Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Hanul Extraterestrilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 2 (0 members and 2 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  sigpic
  „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).  .

  Comment

   sigpic
   „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).   .

   Comment


    sigpic
    „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).    .

    Comment


     sigpic
     „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).     .

     Comment


      drgroza likes this.
      sigpic
      „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).      .

      Comment       Bine v-am regasit.
       De ceva timp am montat la un hotel in constructie un sistem CCTv cu camere IP de 4MP setate sa inregistreze numai la miscare. Din cand in cand verific sistemul sa vad cum functioneaza si surpriza : in ultimele nopti dupa ora 23:30 una din camera a inregistrat niste sfere care se misca pe traiectorii si viteze diferite. Nu sunt insecte , acestea in infrarosu se vad foarte luminoase si nu sunt faruri de masini . In coltul opus mai exista o camera video care nu a inregistrat nimic la orele respective. Am multe astfel de capturi descarcate din NVR in ultimele 3-4 zile.

       Ce pareri aveti ? spirite sau ET

       NeBc-lhIxL0?fs=1&hl=en_US">NeBc-lhIxL0?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385">

       RPesmahQi-0?fs=1&hl=en_US">RPesmahQi-0?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385">


       LE Nu stiu de ce nu merg clipurile. Nu am mai postat de mult. Oricum le puteti gasi pe youtube ca titlu Fenomen straniu 1 si Fenomen straniu 2

       val likes this.
       spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

       Comment


        Stai linistit nu te speria. Ce se vede sunt ori fire fine de praf, luate de un curent de aer, s-au o musculita mica. Datorita luminii infrarosii se reflecta in imagine acele urme, si da impresia de ceva paranormal. Eu instalez camere de supraveghere, si urmaresc, deseori functionarea, si am avut si eu parte sa vad asemena aparitii.
        Mai ales camera de inregistrat meteori, care sa nu mai spun cate aparitii stranii sunt.
        drgroza likes this.
        DM 8000 HD, DM 920 UHD, Emme Esse 125, Tricolor, Focus, OSCAM, TBS 5590, TBS 5520 SE, TBS 5927.

        Comment        Working...
        X