Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Hanul Extraterestrilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 5 (0 members and 5 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #46
  Si cine scapa de 2012 primeste bonus un chip!
  A inceput campania de promovare (spalare de creier )

  Siguranta placuta!

  P.S. Unul din mit-uri...

  Circulă pe internet ideea cum că ziua nu mai are 24 de ore, ci doar 16 ore. Cum că timpul trece aşadar mai repede acum pe Pământ decât în trecut, iar aceasta, zice-se, din cauză că frecvenţa de rezonanţă Schumann a Pământului a crescut. Mai mult, se zice ca pe 21 decembrie 2012, frecvenţa aceasta va avea valoare infinită, iar prin urmare timpul va înceta să mai curgă! De aceea, haideţi să explorăm împreună ce este rezonanţa Schumann din punct de vedere ştiinţific şi ce poate spune ea despre cele de mai sus.
  rezonanta Schumann

  Rezonanţa Schumann explicată simplu şi de ce nu aduce sfârşitul timpului şi lumii în 2012. Citind acest articol veţi înţelege că între sol şi atmosfera ionizată se formează o cutie rezonantă, unde undele electromagnetice de frecvenţă foarte foarte joasă rezonează la frecvenţe de cam 8 Hertzi sau multipli ai lor. Aceasta mai ales în timpul furtunilor tropicale din Asia, Africa sau America. Această rezonanţă este un fapt natural, prezis teoretic şi observat experimental. Însă nu s-a măsurat o creştere în timp a acestei frecvenţe de rezonanţă. Dar şi dacă s-ar fi observat, nu ar fi însemnat că durata zilei scade de la 24 de ore la 16 ore şi că ar continua să scadă pană la ... zero, când timpul s-ar opri şi ar veni sfârşitul lumii. Acestea sunt doar fabulaţii pseudoştiinţifice despre falsul sfârşit al lumii în 2012. Despre ce este vorba de fapt la radiaţia Schumann, vă lăsăm să descoperiţi mai jos. (acest text de Adrian Buzatu, articolul amplu de Paul Dolea).

  1. Introducere.

  Nu demult, un zvon cutremurător dar absolut neştiintific s-a răspândit prin intermediul mass-media pe întreg globul pământesc: că timpul a luat-o razna , că ar fi început să alunece din ce în ce mai repede, pe un tobogan imaginar al cărui sfârşit este anul 2012. Data de 21 decembrie 2012 este prezentată în multe scrieri apocaliptice drept data în care, dintr-un motiv sau altul, civilizaţia umană va dispare. Lăsându-i la o parte pe “vizionarii ce prevăd viitorul” cu dispozitive bazate pe boabe de cafea sau fasole, să ne oprim puţin la cei ce aduc argumente pseudoştiinţifice unor astfel de afirmaţii. Unii prognozează o posibilă coliziune catastrofală a planetei noastre cu un obiect ceresc de mari dimensiuni, alţii prevăd schimbări catastrofale datorate unei conjuncţii planetare. Toţi aceşti “vizionari” pornesc de la ideea că data de 21 decembrie 2012 este ultima dată menţionată în calendarul maya.

  Dar cea mai ciudată motivare a “sfârşitului lumii” este ipoteza că timpul, ce mai demult bătea tăruşi alene, pe marginea unui drum fără întoarcere, măreşte acum ritmul în mod asimptotic spre o apropiată dată limită: 21 decembrie 2012, iar după această dată, totul dispare în neant.

  Într-un articol publicat în StiintaAzi.ro m-am referit la previziunile actuale, fundamentate ştiinţific, referitoare la o posibilă extincţiei a civilizaţiei în urma unei coliziuni catastrofale şi nu voi reveni acum la acest subiect. În schimb, voi încerca să explic, pe înţelesul tuturor, fenomenul de “rezonanţa Schumann”, mecanismul prin care se produce acest fenomen, modul în care poate fi pus în evidenţă şi efectele pe care le poate avea asupra fiinţelor vii.

  Pentru început, vom discuta despre partea inferioară a spectrului undelor electromagnetice, undele de foarte joasă frecvenţă.

  2. Definiţii şi terminologie despre unde electromagnetice de frecvenţă foarte joasă

  Conform Administraţiei Naţionale de Telecomunicaţii şi Informare a Statelor Unite ale Americii , undele electromagnetice ale căror frecvenţe sunt mai mici decât 30 kHz sunt denumite unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă (very low frequency), iar cele ale căror frecvenţă este mai mică decât 3 kHz nici nu sunt atribuite vreunei activităţi civile.

  Terminologia utilizată în lucrările ştiinţifice ce se referă la undele electromagnetice de joasă frecvenţă (şi pe care o voi folosi în cele ce urmează) le clasifica în modul următor:

  - unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă (very low frequency sau pe scurt, VLF) cu frecvenţe cuprinse între 30 kHz şi 3 kHz

  - unde electromagnetice de ultra joasă frecvenţă (ultra low frequency sau ULF) cu frecvenţe cuprinse între 3 kHz şi 300 Hz

  - unde electromagnetice de super joasă frecvenţă (super low frequency sau SLF) cu frecvenţe cuprinse între 300 Hz şi 30 Hz

  - unde electromagnetice de extrem de joasă frecvenţă (extreme low frequency sau ELF) ale căror frecvenţe au valori sub 30 Hz

  După cum se ştie, materialele conductoare sunt opace pentru undele electromagnetice şi din acest motiv, comunicarea între două puncte aflate în medii conductoare (de exemplu apa sărată din mări şi oceane sau subsolul Pământului) nu se poate realiza cu echipamentele uzuale şi folosind metodele clasice de comunicare radio.

  Acest fenomen de "ecranare" împiedică comunicarea radio clasică între o bază terestră şi submarinele aflate în submersie. Într-o astfel de situaţie, doar undele electromagnetice din gama SLF pot asigura legătura radio.

  Pe de altă parte, în cazul unor accidente miniere, când echipamentele de telecomunicaţii prin cablu sunt distruse, apare necesitatea unei căi de comunicaţie "fără fir" între minerii blocaţi în subteran şi echipele de salvare aflate la suprafaţa sau tot în subteran. Undele electromagnetice din gama ULF pot penetra solul la adâncimi de ordinul zecilor sau sutelor de metri, fiind singurele care pot fi folosite în astfel de situaţii.

  Undele electromagnetice de joasă frecvenţă sunt generate şi de fenomene naturale ce au efecte la scară mare şi foarte mare. Astfel, apariţia unor unde electromagnetice de joasă frecvenţă (ULF sau ELF) poate anunţa un cutremur iminent, cu câteva zeci de minute înaintea unor mişcări telurice de suprafaţă.

  De asemenea. aşa-zisele "fenomene meteorologice din spaţiul extraatmosferic" cum sunt exploziile solare, ploile de meteoriţi, fluxurile importante de particule elementare, sau radiaţiile generate de surse extraterestre, sau chiar extragalactice, generează unde electromagnetice din domeniile ULF, SLF sau ELF. Acestea pot produce furtuni electromagnetice, perturbări ale comunicaţiilor radio sau chiar scoaterea din funcţiune a unor sateliţi artificiali ai Pământului sau a unor echipamente de radiocomunicaţii aflate pe sol. Deoarece frecvenţa undelor cerebrale este de ordinul Hertzilor, există probabil şi o influenţă asupra psihicului uman cauzată de undele din aceeaşi gamă , produse natural sau artificial.

  Importanţa acordată de NASA acestor aspecte ştiinţifice, tehnice sau militare legate de generarea şi propagarea undelor electromagnetice de foarte joasă frecvenţă este subliniată prin lansarea proiectului "INSPIRE" (Interactive NASA Space Physics Ionosphere Radio Experiments).

  3. Rezonanţa Schumann explicată simplu şi ... natural

  Furtunile tropicale (care sunt caracterizate prin descărcări electrice intense şi frecvente) generează unde electromagnetice cu spectru foarte larg, iar pentru cele de foarte joasă frecvenţă spaţiul format între suprafaţa Pământului şi ionosferă devine un adevărat ghid de undă prin care acestea se propagă pe distanţe foarte mari, ajungând uneori chiar să înconjoare Pământul. Analizarea acestor unde este importantă în climatologie deoarece se poate obţine o imagine la nivel global a fenomenelor meteorologice locale.

  Frecventele descărcări electrice ce apar în timpul unor furtuni puternice, crează unde electromagnetice din domeniul ULF şi ELF care, în cavitatea rezonantă formată (la nivel global) între Pământ şi ionosferă, pot produce o rezonanţă electromagnetică ce a fost verificată în mod experimental. Fenomenul este cunoscut în literatură sub denumirea de "Rezonanţă Schumann" şi a fost prezis de fizicianul Winfried Otto Schumann în 1952. Prin metode experimentale, au fost puse în evidenţă frecvenţele de rezonanţă Schumann la valori de 7,83 Hz, 14,3 Hz, 20,8 Hz, 27,3 Hz şi 33,8 Hz.

  Aceste valori ale frecvenţelor de rezonanţă nu sunt fixe. Ele sunt influenţate de condiţiile atmosferice ce duc la modificarea înălţimii ionosferei şi implicit, la modificarea volumului “cutiei de rezonanţa”. Deasemenea, amplitudinea undei electromagnetice rezonante se modifică funcţie de numărul de descărcări electrice din atmosferă în intervalul de timp analizat. S-a constatat că în decursul unei zile pot fi puse în evidenţa trei maxime: unul corespunzător furtunilor tropicale din Asia de sud-est, după 5 ore un maxim datorat furtunilor din Africa, iar după încă 6 ore, un maxim corespunzător furtunilor din America de Sud. Analiza ştiinţifică a acestui fenomen poate oferi date importante referitoare la modificări climatice la nivel global, temporare sau definitive. Punând în evidenţa descărcările atmosferice (fulgere şi trăsnete) şi analizând frecvenţa şi localizarea lor, se poate obţine o imagine globală , de real folos în climatologie.

  Undele electromagnetice din gama ELF pot fi recepţionate doar cu antene şi receptoare special concepute, având în vedere că lungimea lor de undă este extrem de mare şi nivele de câmp extrem de mici. Un alt impediment legat de punerea lor în evidenţa este imediata lor apropiere (ca interval de frecvenţe) de câmpurile create de reţelele de distribuţie a energiei electrice care în Europa operează pe o frecvenţă de 50 Hz iar în multe alte ţări ale lumii, pe o frecvenţă de 60 Hz. De aceea, de multe ori cercetătorii sunt obligaţi să extragă informaţiile utile din semnale ce sunt practic “înecate în zgomot”.

  4. Fabulaţiile din presă despre "rezonanţa Schumann"

  Acum voi reveni la fabulaţiile răspândite în mass-media legate de “Rezonanţa Schumann” şi aşa-zisul sfârşit iminent al lumii datorat unui colaps temporal. Promotorii unei astfel de ipoteze afirmă că frecvenţa de rezonanţă Schumann este un fel de orologiu planetar, iar organismele vii sunt influenţate de acest orologiu electromagnetic. Până aici, nimic ieşit din comun, undele cerebrale sunt de frecvenţă foarte joasă şi pot fi influenţate sau perturbate de stimuli electromagnetici externi.

  Dar următoarele afirmaţii sunt total lipsite de baze reale sau motivare logică: “Frecvenţa de rezonanţă Schumann creşte neîncetat, astfel încât o zi nu mai are 24 de ore, ci doar 16 sau mai puţin. În anul 2012, frecvenţa acestui fenomen va fi atât de mare, încât natura nu va mai putea ţine pasul şi va veni sfârşitul lumii, prin dispariţia noţiunii de timp.”

  Alţii, care au auzit de găuri negre, afirmă că de fapt, Pământul şi tot ce ne înconjoară este pe cale de a fi “înghiţit” de o gaură neagră iar fenomenele neliniare asociate unui astfel de eveniment pot “distorsiona” timpul fără că noi să ne dăm seama.
  RDI-Boards XtraFM !

  R
  TVDXRO
  DXinfo Feeds Keys
  RDI

  Comment


   #47
   Alt subiect
   Spherical UFO's Orbit SUN
   RDI-Boards XtraFM !

   R
   TVDXRO
   DXinfo Feeds Keys
   RDI

   Comment


    #48
    Distractia continua..
    CROP CIRCLE: The Whitefield Hill Crop Circle!
    In Povestea Povestilor Ion Creanga parca ne spunea despre alte manifestari pe ogoarele oamenilor...

    RDI-Boards XtraFM !

    R
    TVDXRO
    DXinfo Feeds Keys
    RDI

    Comment


     #49
     Russian DNA Discoveries

     Russian DNA Discoveries
     Russian DNA Discoveries
     Explain Human
     'Paranormal' Events
     Summarized by Baerbel
     Edited and translated
     1-17-5


     Esoteric and spiritual teachers have known for ages that our body is programmable by language, words and thought. This has now been scientifically proven and explained.

     The human DNA is a biological Internet and superior in many aspects to the artificial one. The latest Russian scientific research directly or indirectly explains phenomena such as clairvoyance, intuition, spontaneous and remote acts of healing, self healing, affirmation techniques, unusual light/auras around people (namely spiritual masters), mindâ¬"s influence on weather patterns and much more.

     In addition, there is evidence for a whole new type of medicine in which DNA can be influenced and reprogrammed by words and frequencies WITHOUT cutting out and replacing single genes. Only 10% of our DNA is being used for building proteins. It is this subset of DNA that is of interest to western researchers and is being examined and categorized. The other 90% are considered "junk DNA."

     The Russian researchers, however, convinced that nature was not dumb, joined linguists and geneticists in a venture to explore that 90% of "junk DNA." Their results, findings and conclusions are simply revolutionary!

     According to there findings, our DNA is not only responsible for the construction of our body but also serves as data storage and communication. The Russian linguists found that the genetic code - especially in the apparent "useless" 90% - follows the same rules as all our human languages.

     To this end they compared the rules of syntax (the way in which words are put together to form phrases and sentences), semantics (the study of meaning in language forms) and the basic rules of grammar. They found that the alkalines of our DNA follow a regular grammar and do have set rules just like our languages. Therefore, human languages did not appear coincidentally but are a reflection of our inherent DNA.

     The Russian biophysicist and molecular biologist Pjotr Garjajev and his colleagues also explored the vibrational behavior of DNA. In brief the bottom line was: "Living chromosomes function just like a holographic computer using endogenous DNA laser radiation." This means that they managed, for example, to modulate certain frequency patterns (sound) onto a laser-like ray which influenced DNA frequency and thus the genetic information itself.

     Since the basic structure of DNA-alkaline pairs and of language (as explained earlier) is of the same structure, no DNA decoding is necessary. One can simply use words and sentences of the human language! This, too, was experimentally proven!

     Living DNA substance (in living tissue, not in vitro) will always react to language-modulated laser rays and even to radio waves, if the proper frequencies (sound) are being used. This finally and scientifically explains why affirmations, hypnosis and the like can have such strong effects on humans and their bodies. It is entirely normal and natural for our DNA to react to language.

     While western researchers cut single genes from DNA strands and insert them elsewhere, the Russians enthusiastically created devices that influence cellular metabolism through modulated radio and light frequencies, thus repairing genetic defects.

     They even captured information patterns of a particular DNA and transmitted it onto another, thus reprogramming cells to another genome. So they successfully transformed, for example, frog embryos to salamander embryos simply by transmitting the DNA information patterns! This way the entire information was transmitted without any of the side effects or disharmonies encountered when cutting out and re-introducing single genes from the DNA.

     This represents an unbelievable, world-transforming revolution and sensation: by simply applying vibration (sound frequencies) and language instead of the archaic cutting-out procedure!

     This experiment points to the immense power of wave genetics, which obviously has a greater influence on the formation of organisms than the biochemical processes of alkaline sequences.

     Esoteric and spiritual teachers have known for ages that our body is programmable by language, words and thought. This has now been scientifically proven and explained.

     Of course the frequency has to be correct. And this is why not everybody is equally successful or can do it with always the same strength. The individual person must work on the inner processes and development in order to establish a conscious communication with the DNA.

     The Russian researchers work on a method that is not dependent on these factors but will ALWAYS work, provided one uses the correct frequency. But the higher developed an individual's consciousness is, the less need is there for any type of device: one can achieve these results by oneself. Science will finally stop laughing at such ideas and will confirm and explain the results. And it doesn't end there.

     The Russian scientists also found out that our DNA can cause disturbing patterns in a vacuum, thus producing magnetized wormholes! Wormholes are the microscopic equivalents of the so-called Einstein-Rosen bridges in the vicinity of black holes (left by burned-out stars).

     These are tunnel connections between entirely different areas in the universe through which information can be transmitted outside of space and time. The DNA attracts these bits of information and passes them on to our consciousness. This process of hyper-communication (telepathy, channeling) is most effective in a state of relaxation.

     Stress, worry or a hyperactive intellect prevent successful hyper-communication or the information will be totally distorted and useless. In nature, hyper-communication has been successfully applied for millions of years. The organized flow of life in insects proves this dramatically. Modern man knows it only on a much more subtle level as "intuition." But we, too, can regain full use of it.

     As an example from nature, when a queen ant is separated from her colony, the remaining worker ants will continue building fervently according to plan. However, if the queen is killed, all work in the colony stops. No ant will know what to do. Apparently, the queen transmits the "building plans" even if far away - via the group consciousness with her subjects. She can be as far away as she wants, as long as she is alive.

     In humans, hyper-communication is most often encountered when one suddenly gains access to information that is outside one's knowledge base. Such hyper-communication is then experienced as inspiration or intuition (also in trance channeling). The Italian composer Giuseppe Tartini, for instance, dreamt one night that a devil sat at his bedside playing the violin. The next morning Tartini was able to note down the piece exactly from memory. He called it the Devil's Trill Sonata.

     For years, a 42-year old male nurse dreamt of a situation in which he was hooked up to a kind of knowledge CD-ROM. Verifiable knowledge from all imaginable fields was then transmitted to him that he was able to recall in the morning. There was such a flood of information that it seemed a whole encyclopedia was transmitted at night. The majorities of facts were outside his personal knowledge base and reached technical details of which he knew absolutely nothing. When hyper-communication occurs, one can observe in the DNA, as well as in the human, supernatural phenomena.

     The Russian scientists irradiated DNA samples with laser light. On screen, a typical wave pattern was formed. When they removed the DNA sample, the wave pattern did not disappear, it remained. Many controlled experiments showed that the pattern continued to come from the removed sample, whose energy field apparently remained by itself. This effect is now called phantom DNA effect. It is surmised that energy from outside of space and time still flows through the activated wormholes after the DNA was removed. The side effects encountered most often in hyper-communication in humans are inexplicable electromagnetic fields in the vicinity of the persons concerned.

     Electronic devices like CD players and the like can be irritated and cease to function for hours. When the electromagnetic field slowly dissipates, the devices function normally again. Many healers and psychics know this effect from their work: the better the atmosphere and energy, the more frustrating it can be for recording devices as they stop functioning at that exact moment. Often by next morning all is back to normal.

     Perhaps this is reassuring to read for many, as it has nothing to do with them being technically inept; it means they are good at hyper-communication.

     In their book Vernetzte Intelligenz, Grazyna Gosar and Franz Bludorf explain these connections precisely and clearly. The authors also quote sources presuming that in earlier times humanity had been just like the animals: very strongly connected to group consciousness and thereby acted as a group. In order to develop and experience individuality, however, we humans had to forget hyper-communication almost completely.

     Now that we are fairly stable in our individual consciousness, we can create a new form of group consciousness - namely one in which we attain access to all information via our DNA without being forced or remotely controlled about what to do with that information. We now know that just as we use the internet, our DNA can feed proper data into the network, can retrieve data from the network, and can establish contact with other participants in the network. Remote healing, telepathy or "remote sensing" about the state of another can thus be explained. Some animals know from afar when their owners plan to return home. This can be freshly interpreted and explained via the concepts of group consciousness and hyper-communication.

     Any collective consciousness cannot be sensibly used over any period of time without a distinctive individuality; otherwise we would revert to a primitive herd instinct that is easily mani....ted. Hyper-communication in the new millennium means something quite different.

     Researchers think that if humans with full individuality would regain group consciousness, they would have a god-like power to create, alter and shape things on Earth! AND humanity is collectively moving toward such a group consciousness of the new kind.

     Fifty percent of children will become a problem as soon as they go to school, since the system lumps everyone together and demands adjustment. But the individuality of today's children is so strong that they refuse this adjustment and resist giving up their idiosyncrasies in the most diverse ways.

     At the same time more and more clairvoyant children are born. Something in those children is striving more towards the group consciousness of the new kind, and it can no longer be suppressed.

     As a rule, weather for example is rather difficult to influence by a single individual. But it may be influenced by group consciousness (nothing new about this to some indigenous tribes). Weather is strongly influenced by Earth resonance frequencies (Schumann frequencies). But those same frequencies are also produced in our brains, and when many people synchronize their thinking or when individuals (spiritual masters, for instance) focus their thoughts in a laser-like fashion, then it is not at all surprising that they can influence the weather.

     A modern day civilization which develops group consciousness would have neither environmental problems nor scarcity of energy: for if it were to use such mental powers as a unified civilization, it would have control of the energies of its home planet as a natural consequence.

     When a great number of people become unified with higher intention as in meditating on peace - potentials of violence also dissolve.

     Apparently, DNA is also an organic superconductor that can work at normal body temperature, as opposed to artificial superconductors which require extremely low temperatures between 200 and 140°C to function. In addition, all superconductors are able to store light and thus information. This further explains how DNA can store information.

     There is another phenomenon linked to DNA and wormholes. Normally, these super-small wormholes are highly unstable and are maintained only for the tiniest fractions of a second. Under certain conditions stable wormholes can organize themselves, which then form distinctive vacuum domains in which for example, gravity can transform into electricity. Vacuum domains are self-radiant balls of ionized gas that contain considerable amounts of energy. There are regions in Russia where such radiant balls appear very often.

     Following the ensuing confusion the Russians started massive research programs leading finally to some of the discoveries mentions above. Many people know vacuum domains as shiny balls in the sky. The attentive look at them in wonder and ask themselves, what they could be.

     I thought once: "Hello up there. If you happen to be a UFO, fly in a triangle." And suddenly, the light balls moved in a triangle. Or they shot across the sky like ice hockey pucks: they accelerated from zero to crazy speeds while sliding silently across the sky. One is left gawking and I have, as many others, too, thought them to be UFOs. Friendly ones, apparently, as they flew in triangles just to please me.

     Now, the Russians found - in the regions where vacuum domains often appear - that sometimes fly as balls of light from the ground upwards into the sky, and that these balls can be guided by thought. Since then it has been found that vacuum domains emit waves of low frequency that are also produced in our brains and because of this similarity of waves they are able to react to our thoughts. To run excitedly into one that is on ground level might not be such a great idea, because those balls of light can contain immense energies and are capable of mutating our genes.

     Many spiritual teachers also produce such visible balls or columns of light in deep meditation or during energy work, which trigger decidedly pleasant feelings and do not cause any harm. Apparently this is also dependent on some inner order, quality and origin of the vacuum domain. There are some spiritual teachers, like the young Englishman Ananda, for example, with whom nothing is seen at first, but when one tries to take a photograph while they sit and speak or meditate in hyper-communication, one gets only a picture of a white cloud on a chair.

     In certain Earth healing projects, such light effects also appear on photographs. Simply put, this phenomena has to do with gravity and anti-gravity forces that are ever more stable forms of wormholes and displays of hyper-communication with energies from outside our time and space structure. Earlier generations that experienced such hyper-communication and visible vacuum domains were convinced that an angel had appeared before them: and we cannot be too sure to what forms of consciousness we can get access when using hyper-communication.

     Not having scientific proof for their actual existence, people having had such experiences do NOT all suffer from hallucinations. We have simply made another giant step towards understanding our reality. Official science also knows of gravity anomalies on Earth that contribute to the formation of vacuum domains. Recently gravity anomalies have been found in Rocca di Papa, south of Rome.

     ...........

     The full article can be viewed - in English - on the Kontext website

     http://www.fosar-bludorf.com/index_eng.htm


     All information is from the book "Vernetzte Intelligenz" von Grazyna Fosar und Franz Bludorf, ISBN 3930243237, summarized and commented by Baerbel. The book is unfortunately only available in German so far. You can reach the authors here:

     Kontext - Forum for Border Science
     http://www.fosar-bludorf.com
     RDI-Boards XtraFM !

     R
     TVDXRO
     DXinfo Feeds Keys
     RDI

     Comment


      #50
      Originally posted by 007/Ro View Post
      si in cazul lor intotdeauna s-a dovedit a exista un om plictisit rau care le-a facut. partea distractiva e ca cei anti-"ignoranti" ii ignora si pe cei care recunosc fapta ...pentru ca ei vor neaparat sa vada niste extraterestrii inteligenti care, pe langa toate variantele lor ultra moderne de comunicare, trebuie sa tranteasca niste desene gigantice. asta e ca si parca noi ne-am duce pe alta planeta ca sa desenam iar in pesteri

      chiar aseara erau doi batrani la un documentar la nemti care dupa nu stiu cati zeci de ani se chinuiau sa convinga pe ufomani ca defapt ei au facut cercurile din lanuri. dar au auzit in schimb tot felul de pseudo-stiinta de la cei "initiati" ...culmea.

      Comment


       #51
       Deci toate sunt facute in timpul noptii, in cateva ore, de amuzament, fara sa-i vada nimeni, cu scanduri, tarusi si sfori..
       Si mai dau si cu ceva praf-uri radioactive. ..
       Si se chinuie si sa arda locul frangerii tulpinelor ca sa poate fi cat mai credibilI...
       Si au o maiestrie iesita din comun de le ies perfecte...

       Am vazut materiale cu indivizi care au incercat sa demonstreze ca ei sunt autorii si cum le-au facut...
       Numai ca intre timp desenele au devenit muuult mai mari si mai complexe..

       Si cum de nu-i prinde niciodata politia si/sau proprietarii pagubiti si de ce imediat la fata locului in cele mai multe cazuri apar si oficiali ai armatei cu elicoptere si aparate pt. masuratori.

       Yeap!


       CROP CIRCLES EXPLAINED.
       Crop circles are organized harmonic forms that manifest around the world, the result of an energy interacting with the physical world - in this case plants. This energy is comprised of light, sound and magnetism. To date, crop circles have been reported in 29 countries, and have appeared in mediums such as wheat, barley, canola, trees, ice, rice paddies, even linseed.

       Contrary to po....r perception, crop circles are not a modern phenomenon. They are mentioned in academic texts of the late 17th Century, and over 200 cases have been reported prior to 1970. Some eighty eyewitnesses – as far flung as British Columbia and Australia – have reported crop circles forming in under twenty seconds; these witnesses describe sightings of incandescent or brightly-coloured balls of light which either precede a crop circle or are actively involved in its creation; in some cases shafts of light have descended onto a field and swirled the crop into a geometricshape in less than fifteen seconds. Such reports are often described by farmers.

       Only around 1980 was serious attention was finally given to the phenomenon, primarily in southern England, where 90% of designs are reported. The designs appeared primarily as simple circles, circles with rings, and variations on the Celtic cross. By the late 1980s they had developed straight lines, creating pictograms not unlike the petroglyphs found at sacred sites thoughout the world. After 1990 the designs developed exponentially in complexity, and today it is not unusual to come across crop glyphs mimicking computer fractals and elements expressing fourth dimensional processes in quantum physics.

       Crop circles have also increased increased in size, some occupying areas as large as 200,000 sq ft. To date there have been over 10,000 reported crop circles.

       If you happen to buy the media-fed misrepresentation that all crop circles were originated by two sexagenarians called Doug and Dave, you are not in the minority. Once in a while, governments like to control public interest in unexplained phenomena they cannot control by 'debunking' – a technique developed by the US government after WWII for the sad purpose of controlling mass opinion (as stated in the 1953 Robertson Panel, details of which are obtained under the US Freedom of Information Act). This method is very effective because it makes use of two extraordinarily simple tools of mass control – ridicule and fear. But only if you are prepared to believe everything you are told on television and newspapers, particularly when TV programmes suppress scientific or factual data with which the public can form an educated opinion on the subject. This absence of evidence is then replaced by ridiculing the subject through association with other 'fringe' topics; so-called 'experts' are brought-in to explain away all events as tricks of the imagination – freak weather conditions, drunk students, even sexually excited animals!

       According to many media reports, all crop circles up to 1992 were made by two simple, elderly men called Doug and Dave. However, it has since been discovered that the D&D story appears to have originated at the British Ministry of Defense. Evidence supplied by a high-ranking informant in that government institution suggested that the British government had every intent of discrediting the phenomenon by putting forward two pranksters in an effort to quell growing public interest in crop circles (the full story appears in Secrets In The Fields). But when later confronted to provide evidence of their alleged creations, Doug and Dave changed their story, even reversing previous claims; they could not even explain the unusual features found in the genuine phenomenon.

       When they claimed making all the formations around the English county of Hampshire, for example, it was pointed out that the majority of known formations had actually occured in another county – "Er, no, we didn't do those either," they replied. In the end, not even Doug and Dave knew which ones they had made. And although they claim to have made hoaxes since 1978 – at the time the published date of the first design – unpublished evidence revealed how crop circles had been manifesting since the 1890s. The public has never heard D&D's retractions, nor been given the opportunity to compare the mess created by D&D with the mathematical elegance and anomalies of the real phenomenon.

       In 1998, however, the surviving member of the deceptive duo did make an incredible admission to British newspapers that he'd been "guided by an unknown force".

       Prior to 1989 the hoaxing problem was virtually unheard of. Yet since Doug and Dave's inauguration, many copycat hoaxers have appeared on the scene. That people with a good amount of training can go into a field and eventually create a coherent pattern has never been the issue in crop circels research – in 1998 a group of hoaxers called Team Satan/circlemakers was paid to go to conveniently out-of-the-way New Zealand to make an elaborate formation for The Discovery Channel. The deceptive tactics used to trick a viewing public into accepting that crop circles are human made are dealt with here.

       A hoax is a forgery, and forgers require a genuine from which to copy. So, what exactly lies behind the genuine crop circles?

       In genuine formations the stems are not broken but bent (right), normally about an inch off the ground and near the plant's first node. In special cases, the stems are bent six inches from the top of the seed head. Such features defeat the hoax argument, since a plank or garden roller is required to flatten the crop to the ground, resulting in clear damage to the plants.

       The plants appear to be subjected to a short and intense burst of heat which softens the stems to drop just above the ground at 90ş, where they reharden into their new and very permanent position without damage. Plant biologists are baffled by this feature, and it is the singlemost method of identifying the real phenomenon. Research and laboratory tests suggest that infrasound (sound below 20 Hz) is capable of producing such an effect: High-pressure infrasound is capable of boiling water inside the stems in one nanosecond, expanding the water, and leaving tiny blowholes in the plants' nodes. The pressure applied also causes the water to steam, and it is reported by farmers that when they stumble upon a new crop circle they see steam rising from within the design. This process creates surface charring along the stems.

       The tremendous application of local heat is also responsible for altering the local water table, as millions of gallons of surface and sub-surface water is evaporated. With the heat and electro-magnetic frequencies applied, it has been scientifically documented that soil samples taken from within crop circles show changes to its crystalline structure and mineral composition. Expert analysis concludes that such a process requires temperatures of 1500ş C and sub-soil pressure typically found in strata thousands of years old. Evidence even exists of four non-naturally occuring, short-life radioactive isotopes in the soil inside genuine crop circles (these dissipate after three or four hours, causing no adverse side effects); in fact, the soil in and around them appears to have been baked. Hardly the kind of anomalies created by pranksters with planks!

       Crop circles also show existence of ultrasound –sound above the human hearing range – and such frequencies are known to exist at ancient sites such as stone circles, long barrows, tumuli, dolmens and menhirs. And like all sacred sites, temples and places of worship – such as Gothic cathedrals – the crop circles appear at the intersecting points of the Earth's magnetic pathways of energy; thus the size and shape of a crop circle is typically determined by the area of these 'node' points at the time of their appearance.

       This electric and magnetic energy can interact with brainwave patterns, and because the human body is itself electro-magnetic, crop circles are known to affect people's biophysical rhythms. Consequently, it is not unusual for people to experience heightened states of awareness and healings in crop circles – a situation also common to sacred sites and holy spaces. People may also experience dizziness, disorientation and nausea. All these effects can be caused by prolonged exposure to both infrasound or microwaves, which also interact with the water in the body.

       Biophysical evidence shows the plants' nodes (its knuckles) are drastically extended (right); also observed are distortions of seed embryos, and the creation of expulsion cavities in the plants as if they have been heated from the inside. In genuine formations there is also a reorganization of the plant's crystalline structure – in these microscope photos (below right) the top image of a control sample of wheat radically differs to the one below taken from a crop circle.

       Other evidence from crop circles shows how the floors of laid plants are swirled in mathematical proportions relative to the Golden Mean, the fundamental vortex used by nature to create organisms such as shells, sunflowers, galaxies, even the spatial relationship of the bones in the human hand; the floor of crop circles can have up to five layers of weaving, all in counterflow to each other, with every seed head intact and placed beside each other as if arranged in a museum case.

       Genuine crop circles are not perfectly round but slightly elliptical (a hoax, requiring a fixed central rope, cannot achieve this adequately). Their edges are crisply defined from the flattened crop as if drawn with a compass, and incised with surgical precision. Hoaxes, by comparison, bear a stylistic resemblance to tuffs of greasy, uncombed hair – and, of course, all their plants have been trampled, bruised and crushed.

       Crop circles are sometimes accompanied by trilling sounds, since captured on tape and analysed by NASA as being artificial in origin, and bearing a harmonic frequency of 5.2 kHz.

       Mathematically, genuine crop circles encode obscure theorems based on Euclidian geometry. So far, the designs have yielded five new mathematical theorems. They are also invisibly encoded with sacred geometry – those harmonic ratios that govern the relationship between the orbits of planets in our solar system.

       Crop circles alter the local electromagnetic field; often compasses cannot locate north, and cameras and cellular phones malfunction. Whole packs of fresh batteries are drained in minutes, and the frequecnies involved have been known to affect helicopter and aircraft equipment. Radio frequencies are markedly different inside their space; local farm animals avoid the crop circles or simply act agitated hours before one materializes; and car batteries in entire villages fail to operate the morning after one is found nearby. In some major events, entire towns have been left without power.

       Since genuine crop circles materialize at crossing points along the Earth's magnetic energy currents, they are influencing the energy patterns of local phehistoric sites, which were built upon identical principles. They reference local Neolithic sites in size/shape/direction, and are dowsable upon entry, with as many as 150 concentric rings of energy radiating beyond their physical perimeter, like ripples in a pond. In fact, a year after they have been harvested and the field ploughed and re-sown, the energy imprint of the formations will still be dowsed, long after their physical traces have vanished.

       This area of research has allowed for the possibility of crop circles as a healing force, and their images are already being successfully employed in radionics, flower essences and resonance therapy, both for people and environments in distress. Some of these protocols have been scientifically validated.

       Crop circles generally form at night between the hours of 2-4 am, traditionally during the shortest evenings of the English year when darkness lasts but four hours. A lucky few have witnessed large balls of incandescent colour project a beam of golden light into a field which next morning displays a new crop circle. During surveillance project in 1989 a Japanese TV crew filmed a crop circle manifesting in the early hours of the morning, showing a swirl motion of energy lasting less than fifteen seconds. Such a rapid rate of creation confirmed the unpublished eyewitness reports.

       At Stonehenge in 1996 (below), a pilot reported seeing nothing unusual while flying above the monument at 4:15pm, yet 15 minutes later a second pilot reported this huge 900 ft formation resembling the Julia Set computer fractal. Comprising 149 circles and aligned along a spiral curve, it lay within view of the well-patrolled monument. It took a team of 11– including myself – no less than five hours just to survey the formation.

       Still not convinced that a genuine phenomenon is at work around the world?
       .
       RDI-Boards XtraFM !

       R
       TVDXRO
       DXinfo Feeds Keys
       RDI

       Comment


        #52
        ce avantaje "extraterestriale" au avut aia doi mosuleti de au spus ca ei au facut-o ! ? ?
        si ... singuri ? ? ? my ass...


        Originally posted by Medox View Post
        si in cazul lor intotdeauna s-a dovedit a exista un om plictisit rau care le-a facut. partea distractiva e ca cei anti-"ignoranti" ii ignora si pe cei care recunosc fapta ...pentru ca ei vor neaparat sa vada niste extraterestrii inteligenti care, pe langa toate variantele lor ultra moderne de comunicare, trebuie sa tranteasca niste desene gigantice. asta e ca si parca noi ne-am duce pe alta planeta ca sa desenam iar in pesteri

        chiar aseara erau doi batrani la un documentar la nemti care dupa nu stiu cati zeci de ani se chinuiau sa convinga pe ufomani ca defapt ei au facut cercurile din lanuri. dar au auzit in schimb tot felul de pseudo-stiinta de la cei "initiati" ...culmea.
        Dreambox7020 & WavefrontierT90

        Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


        Technics...is timeless ! ! !

        Comment


         #53
         Originally posted by 007/Ro View Post
         Asta am facut-o eu intr-o seara. Mi-am zis: ia sa fac eu in graul lui tata semnatura de pe RDI. Si a iesit ce vedeti. Fiind beat am facut-o cu patrate nu cu triunghiuri. Ce-am mai alergat....
         SHALOM

         Comment


          #54
          Crop circles have also increased in size, some occupying areas as large as 200,000 sq ft. To date there have been over 10,000 reported crop circles.
          Fiecare crede ce vrea!
          RDI-Boards XtraFM !

          R
          TVDXRO
          DXinfo Feeds Keys
          RDI

          Comment


           #55
           Io crez de mult ce vreau. Da nu poci a spune ca is luat in ras. Si de aia tac ca porcu in papusoi.
           Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

           Comment


            #56
            Fara a intra in polemici ... mucoshii aia nu erau controlati,nu aveau nici un fel de implicare marshave din partea politica,financiara,industriala,bancara,sociala,pe troliera,economica si alte cacaturi din zilele noastre,ei nu au fost spalati de ascunse legiuni sau organizatii / congrese,effectiv ei au spus ce au avut de spus...si sunt sigur ca si din a noastra Biblie s-au scos paragrafe relatate la aceste evenimente.

            no,ca acuma nu pot afirma 100 / 100 ca nici ei nu au avut presiuni dar nu la nivelul la care este astazi,cand adevarul este cantarit,evaluat,pus pe simulatoare si apoi "tradus" pentru a minimiza efectul asupra .... mucoshilor din zilele noastre...

            Voi nu vedeti ca la massmedia se afirma tare si mare ca soarele va fi si va drege in 2013 nu in 2012,asta pentru a evita o paranoia in mucoshi SAU e evita confirmarea evenimentelor descrise mii de ani in urma...astazi,cand mucoshii nostri vor sa caute in soare sau in galaxie,dar ei nu sunt in stare sa opreasca o amarata de teava cu petrol la cateva micro mili secunde lumina in Golful Mexic-ului ! !

            nici o intentie de jignire,mi-a placut cum i-ai numit mucosi...sincer ! !

            baFTA...

            Originally posted by Medox View Post
            singurul mod prin care omenirea da coltul in 2012 e prin paranoia tuturor la momentul respectiv. adica numai daca majoritatea au impresia ca se sfarseste atunci o sa se si sfarseasca ceva, chiar daca nici asa, insa ar fii (printr-o probabilitate foarte mica) singura sansa.

            altfel nu-mi dau seamna cum pot prezice niste mucosi stravechi cum si in ce an sfarseste omenirea, avand in vedere ca 2012-le la care se refera ei nici nu implica anul bisect si alte inventii de-a noastre. la fel de bine ar putea sa fie 2500 sau un an care a trecut deja... poate prin 1500. sau poate era Holocaustul, unde sigur au murit mai multi decat o sa moara in 2012.
            Dreambox7020 & WavefrontierT90

            Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


            Technics...is timeless ! ! !

            Comment


             #57
             Oficiali
             Pe cand era bunica fata...

             Si astazi... acelasi subiect!

             Astronauti care bat campii....

             NASA ...
             se joaca
             RDI-Boards XtraFM !

             R
             TVDXRO
             DXinfo Feeds Keys
             RDI

             Comment


              #58
              http://www.rufon.org/forum/
              SHALOM

              Comment


               #59
               daca existau intradevar, nu cadeau doar la americani si la rusi

               americanii sunt cei care-l dau pe Dumnezeu in judecata, stiti nu ? atunci cum puteti asculta minciunile lor cu OZN-uri ?
               Last edited by -=SAT=-; 4 August 2010, 15:20.
               Ip-ul si Providerul tau:


               -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=- :p

               Comment


                #60
                mo, oameni buni... cand supraestimati omul, cand il subestimati
                pe pagina anterioara o tineati in sus si-n jos ca poate exista un singur conducator al lumii (sau un grup restrans) dar acum imi spuneti ca 2-3 oameni nu sunt in stare sa faca niste desene in lanurile de grau?

                si asta in secolele 20-21? cand te gandesti ce dimensiuni puteau avea desenele din Nazca:
                http://www.youtube.com/watch?v=26OnaeDS9EM
                http://en.wikipedia.org/wiki/Nazca_Lines
                facute tot de pamanteni si asta prin secolele 3-6.

                Originally posted by 007/Ro View Post
                Deci toate sunt facute in timpul noptii, in cateva ore, de amuzament, fara sa-i vada nimeni, cu scanduri, tarusi si sfori..
                Si mai dau si cu ceva praf-uri radioactive. ..
                Si se chinuie si sa arda locul frangerii tulpinelor ca sa poate fi cat mai credibilI...
                Si au o maiestrie iesita din comun de le ies perfecte...
                nu trebuie facute neaparat noaptea, chiar daca timp exista deajuns.
                iar pentru alea mai complexe ma gandesc ca isi iau si 2-3 nopti, fara griji, pentru ca nu e chiar plin de politisti pe campiile respective.

                Originally posted by 007/Ro View Post
                Am vazut materiale cu indivizi care au incercat sa demonstreze ca ei sunt autorii si cum le-au facut...
                Numai ca intre timp desenele au devenit muuult mai mari si mai complexe..
                aia or fii fost indivizi blegi si nepriceputi . astia vad ca se descurca perfect:
                http://www.youtube.com/watch?v=WcEidGaDyhA
                http://www.youtube.com/watch?v=Ig9u5M4lL1U

                si tare coplexe nu mi s-au parut desenele vazute de-a lungul timpului, sincer. ...atata timp cat implica figuri geometrice de genul cercurilor, patratelor, + niste linii drepte si alte forme simetrice, se poate realiza relativ usor (vezi clipurile de mai sus).

                Originally posted by 007/Ro View Post
                Si cum de nu-i prinde niciodata politia si/sau proprietarii pagubiti si de ce imediat la fata locului in cele mai multe cazuri apar si oficiali ai armatei cu elicoptere si aparate pt. masuratori.
                campiile nu sunt chiar asa pazite. politia nu vine fara sa fie chemata de proprietari iar acestia nu dau pe acolo doar cand trebuie. poate de aia le observa cand sunt deja gata facute(?)

                Originally posted by rolion View Post
                ce avantaje "extraterestriale" au avut aia doi mosuleti de au spus ca ei au facut-o ! ? ?
                si ... singuri ? ? ? my ass...
                atrag televiziunea, mediile... poate pentru turism (nu e chiar asa exclus... vezi cazul Roswell). poate doar ca sa duca lumea de nas, sa vada daca reusesc si cum evolueaza zvonurile prin sat apoi. sau poate doar de dragul unui desen artistic. in fine... motive (ciudate) exista deajunse pentru oameni... dar ce motive ar avea o civilizatie mult mai evoluata sa faca desene de 2 lei (pentru ei)? niste desene care doi pamanteni le-ar putea face la fel de bine? (cu putin antrenament). la atata tehnologie evoluata, saracii, depind de niste linii pe camp? li s-a stricat gps-ul ultra-modern sau? ...aterizeaza acolo? come on...

                si apropo de Roswell. Baietii de atunci au facut poate cel mai mare cadou orasului, cand au profitat de armata care n-a vrut sa recunoasta un proiect secret (tipic pentru orice armata) si au adus orasului o groaza de ufomani pana si-n ziua de azi. intr-un documentar recent, unul dintre ei a recunoscut destul de detaliat ce si cum a intors el acolo ca sa raspandeasca zvonurile. defapt era singurul care a recunoscut ca defapt n-a vazut nimic deosebit, decat balonul respectiv sau ce era. asta asa, in caz ca mai credeti si in alea ...dar bineinteles, acum imi spuneti ca el nu stia, el era cel mani....t si asa mai departe dupa aceasta formula nimeni nu este credibila. right...

                documentarul nu-l mai tin minte, din pacate. l-as si recomanda acum dar ideea principala am retinut-o.

                Originally posted by -=SAT=- View Post
                daca existau intradevar, nu cadeau doar la americani si la rusi
                bingo! ...culmea ca apar fel si fel de povesti, desene si ozneuri doar unde exista si ufomani credibili si dispusi sa viziteze fata locului ...apoi cum sa pleci de acolo fara un suvenir!?

                un ultim sfat... si nu din rautate, defapt nimic nu era din rautate dar mai ganditi-le si invers. adica noi, daca peste o mie de ani am evoluat atat de mult incat sa ajungem pe o alta planeta, chiar ne-am complica sa facem misto de acea civilizatie? de ce sa le fircalim campiile?

                Comment                Working...
                X