planșă, care ni s-a arătat acolo. Numai că ei nu știau că au un inginer minier în față.
   Ne-au spus că au făcut zeci de mii de forări și atunci i-am întrebat:
   «Da, ați consumat mulți bani, foraje, de la suprafață până la 500 de metri, după aceea ați avut de lucru și în subteran», pentru că ei au luat și din subteran să facă probe.
   «Da, foarte multe, am lucrat mult, de atâția ani, vă dați seama».
   Zic: «Și unde ați dus probele astea?»
   Zice: «În Canada, în Australia».
   Zic: «Și cam cât așa?»
   .
   «142.000 de tone.
   Și cu concentrație medie de 1,4 grame de aur, așa»
   .
   Unde, cum, cine garantează că rezultatul probelor este ăla care ni se spune?
   Și atunci deja femeia săraca și-a dat seama, e o doamnă directoare, geolog (Cecilia Szentesy, n.red), care, eu sunt convins că nu are nicio treabă cu chestiunea asta, a zis:
   «Domne, am lucrat cu institute recunoscute internațional»,
   dar, zice,
   «a fost foarte scump vaporul, vă dați seama că n-am câștigat nimic, n-a câștigat compania mare lucru».

   Ei au zis că au scos în baza licenței de explorare.
   Ei zic că astea sunt probe.
   Ei de-aia au și tăcut așa 17 ani.
   Ei mai explorau încă vreo 20 și terminau zăcământul.
   Eu asta nu înțelegeam, cum o companie privată bagă atâția bani într-o chestie incertă?!
   Să stai 17 ani să tot bagi bani, de undeva trebuia să vină.
   Bun, la un moment dat s-a zis că speculează pe bursă, dar cât să speculezi și pe bursă, te mai duci și în jos, și în sus.

   Apoi am înțeles.

   Cum să lași să plece sute de mii de tone de zăcământ cu aur în Canada sau Australia, fără să știi unde?”
   Romanie vai de tine!

   - - - Updated - - -

   Ce implicare are George Soros la Roşia Montană


   Cine a susţinut protestele localnicilor de la Roşia Montană împotriva strămutării şi a mineritului cu cianuri? Care sunt dedesubturile acestei afaceri fascinante prin aerul ei de complot la scară globală?
   George Soros

   Presa afiliată proiectului minier de la Roşia Montană susţine că protestele împotriva RMGC sunt artificiale, fiind pur şi simplu stimulate (dacă nu cumva provocate) de banii omului de afaceri şi filantropului american George Soros. Foarte multe ONG-uri şi asociaţii din România care au primit de-a lungul anilor fonduri din partea fundaţiilor înfiinţate de George Soros se regăsesc într-adevăr în tabăra protestatarilor. Acest fapt este de natură să tulbure şi să creeze o impresie greşită. Aşadar, s-ar putea spune, protestele nu sunt pure, ci animate de interese dintre cele mai triviale. Nu ar exista nicio idealitate în aceste acţiuni, ci doar o competiţie brutală între titanii afacerilor globale: Soros vs Paulson şi Kaplan.
   E uşor să te laşi înşelat de aceste imagini dacă nu ştii cum sunt finanţate aceste organizaţii, şi care sunt criteriile şi mecanismele deciziei. De aceea e bine să aducem câteva clarificări. În linii mari fundaţiile lui George Soros, înfiinţate cu deosebire în Europa de est şi în fostul spaţiu sovietic după căderea comunismului, şi-au propus să cultive ideile progresismului liberal, un curent de gândire politică cât se poate de american şi care se deosebeşte de stânga europeană prin faptul că rămâne imun la tentaţia marxistă (anticapitalistă). O dovadă este că nici stânga intelectuală românească (vezi CriticAtac) nu manifestă cine ştie ce simpatie faţă de activitatea fundaţiilor Soros, aflându-se mai curând în răspăr cu spiritul acestora. Un concept emblematic este acela de open society, preluat din gândirea lui K.R. Popper, deşi nu se poate vorbi de o identitate perfectă între filozofia societăţii deschise şi activitatea practică a fundaţiilor Soros, care scapă inevitabil unor încadrări foarte precise.
   Dacă ar fi însă să caracterizăm spiritul acestor organizaţii, atunci am putea spune că ele şi-au propus să deconstruiască structurile tradiţionale ale societăţii în ceea ce au ele mai intim ca presupoziţii şi automatisme sociale („prejudecăţi” şi „credinţe” discriminatorii, inegalitare şamd). Fundaţiile Soros au finanţat de regulă acele organizaţii care au asumat fie şi aproximativ această filozofie. În România ultimilor 22 de ani au fost susţinute acele programe care au militat pentru pluralism politic, integritate publică, libertate de exprimare, egalitate de sex, combaterea discriminărilor rasiale cu accent pus pe tema romilor şamd.
   Până la un punct, programele finanţate de Soros s-au confundat perfect cu acţiunea însăşi de decomunizare şi democratizare a societăţii româneşti. Aşa se explică de ce în board-urile fundaţiei Soros din România au fost cooptate în primii ani de după Revoluţie persoane cu înclinaţii mai curând conservatoare, dar şi de ce, încetul cu încetul, pe măsură ce o serie de obiective generale fuseseră atinse, Fundaţia a luat discret distanţă faţă de aceşti intelectuali cu ancore tradiţionale, căutând activişti mai apropiaţi de spiritul liberal de stânga al ideii de open society. Era tot mai dificil de împăcat spiritul conservator, care scăpase treptat de complexele iniţiale, cu liberalismul american. De fapt paradoxul este că unii dintre membrii de marcă ai board-urilor Fundaţiei Soros se regăseau ideologic mai curând în tabăra conservatorilor americani şi nu în aceea a lui George Soros. Sunt grăitoare şi aliniamentele care s-au produs în jurul campaniei preşedintelui George W. Bush şi care produseseră o veritabilă ruptură intimă între membrii sau apropiaţii organizaţiei din România.
   Toate acestea sunt extrem de importante, deoarece demonstreză că nu a existat un complot Soros, ci o activitate bine organizată şi bine condusă, cu ţinte ideologice transparente bine definite, dar care a împrumutat inevitabil culoarea locală, lăsând celor implicaţi o perfectă libertate de gândire şi opţiune politică. Poate nu e inutil să spunem că George Soros personal nu s-a implicat niciodată în afacerile curente ale numeroaselor sale organizaţii şi nici nu ar fi putut practic să facă acest lucru.
   Cu ani în urmă, Fundaţia Soros din România a hotărât, în mod independent de fondatorul ei, să sprijine direct mişcarea de rezistenţă a ţăranilor de la Roşia Montană, deoarece ea se opunea acţiunii abuzive a unor mari companii în complicitate cu statul slab şi corupt. Este de subliniat că Fundaţia s-a ferit cu mare grijă să atace subiectul sub raport ecologic sau tradiţionalist, limitându-se să atragă atenţia asupra abuzurilor de ordin legal şi asupra mecanismului insidios de corupere a statului. Să mai repetăm însă că Fundaţia nu avea niciun interes financiar sau de altă natură. Sau, mai exact, interesul Fundaţiei, ca în toate proiectele în care a fost implicată, era să susţină punerea în practică a idealului său politic. Şi încă un aspect esenţial: orice persoană sau grup organizat de persoane are întotdeauna nevoie de o combustie intimă care nu poate consta decât într-un proiect care trezeşte entuziasm. Ţine de mecanismele autolegitimării care nu ar trebui niciodată subestimate.
   Dar să ne întoarcem la ONG-urile denunţate recent ca fiind marionetele unui miliardar cinic. Acestea au primit fonduri de la fundaţiile Soros pentru cu totul alte proiecte şi nu pentru combaterea proiectului minier de la Roşia Montană. Fundaţiile au susţinut de fiecare dată proiecte precise şi nu simpatii sau afilieri necondiţionate, deşi între beneficiari şi finanţatori a existat de regulă o certă înrudire ideologică. Să nu uităm iarăşi că actorii principali ai acestor programe au păstrat mereu libertatea deplină a gândirii şi acţiunii lor şi că s-au afiliat unor programe sau altora în deplină libertate şi în cunoştinţă de cauză.
   În fine, simplificând, am putea spune că Soros a investit pentru ca unii oameni (afini ideologic) să-şi poate urma idealul politic, în timp ce o companie minieră investeşte pentru ca alţi oameni să-i servească interesele indiferent de credinţele lor politice. E o diferenţă care ar trebui să dea mai mult de gândit.

   Sursa

   Evident ca DW, post sionist, ne abureste si ne arata ce filantrop este domnul Soros.
   Ca @ prosti.

   Si intre timp se cara sute de mii tone de "steril" aurifer cu vapoarele ......la analize de laborator!

   Foarte tare.

   George Soroş, pregătit să preia afacerea Roşia Montană.   Miliardarul unguro-evreu George Soroş s-a întâlnit astăzi ( 11-03-2014 ) cu premierul Victor Ponta-Naumovici pentru a discuta pe tema exploatărilor cu cianuri de la Roşia Montană.
   George Soroş deţine acţiuni la compania care controlează Gold Corporation.
   Soroş a cumpărat încă de la jumătatea lunii august 2010 acţiuni la compania minieră Newmont Mining Corp., care se pregăteşte să exploateze zăcămintele de la Roşia Montană. Potrivit portalului gurufocus.com, George Soros a cumpărat acțiuni la un preț mediu de 55,36 de dolari, mărindu-și procentul de acțiuni deținute în cadrul Newmont cu 0,36%. Atunci, George Soroș deținea 195.248 de acțiuni în cadrul acestei companii.
   Newmont Mining Corp. deține 80% din Rosia Montana Gold Corporation.

   Vai de tine, Romanie!

   Roşia Montană:
   Miza de conştiinţă a unei generaţii, puterea de a ne privi în ochi
   Argumentele clasice:

   1. Patrimoniu.
   Rosia Montana este ca Voronetul, ca bisericile de lemn din Maramures sau ca Delta Dunarii. Locatii exceptionale, confirmate de UNESCO, prin care Romania contribuie la marea cultura a lumii.
   Elemente exceptionale de patrimoniu, adica ceea ce am primit de la parintii nostri si avem datoria sa transmitem copiilor nostri.

   2. Mediu.
   Un lac de cianuri si metale grele cu suprafata cat Sibiul, cu fundul nebetonat deci permeabil, sprijinit de un baraj de 185 de metri, constructie similara cu cele care au produs in lume mari dezastre de mediu.
   O lista aici http://silviacolfescu.blogspot.ro/20...la-minele.html

   3. Economic.
   Romania va castiga 1 miliard de euro. Adica cat au platit pe panselute primarii din Bucuresti in 6 ani. Sau 10% din fondurile europene pe care nu vom fi fost in stare sa le atragem in 2007-2013.

   4. Social.
   600 de locuri de munca pentru 16 ani si nicio perspectiva la finalul acestei perioade. Supralicitarea acestor locuri de munca este o gluma. In comparatie, o stire banala de acum o luna: Draxlmaier mareste de la 5000 la 6000 numarul de angajati la firma din Satu Mare.

   Miza Rosiei Montane depaseste aceste planuri foarte grave.

   Vorbim de modul in care se configureaza relatia intre societate si clasa politica pentru ani buni de acum inainte.
   Un privat a venit in Romania si a cumparat oameni politici, institutii, presa, tot.
   Nu si justitia, respect pentru instantele care au respins proiectul, in special cele din Cluj.
   Si pentru ca privatul nu poate sa produca un proiect legal, vrea o lege prin care el sa nu mai respecte legile din Romania, iar clasa politica se pregateste sa i-o dea.
   E vorba de un atac la statul de drept si la suveranitatea nationala.

   Mai mult decat atat, vorbim de niste tarani din Rosia Montana care, de 15 ani, si-au pus in paranteza viata personala pentru a-si apara pamanturile, bisericile si cimitirele.
   Au devenit, fara voia lor, simbolul luptei pentru statul de drept in Romania.
   Lupta nu mai este a lor, este lupta de constiinta a unei generatii.
   Daca vom pierde, refuz sa imaginez aceasta perspectiva, ne vom duce in continuare la serviciu, ne vom face in continuare vacantele in Grecia sau in Vama Veche, vom protesta poate pentru o noua lege a salarizarii in calitate de sclavi.
   Ne vom mai putea privi unul pe celalalt in ochi dupa?


   Acest articol nu este original.
   Structura este inspirata de declaratia lui Mihai Bumbes http://www.youtube.com/watch?v=ZqOf9JzfqAA
   iar concluzia provine din articolul exceptional al lui Cornel Vilcu

   http://blog.activewatch.ro/rubrica-cetateanului-necenzurat/romania-in-genunchi-acum-ori-niciodata/
   pe care va rog sa il cititi, in special finalul.


   Sursa

   Soros i-a cerut lui Ponta sa se continue exporturile de sute de mii de tone de " steril pt. analize ".   P.S.

   "Frica face din intelectualul autonom o lichea sau un sclav".
   (Mircea Eliade)

   Ramaneti sclavi si garbovi !

   Last edited by 007/Ro; 25 March 2014, 13:06.
   RDI-Boards XtraFM !

   R
   TVDXRO
   DXinfo Feeds Keys
   RDI

   Comment


    Viitorul comisar al Uniunii Europene ar putea fi Jean-Claude Juncker, membru al “Comitetului celor 300″! El a recunoscut: “Marea majoritate a oamenilor nu ştiu ceea ce noi decidem”!    Jean-Claude Juncker (Luxemburg) a fost ales candidatul Partidului Popular European pentru preşedinţia Comisiei Europene.

    “Jean-Claude Juncker este fost lider al eurogrupului şi fost prim-ministru al Luxemburgului.
    El are sprijinul Uniunii Creştin Democrate, partidul cancelarului german Angela Merkel. Juncker îl va înfrunta pe germanul Martin Schulz, desemnat candidat al socialiştilor europeni, săptămâna trecută la Roma.
    Câştigătorul acestui duel va fi în mod ideal succesorul lui Jose Manuel Barroso în fruntea Comisiei Europene, chiar dacă desemnarea nu se face automat.
    Alegerea se va face de asemenea în cadrul unor negocieri pentru trei poziţii:
    preşedintele Parlamentului European,
    preşedintele Consiliului European
    şi şeful diplomaţiei UE.


    Juncker şi-a exprimat vineri foarte clar preferinţă sa pentru postul de preşedinte al Comisiei.
    În timpul discursului, ţinut pe rând în germană, engleză şi franceză, el s-a prezentat dreptul omul consensului, oferindu-se s㠓construiască poduri în Europa”. Jean-Claude Juncker, în vârstă de 59 de ani, a ocupat funcţia de prim-ministru al Luxemburgului în perioada 1995-2013, la momentul încheierii mandatului fiind cel mai longeviv premier din Uniunea Europeană.
    Unul dintre artizanii monedei euro, el a fost şi primul preşedinte permanent al Eurogrupului (în perioada 2005-2013), care reuneşte miniştrii de Finanţe din ţările zon
    ei euro”.

    P.S. Această ştire nu arată însă esenţialul:
    Jean-Claude Juncker este membru cunoscut al Ocultei Mondiale. Mai exact, el apare pe lista Comitetului celor 300, aşa cum putem citi aici: http://www.pseudoreality.org/committeeof300.html. Comitetul celor 300 este societatea secretă formată din membri de vază (ca de exemplu, regina Marii Britaniei, regina Olandei şi alţi membri regali), din oameni extremi de bogaţi şi de politicieni influenţi, al cărui scop principal este acela de conducere a destinelor lumii.
    Aşa cum spunea Walter Rathenau (fondatorul lui General Electric) acum peste 100 de ani “cei 300 de oameni, care se cunosc între ei, conduc destinul economic al Europei”.
    Acest lucru era valabil acum 1 secol… în prezent ei conduc destinul economic al lumii. Comitetul celor 300 acţionează prin organizaţiile care le controlează, ca Clubul de la Roma, NATO,
    Naţiunile Unite etc. Există informaţii conform cărora Comitetul celor 300 este subordonat organizaţiei malefice Illuminati.
    De ce la conducerea Uniunii Europene trebuie să se afle o personalitate din Oculta Mondială?
    De ce nu pot să acceadă în funcţii înalte şi oameni obişnuiţi?
    Şi ştiţi cum lucrează Uniunea Europeană, sub conducerea Ocultei Mondiale?
    Chiar Jean-Claude Jucker a declarat-o… ascultaţi cât tupeu şi cinism are acest om ce doreşte să fie comisarul UE:
    “Noi decidem asupra unui lucru, îl lăsăm aşa şi vedem ce se întâmplă. Dacă nimeni nu se revoltă, întrucât marea majoritate a oamenilor nu ştiu ceea ce noi decidem, atunci contiuăm pas cu pas, până când nu ne mai putem întoarce.”
    Aţi înţeles, nu?
    “Marea majoritate a oamenilor nu ştiu ceea ce noi decidem”.
    Parcă trăiam într-o “democraţie”, nu?
    Sau doar ăsta e un concept pentru proşti?
    Normal că da.
    Toate deciziile importante în lume se iau cu acordul a 300 de oameni.
    Sutele de milioane de locuitori ai Europei nu mai contează…
    Dragi copii puteti sa va descurcati si singuri mai departe.
    V-am dat cheile.

    Cetateni, ganditi
    Last edited by 007/Ro; 26 March 2014, 18:10.
    RDI-Boards XtraFM !

    R
    TVDXRO
    DXinfo Feeds Keys
    RDI

    Comment


     O Afacere KGB care intoxica Romania si SUA de 35 de ani
     Larry L. Watts:

     The Pacepa Defection. Casting Romania as the ”Prince of Thieves”.
     The Pacepa’s Mith
     RDI-Boards XtraFM !

     R
     TVDXRO
     DXinfo Feeds Keys
     RDI

     Comment


      Felicitări români!
      Aţi avut inca un agent rus presedinte
      .

      A fost documentat inainte de '89 de ...UM0110 ca si tov. Iliescu, Militaru ..s.a.m.d...

      După accesele de independenţă faţă de Moscova ale lui Nicolae Ceauşescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei şi repunerea României în sfera de influenţă directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit "Dniestr" (Nistru, trad.). Planul a ieşit în 1989, când Ceauşescu a fost pedepsit, iar Moscova şi-a impus un fidel la conducerea României. Iniţial a fost Ion Iliescu, acum fidelul Moscovei este Traian Băsescu. A ţinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securităţii. Cheia magică stă în arhiva acestei unităţi.

      Datele problemei
      1. Spionii sovietici sunt crescuţi de tineri
      După ocuparea ţărilor din Europa de Est, KGB solicita conducerilor comuniste din ţările ocupate să-i trimită pachete de studenţi. La studii. Trebuiau să fie selectaţi din diverse domenii de activitate, în scopul pregătirii de cadre în spiritul comunist pentru victoria socialismului în ţările ocupate. Nu au fost trimişi numai studenţi, şi oameni de studii medii/inferioare. La pregătire militară. Nicolae Ceauşescu a fost pregătit în URSS, la fel şi Ion Iliescu.
      Pe scurt, pregătirea consta în spargerea grupului de tineri din anumită ţară, dispersarea lor între studenţi ruşi şi din alte ţări. KGB plasa patru oameni care să-i devină prieteni, printre care o femeie şi unul rezistent la alcool. Aceştia îi prezentau comunismul drept raiul pe pământ, ameninţat de duşmanii de moarte: capitaliştii. Comunismul trebuia promovat şi apărat. Astfel ca, în caz de atac străin (precedentul a fost intervenţia străină din războiul civil cu "albii", adică armata ţarului din 1919), comuniştii din toate ţările să lupte pentru URSS. Apoi i se prezenta o "ţintă", un student aparent neconvins, asupra căruia respectivul trebuia să prezinte informaţii. Bineînţeles, şi "ţinta" era deja pregătit pentru asta. Ofiţerul care se ocupa de recrut în verifica astfel, apoi îi dădea misiuni mai complicate, pentru a-l pregăti.
      La ce foloseau femeia şi beţivul? În caz de ceva, cadetul era şantajat. Fie la o beţie făcea ceva, fie se cupla cu femeia şi în ambele cazuri, KGB avea poze. Cine nu dădea rezultate deloc, era cauză pierdută. Cazul chinezului Li Peng, care a ajuns premierul RP Chineze, trecând de filtrele serviciilor secrete din China comunistă. KGB nu a putut să facă nimic din el. Era inutilizabil.
      Alteori, cadetul se întorcea instruit în ţara de origine, unde o lua razna. Se preda serviciilor secrete din ţara lui sau o lua pe o cale independentă. Adică se folosea de instruire pentru a servi cauza socialismului din ţara respectivă, încercând să se distanţeze de situaţia de aservire faţă de Moscova. Era cazul naţionaliştilor, care deveneau inamicii de moarte ai URSS. Exemple: Dubcek (Cehoslovacia), Tito (Iugoslavia) şi Ceauşescu (România).
      Cazul de succes era cadetul instruit, fidel Moscovei. Pentru merite deosebite, unii erau promovaţi. Pătrunşi de cultura şi civilizaţia rusă, de principiile comunismului, de ideea de construire a socialismului la nivel mondial, deveneau oameni de încredere oricât de târziu. Ion Iliescu a fost şeful studenţilor strâini hidroenergeticieni de la Moscova, apoi invitat constant la reuniunile Komsomol-ului (Organizaţia Tineretului Leninist, un fel de UTC sovietic).

      2. Când se schimbă la Moscova, se fac schimbări peste tot
      Principiu de bază în coordonarea ţărilor ocupate: oricând se întâmpla o schimbare de conducere la Moscova, noua conducere schimba conducerile locale. Adică noul lider de la Kremlin îşi punea oamenii lui în ţările ocupate. Stalin a murit în 1953, după care a urmat interimar Malenkov. Apoi Hruşciov (1953-1964). Gheorghiu Dej s-a conservat la putere (era omul lui Stalin) aruncându-i în faţă la mazilire pe Ana Pauker, pe motiv că... de când se lupta cu oamenii lui Stalin! Cică destalinizarea a început în România încă din vremea lui Stalin.
      Apoi Brejnev (1964-1982). Dej a murit în 1965, după ce a venit de la tratament, din Moscova... Ceauşescu părea reformist şi uşor controlabil. A venit în postul de secretar general al PCR în 1965, şi preşedinte al Consiliului de Stat (adică preşedintele deplin al ţării) în 1967 (interimatul dintre 1965-1967 a fost asigurat de Chivu Stoica).
      Ceauşescu nu a mai corespuns din 1968, când a acuzat public invazia Cehoslovaciei. A fost schimbat abia în 1989. I-a rezistat lui Brejnev, abia Gorbaciov care a pus punct comunismului ca instrument al Rusiei de hegemonie l-a putut doborî.
      Gorbaciov a venit cu ideea minune că trebuie să reformeze sistemul din temelii, să introducă glasnost (libertatea cuvântului) şi perestroika (libertatea iniţiativei economice). Astfel, se pot crea supape pentru a răbufni pe undeva frustrările popoarelor ocupate. Apoi, controlul Rusiei asupra ţărilor ocupate dar şi (atenţie!) anexate (adică celelalte 14 republici componente ale URSS) nu trebuie să se mai facă prin comunism, ci altfel. În acest mod, Vestul era lăsat fără inamic. Promovarea oamenilor fideli Moscovei în structurile de informaţii, de stat şi de afaceri ale ţărilor foste ocupate şi foste anexate, apoi admiterea în structurile NATO şi UE ale acestor ţări vor crea Rusiei situaţia ideală de obţinere a informaţiilor. De ce să momeşti străini, să trimiţi agenţi, când ei pot să-ţi preia agenţii tăi cu braţele deschise?

      3. Dacă schimbarea nu se face de bunăvoie, o face Moscova cu forţa
      Nicolae Ceauşescu s-a folosit de instruirea militară din URSS, pentru a avansa în aparatul de partid şi de stat. A venit pe val în 1965, ca om al lui Brejnev. Din 1968, nu a mai corespuns. Moscova a pregătit schimbarea liderilor din Cehoslovacia (Dubcek), Iugoslavia (Tito) şi România (Ceauşescu), acuzaţi de distanţarea faţă de linia Moscovei, prin invadarea acestor ţări. Prima a fost Cehoslovacia. Invazia României şi a Iugoslaviei nu au mai fost puse în practică.
      Planul întocmit de KGB pentru România se numea "Dniestr" (adică Nistru). Impunea schimbarea liderului de la Bucureşti. Două variante: invazia militară de către trupele Pactului de la Varşovia, sau răsturnarea lui Ceauşescu prin lovitură de palat/revoluţie. Planul a ieşit în 1989.
      Potrivit notei trimisă la Bucureşti de ministrul britanic de Externe de atunci Michael Steward, invazia era programată pentru 22 noiembrie 1968 ora 04:00, efectivele de invazie se ridicau la 150.000 militari, trupele fiind trimise de URSS, Ungaria şi Polonia.
      Culmea, perioada aceea tensionată a fost ideală pentru serviciul militar de contrainformaţii să descopere agenţii sovietici care au fost puşi la treabă. Astfel, generalul Ion Şerb, comandant al Armatei a 2-a române, agent GRU, a fost prins când transmitea sovieticilor planurile de dislocare a forţelor militare din Moldova, aplicaţii militare şi tipurile de armament, altele decât cele din Tratatul de la Varşovia, procurate de Armata Română. Tot în 1968 au "căzut“ alte două cârtiţe GRU, generalii Floca Arhip şi Vasile Petruţ.

      4. Economic, comunismul este o prostie
      Distanţarea lui Ceauşescu faţă de Moscova a fost puternică după 1968. Occidentalii au găsit o voce în blocul comunist care să se opună URSS, comuniştii chinezi au găsit un aliat în Europa de Est, Germania de Vest a găsit un partener de discuţii în lumea comunistă. Nefericite au fost efectele vizitelor în Coreea de Nord şi RP Chineză, după care a vrut şi el cultul personalităţii (ţineţi minte demonstraţiile, manifestaţiile, poeziile...). A contractat credite, a industrializat România. Nefericită a fost ideea de a construi ţara pe bucăţi: iau banii azi, construiesc, mâine produc şi vând, poimâine dau banii înapoi, răspoimâine iau alţi bani. Investiţiile nu s-au făcut cu cap. Adică nu s-a investit în modernizare, doar în bifare. Luăm un echipament aici. Deci am bifat, la revedere. Nu se gândea nimeni în 1985 că acel echipament era deja depăşit tehnologic, fiind luat cu 10-15 ani în urmă. Iar acele echipamente se mai găseau în uz în 2000...
      Alt pas nefericit a fost ideea ca după ce termină de achitat împrumuturile (a vândut chiar mâncare şi materii prime pentru a plăti mai repede), sâ strângă el bani şi apoi să-i împrumute cu dobândă.
      Lipsa de calitate determinată de absenţa competiţei interne ("întrecerea socialisă" nu suplinea), lipsa competiţiei determinată la rândul ei de interzicerea iniţiativei private în economie, lipsa motivării oamenilor determinată de salariile fixe indiferent de rezultate, furturile masive la orice scară determinate de vânzarea a cât mai multor produse la export, lipsa de competitivitate a produselor determinată de investiţii zero în modernizare şi retehnologizare, lipsa de informare a lui Ceauşescu asuprea stării reale determinată de rapoartele umflate date de diverşi oameni din sistem care vroiau să parvină prin prezentarea unor cât mai "strălucite" rezultate, lipsa de forţă de muncă bine proporţionată şi atent pregătită determinată de mascarea şomajului prin supradimensionarea fabricilor pentru a angaja oameni care nu aveau efectiv ce să mai lucreze (lucru ce a generat spirala creşterii artificiale a populaţiei pentru că niciodată nu erau oameni disponibili pe piaţa muncii) au dus la clacarea economiei.
      Se produceau 3 şuruburi, se raportau 10, iar Ceauşescu cerea ca 8 să fie vândute la export. Spirala lipsei de bani intraţi în ţară mai era generată de faptul că, în 1985 de exemplu, România producea produse la nivelul tehnologic al 1970, că de atunci erau echipamentele, la preţ de 10 dolari. Olanda producea la nivelul anului 1985, la preţ de 5 dolari. De unde ai fi cumpărat? Astfel, România producea pe stoc. Din puţinul produs, se dădea pe barter şuruburi contra portocale prin diverse ţări africane, care nu-şi permiteau să dea 5 dolari pe un şurub olandez şi până la urmă România accepta portocale de 2 dolari.

      5. UM 0110, singura care lupta efectiv împotriva URSS
      În acest timp, Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securităţii Statului). Era secretă chiar şi faţă de DSS, care nu ştia nici măcar care sunt agenţii şi nici unde este sediul. Acum se ştie, era în strada Roma, unde este acum policlinica SRI. Atunci la intrare era DGDAL, o direcţie a Primăriei Bucureşti pentru plata chiriilor. Genial! Unde să ascunzi ceva mai bine, decât la vedere? O instituţie publică, unde putea intra oricine. Nimeni nu ştia ce se află pe un coridor, dincolo de o uşă dărăpănată: cea mai secretă şi eficientă divizie de Securitate. Adevărata urmaşă a Direcţiei Generale a Poliţiei de Siguranţă, pe scurt "Siguranţa", serviciul de informaţii al României capitaliste din perioada interbelică. Iată diferenţa dintre un serviciu secret şi un serviciu de informaţii.
      Atribuţiile UM 0110 erau contrainformaţiile, adică supravegherea serviciilor de informaţii din celelalte ţări comuniste, în mod special KGB şi cu o atenţie aparte pentru STASI (din RDG) şi pentru AVO (din RP Ungară). I se spunea "unitatea specială anti-KGB".
      Divizia care se ocupa de contrainformaţii pe ţări occidentale era UM 0195.
      De menţionat că Securitatea a fost creată de către SMERSH în 1948. SMERSH era "Brigada Mobilă", adică o direcţie a NKVD (precursorul KGB), cu misiunea de a elimina serviciile de informaţii ale ţărilor ocupate şi înlocuirea lor cu un serviciu de informaţii nou, de tip sovietic şi subordonat URSS. Şeful SMERSH pe România în acea perioadă a fost Alexandru Nicolski (nume real: Boris Grunberg), iniţiatorul metodei de reeducare prin tortură de la închisoarea Piteşti.
      Şi încă o precizare: toţi comuniştii din perioada interbelică şi apoi de până la Nicolae Ceauşescu erau agenţi sovietici. Singura excepţie notabilă a fost Lucreţiu Pătrăşcanu, care ştiţi ce a păţit. Nicolski/Grunberg a fost capturat în perioada interbelică atunci când a intrat în misiune în România chiar în apropierea unei localităţi de graniţă. Ca dovadă că era un agent slab stă faptul că a fost dus la poliţie pentru că nu ştia decât limba rusă şi nu a putut răspunde poliţistului în limba română, iar actele de asupra sa erau falsuri grosolane evidente.

      Revenind, UM 0110 şi-a făcut bine treaba, având în arhivă detalii despre reţeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură şi cu siguranţă numele agenţilor sovietici din România. De la UM 0110 a venit raportul direct către Ceauşescu privitor la revoluţia care urma să se întâmple. În stenograma şedinţei CPEx din 17 decembrie 1989, Nicolae Ceauşescu declara: "aici sunt acţiuni puse la cale atât din est şi din vest, care s-au unit pentru a distruge socialismul, că vor un socialism uman capitalist". Apoi am avut glasnost şi perestroika, nu?

      6. Ce face KGB când invadează o ţară: distruge dovezile şi ucide combatanţii
      În 1944, ruşii au putut să pună mâna pe arhiva Siguranţei, apoi să o trieze, distrugând documentele care vizau agenţii NKVD care au operat pe teritoriul României, precum şi toate operaţiunile NKVD care vizau România. Adică toată arhiva cu informaţiile despre activitatea seviciilor de informaţii sovietice CK, OGPU, INO şi NKVD. Arhiva perioadei 1917-1944 a fost triată de ruşi până în 1945.
      În 1968, după invazia Cehoslovaciei, ruşii au pătruns în birourile serviciului de contrainformaţii cehoslovac anti-KGB, i-au forţat pe agenţi să le arate arhiva, i-au pus cu faţa la fişete şi i-au împuşcat în ceafă. Arhiva a fost triată.

      7. În 1989, KGB a venit în Bucureşti să distrugă dovezile
      În 22 decembrie 1989, nişte civili cu banderole tricolore de revoluţionari au venit să "protesteze" în faţa DGDAL, pe strada Roma. Au intrat în sediu şi s-au dus direct la UM 0110. Au găsit fişetele goale. Învăţând lecţia din 1944 şi din lecţia cehoslovacă din 1968, agenţii români au fost găsiţi fără arhivă. Nu exista proba incriminatorie pentru uciderea pe loc a agenţilor. "Repetiţia" a fost în 1968, când după mitingul din 21 august, potrivit dr. Cristian Troncotă, au fost fotocopiate arhiva operativă a Securităţii, arhivele MApN, a Ministerului de Externe, a CC al PCR, a Secţiei de Manuscrise a Academiei şi Arhiva Statului. Microfilmele au fost depozitate într-un loc sigur. Atenţie, obiectivele principale ale UM 0110 din 1989 era urmărirea grupului "Corbii", din care făceau parte Nicolae Militaru şi Ion Iliescu.
      Potrivit şefului unităţii anti-STASI, Ioan Rusan, "noi aveam toata schema de spionaj sovietica din Romania si le stiam retelele. Ei nu puteau supravietui cu retelele in Romania democratica, infiltrate in viata politica, in stat si noi sa stim cine sunt. Au gasit fisetele goale. Unele informatii se gasesc si in alta parte, ei insa nu au stiut daca le-am distrus sau le-am dus in alta parte. Asa am scapat. (...) Dosarele noastre contineau probe asupra legaturilor cu spionajul sovietic, asta era problema, nu numele spionilor romani, cat legaturile lor cu spionii sovietici, cu nume, functii, asta ii interesa cel mai mult. Rusii voiau sa ne termine".
      De locaţia exactă a unităţii ştiau doar agenţii, şeful unităţii şi şeful Securităţii, col. Iulian Vlad. Ţinta atunci a fost şeful unităţii, care se afla în altă locaţie, aflată pe o stradă paralelă (pe Londra). A fost evacuat în timp util, deoarece era urmărit pentru a fi ucis de agenţii sovietici.
      Ca să vedeţi ce ar fi păţit, să luăm exemplul şefului trupelor USLA (Unitatea Specială de Luptă Antiteroristă), col. Gheorghe Trosca. De precizat că UM 0110 era în relaţii excelente cu USLA, având relativ acelaşi fond. A fost executat in noaptea de Craciun a anului 1989, in fata Ministerului Apararii unde fusese atras intr-o ambuscada. Cadavrul colonelului si cele ale colegilor sai au stat zile intregi in strada. Fiindca erau prezentati drept teroristi, trupurile celor ucisi in fata MApN au fost batjocorite sub ochii militarilor. Specialistii anti-KGB pun uciderea colonelului Trosca, fost sef al contra*infor*matiilor militare, pe seama agentilor rusi prezenti in numar mare la asa-zisa revolutie din decembrie 1989 si in fruntea structurilor de comanda ale Frontului Salvarii Nationale. Conform acestora, Trosca documentase indelungata activitate de spion al GRU a generalului Nicolae Militaru, care tocmai fusese instalat Ministru al Apararii de Ion Iliescu.
      Aşadar, noua putere acuza faptul că există terorişti. În fapt, agenţii sovietici se luptau cu agenţii de contrainformaţii. Un exemplu de poliţe vechi care au fost plătite atunci este ce prin care agentul sovietic Nicolae Militaru îl cheamă la MApN pe Gheorghe Trosca... Apoi, cadavrul îi este expus cu titulatura de "terorist". Inamicii noului regim fidel Moscovei erau aşadar trupele USLA şi agenţii UM 0110, care nu au tras un foc. Atunci cine a tras? Trupele de cercetare-diversiune ale armatei al căror istoric se poate urmări uşor? Trupele de Securitate care primiseră ordin să stea? Sau armata, ai cărei soldaţi trăgeau aiurea? În fine... după cele 168 de victime de dinainte de 22 decembrie, au urmat alte 1.050 după 22 decembrie, când deja se instalase noua putere.

      8. Hmm... noua putere revoluţionară desfiinţează unitatea care lupta cu KGB
      UM 0110, ce purta indicativul secret "Z" a fost desfiinţată chiar la finele lunii decembrie 1989, de Virgil Măgureanu, pe atunci doar asistent la "Ştefan Gheorghiu". A fost reînfiinţată în 1994 şi i s-au restrâns atribuţiile în 1998. Potrivit unui rezervist: "In 1998 a fost chemat activul unitatii succesoare 0110 si ni s-a ordonat scurt sa ridicam dis*pozitivul de pe maghiarii re*vizionisti si sa inchidem dosarele deschise. Pentru ca, trebuie sa intelegeti, si noi si fosta 0110 se ocupa atat de KGB si STASI cat si de AVO si urmasele lor. Am zis, bine-bine, dar avem spioni documentati, in lucru, oficiali - unul dintre ei este secretar de stat azi - ce facem cu ei? Nimic, a fost raspunsul. E ordin de sus, de la Cotroceni. Unii au rabdat, altii au plecat. Cam asta cred ca e situatia si acum in SRI, in ceea ce priveste desfiintarea “Z”-etului. In 1989, Armata, sub conducerea cadrelor GRU si KGB reactivate de generalul Nicolae Militaru, a preluat o mare parte din DSS. Multe dintre cartitele infiltrate atunci sunt si azi la putere".

      În iulie 2008, arhiva CNSAS includea 1,7 milioane de dosare, dintre care peste un milion erau fond informativ de la SRI (dosare celor urmăriţi), 400.000 dosare de fond reţea (dosarele de cadre), 10.000 dosare de fond penal (dacă urmăritul avea o condamnare) şi 2.500 dosare din arhiva UM 0110.

      9. Hai să vedem dacă planul s-a îndeplinit
      Potrivit fostului general de Securitate Ion Mihai Pacepa (omul cu cel mai înalt grad într-un serviciu de informaţii comunist care a defectat), operaţiunea "Dniestr"avea cinci prevederi de bază:
      1) preluarea conducerii Armatei şi Securităţii de către un înalt ofiţer român recrutat de organele sovietice;
      2) crearea unui Front al Salvarii Naţionale - care figura şi în planurile Kremlinului pentru instalarea de guverne prosovietice în Grecia şi Spania;
      3) atragerea simpatiei internaţionale prin lansarea zvonului că zeci de mii de oameni au fost ucişi de terorişti străini, veniţi în ajutorul lui Ceauşescu;
      4) informarea permanentă a Moscovei asupra stadiului loviturii de stat;
      5) solicitarea intervenţiei militare a URSS, în cazul în care succesul loviturii de stat ar fi fost periclitat.

      10. Ce nume sonore erau spioni sovietici
      Liviu Turcu a dat în Jurnalul Naţional o listă a celor urmăriţi de Securitate. Atenţie al numele celor urmăriţi de UM 0110 ca agenţi sovietici şi a celor urmăriţi de UM 0195 ca agenţi străini vestici:
      - Adrian Nastase, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0625, UM 0195, UM 0544;
      - Teodor Melescanu, senator si prim-vicepresedinte al PNL: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625;
      - Mircea Cosea, deputat PNL: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0625, UM 0195;
      - Mircea Pascu, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0110;
      - Radu Vasile, fost premier: fond informativ la nivelul UM 0610 si al Securitatii Municipiului Bucuresti;
      - Eugen Dijmarescu: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625;
      - Alin Teodorescu, deputat PSD: fond informativ la nivelul Directiei a II-a, Securitatea Municipiului Bucuresti;
      - Viorel Hrebenciuc, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0110, UM 0195;
      - Serban Mihailescu, senator PSD: fond informativ UM 0544, UM 0195;
      - Ilie Sarbu, senator PSD: fond informativ la UM 0610;
      - Gelu Voican Voiculescu: fond informativ la nivelul Securitatii Municipiului Bucuresti.

      11. Următoarea generaţie de agenţi ai Moscovei: Traian Băsescu
      Potrivit Nicoletei Nap, de la Bună ziua Ardeal, amiralul Gheorghe Anghelescu, a şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruinţa. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferaţii săi, Traian Băsescu, cu avizul Securităţii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu.
      După 1989, Gheorghe Anghelescu este propus de noul şef al Marelui Stat Major Vasile Ionel (instruit la Moscova şi urmărit de UM 0110 ca agent sovietic) să fie numit de agentul sovietic Nicolae Militaru (ministrul al Apărării) în fruntea Marinei Militare Române. Va deţine funcţia până în 1997.
      Anghelescu îi sugerează în 1991 lui Ion Iliescu să-l numească pe pupilul său Traian Băsescu (membru FSN) în postul de ministru al Transporturilor, cu acordul lui Petre Roman. Gheorghe Marin, fost coleg de facultate al lui Traian Băsescu şi celălalt pupil al lui Anghelescu, devine şef al Centrului de Calcul al Forţelor Navale din cadrul Marinei Militare, cu acordul lui Vasile Ionel.
      Tatăl lui Silviu Predoiu, poreclit "Ţiganul", a fost şef al serviciului de contrainformaţii militare al Inspectoratului General al Miliţiei. A fost dat jos în 1986, ca urmare a legăturilor suspecte cu tatăl lui Gheorghe Fulga, apropiat al grupului de agenţi sovietici Iliescu-Militaru.
      După ce a ajuns la putere, Traian Băsescu l-a numit pe viceamiralul Gheorghe Marin la conducerea Statului Major General. Primul marinar din istoria României ajuns în această funcţie!
      Băsescu la ţinut pe Gheorghe Fulga cât a putut la şefia SIE, apoi l-a investit imediat ca interimar pe Silviu Predoiu. Tinerii din instituţie l-au poreclit "Pleşiţă 2", pentru incultura sa şi limbajul de prost crescut. A făcut numiri pe ochi frumoşi şi a făcut destituiri arbitrare. De atunci, au fost preferaţi şi promovaţi agenţii cunoscuţi ca simpatizanţi ai PD, sau apropiaţi cercurilor din PD. Restul au fsot marginalizaţi sau au primit atribuţii minore.

      Elementul de aur este acela că mentorii tripletei Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectaţi sau au fost urmăriţi ca agenţi sovietici/ruşi. Vasile Ionel era în grupul "Corbii" (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia 0544 (din cadrul DIE).
      Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).

      12. După 20 de ani, tot omul Moscovei e la conducerea României
      Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Nu cumva l-a racolat şi instruit pe Traian Băsescu în direcţia servirii intereselor ruse? Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, serviciul rus de informaţii. De aici încolo, vedeţi că acţiunile şi declaraţiile lui Traian Băsescu au servit direct sau indirect interesele Rusiei. Până la reînceperea din plin a activităţii UM 0110, cu ţinta pe Rusia, nu se va face curăţenie în ţara asta. Lucru care se poate face, dacă cu sprijinul CIA şi MI6.

      13. (Număr cu ghinion)
      Felicitări români!
      Aţi avut inca un agent rus presedinte
      .


      Ca la fel ca Pacepa a devenit ulterior agent dublu nu mira pe nimeni.
      De altfel o spune direct si istoricul american Larry Watts in serialul documentar produs de TVR
      "Mostenirea Clandestina"      - Tararara....Marea Neagra...tararara...lac rusesc...право.
      Cu Flota Strategica a Romaniei m-am descurat eu s-o fac disparuta ..ca deranja la Москва.
      Si mi-am tras si un parandarat gros. Poate da Domnu' sa scap si de puscarie....
      Deh, ordinul de la Kremlin se executa nu se discuta.
      Mi-am tras parnosu' si cu Gazpromu'....Tari rusii astia...
      Ce plm. fac acum daca imi ordona sefu' Putin sa fac disparut si USS Donald Cook (DDG-75)
      ca io m-am dat si cu astia din Oculta sa sug la doua capete, sa beau si whiskey nu numai vodka.
      Я облажался ....и серьезно.
      Sursa
      Last edited by 007/Ro; 13 April 2014, 19:13.
      RDI-Boards XtraFM !

      R
      TVDXRO
      DXinfo Feeds Keys
      RDI

      Comment


       RDI-Boards XtraFM !

       R
       TVDXRO
       DXinfo Feeds Keys
       RDI

       Comment


        sigpic
        „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).        .

        Comment

         Si inca un clip interesant!

         Comment


          Un desen animat de acum 50 in care sunt explicate problemele noastre actuale! Creepy!

          Comment


           urmariti va rog urmatoarea animatie dati-va o parere

           http://www.liveleak.com/view?i=626_1346262732

           Comment


            dangerous minds
            adevärul este inventia unui mincinos

            Comment


             la o calitate mai buna http://vimeo.com/44583147

             Comment


              Un interviu cu creatorul animatiei, explica ce inseamna fiecare caracter, simbol, etc

              https://www.youtube.com/watch?v=U0tlrpo_vsY
              Last edited by free2air; 29 April 2014, 18:11. Reason: I, pet goat II - Interview

              Comment


               hahaha
               https://www.youtube.com/watch?v=ffLO0CZDQNE
               adevärul este inventia unui mincinos

               Comment


                Secrete, Bilderberg,ziaristi...


                http://www.directproprietar.ro/SECRE...lui-Bilderberg
                sigpic
                „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).                .

                Comment                Working...
                X