Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Pamantul a ajuns la cea mai ridicata temperatura...

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Pamantul a ajuns la cea mai ridicata temperatura...

  ....de la ultima glaciatiune si aceasta continua sa creasca  Suportam cele mai ridicate temperaturi din ultimii 11.300 de ani, iar cercetatorii sustin ca in 2100 se vor adauga intre 2 si 6 grade valorilor actuale din cauza emisiilor de gaze.

  Cercetatorii americanii sustin ca emisiile de dioxid de carbon a ajuns la cote alarmante, noile masuratori aratand ca nivelul acestui gaz in atmosfera fiind cu 150% mai mare decat in 1960. Acest nou nivel poate duce la o crestere a temperaturii globale cu pana la 6 grade in urmatoarea suta de ani.
  "Masuratorile noastre arata ca temperatura a crescut destul de repede odata cu inceputul revolutiei industriale dupa o perioada de acalmie de 1.300 de ani. Am ajuns la cea mai ridicata temperatura din ultimii 11.000 de ani, cati au trecut de la ultima era glaciara", spune Peter Clark, profesor la Oregon State University.
  Cresterea temperaturii dar si a emisiilor de dioxid de carbon stau la originea momentelor de vreme extrema, de la tornade in locuri unde nu s-au inregistrat niciodata, la temperaturi severe. Recent, India si China au experimentat o iarna cu cele mai scazute temperaturi din ultimele cateva zeci ani, in timp ce Australia a fost lovita de un valde caldura fara precedent.
  yoda.ro
  ----------------------------------------------

  #2
  Da mo laure, uite ce caldura era dimineata la mine

  The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  Comment  Working...
  X