Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Hanul Extraterestrilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  @ Dr.Groza

  RDI-Boards XtraFM !

  R
  TVDXRO
  DXinfo Feeds Keys
  RDI

  Comment


   NASA cu matza-n sac!

   NASA, din nou, cu matza-n sac!   Mai crede cineva ca NASA e fata mare?

   Ia sa vedem ce ar putea ascunde din nou?   Si de ce tot maresc pata? Ia sa vedem tot din materialul lor de mmai sus, chiar daca nu e in regula cu poztia satelitilor, deci e dintr-o alta data nu cea curenta, cand mai scapa cate o desincronizare.
   Probabil ca au ceva task-uri automate de mai scapa cate o astfel de imagine in care ne reintalnim cu o mai veche cunostinta de-a noastra un mic " artefact " din vecinatatea Soarelui comparabil cu ......marimea Pamantului! Cum zac aceleasi "artefacte" de atata vreme acolo si ce sunt ele....pauza!   Ce este de notat, inca odata, ca ceea ce ofera public NASA sunt niste colaje de toata jena.
   Observati cum fundalul, ca si in cazul altor sateliti, provine dintr-un colaj de mai multe surse, e diferit de imaginea care apare in timpul desincronizarii si lipsa datei ar putea fi un indiciu ca imaginea provine chiar din RAW.
   Si mai observam ca pata de obturare este mai mare decat cea initiala, de fapt aceasta au dublat-o in ultimii ani.
   Nice!

   Q.E.D.

   Pana la urma este si asta o informatie dar nu stim daca a fost lasata sa scape in mod intentionat ( nu este singura si precis vor mai fi ) sau din greseala ....daca este sa fim paranoici.   Si tocmai ce vorbiram despre colaje iaca inca o dovada proaspata!
   Repetir la soarele dispare din colaj!   Ce dracu' fac astia la NASA de apar cu atatea chifle?
   Last edited by 007/Ro; 15 October 2013, 08:44.
   RDI-Boards XtraFM !

   R
   TVDXRO
   DXinfo Feeds Keys
   RDI

   Comment


    prostie cu soarele care dispare. SOHO nu poate filma stelele cu camera verede nici daca soarele ar disparea. luminozitatea soarelui este atat de puternica in acel spectru la expunerile cu care face imaginile solare nu ar aparea nicio alta stea daca soarele ar disparea. daca chiar a fost trucat de cei de la Nasa (nu cred, cred ca tipul a facut cine a bagat upload la video) atunci probabil din lipsa de fonduri federale, astia vor sa sperie pe cei de la congres )

    Comment


     E greu de cautat in 169 de pagini dar banuiesc ca 007/Ro e la curent: care e concluzia pe aces topic, au aselenizat americanii sau a fost fake?

     Comment


      Concluzia mea sau a altora?      Staged!      Dar au fost statiile rusesti....

      Americanii daca au ajuns cu echipaj uman?
      Posibil sa fi fost dar nu atunci si nu in maniera descrisa publicului prostalau.

      A fost un fake pt. naivul de rand.
      Vezi si filmul artistic mai vechi " MIsiunea Capricorn 1 "
      Nu iese fum fara foc....

      Vezi cati dintre cei implicatii au fost masoni
      Au inscenat ei si 9/11 pt. prostime.
      Sa vedem cat mai tine cu minciuna.
      Fiecare are cap!
      Sa gandeasca.....


      P.S.
      Tatal meu a fost pilot de vanatoare si avea mari dubii inca de atunci stiind ca rusii se lovisera de ex. de problema radiatiilor
      ( vezi experimentele cu animale in Cosmos, celebra Laica s.a.m.d. ) si nu numai, nu stau sa le insir aici pt. ca necesita cunsostinte mai vaste.
      LEM-ul ala a fost si el o gluma proasta, nu se putea naviga cu el!
      O stiau si rusii si se radea copios pe tema pe coridoarele centrului lor de pregatire spatiala.
      Era o minciuna!
      De ce nu au facut mare tam-tam?
      Pentru ca in spatele cortinei este acelasi papusar indiferent ca e Rusia sau SUA.
      OK.
      Vezi ce masuri s-au luat pt. statiile orbitale ulterior si vei intelege.
      Astazi prostalaul de rand are acces la o tehnologie la care cei de atunci nu s-au gandit si lucrurile ies la iveala!
      In ciuda evidentelor reactia tuturor celor care se presupune ca au umblat pe Luna nu face decat sa confrme marea minciuna!
      Sunt absolut penibili.
      Au refuzat categoric, si nu numai astronautii ci si alti factori implicati direct, testul cu detectorul de minciuni care cica e un test riidcol!

      No more comments!

      ***

      Last edited by 007/Ro; 16 October 2013, 06:37.
      RDI-Boards XtraFM !

      R
      TVDXRO
      DXinfo Feeds Keys
      RDI

      Comment


       Am o nedumerire: daca americanii faceau un hoax de-asta de proportii, nu i-ar fi dat rusii imediat in gat? Evenimentul a avut un impact colosal, din ce am inteles s-a transmis la TV in direct si in Romania (probabil si in alte tari din blocul sovietic).

       In conditiile astea, n-ar fi fost logic ca propaganda sovietica sa-i faca praf pe americani, daca era o inscenare?

       Comment


        Poate si ei practicau aceeasi metoda
        Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
        Optibox Gekko Cable HD
        Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

        Comment


         Aceeasi metoda sa ce? Ca ei n-au trimis om pe luna. Rusii nu prea aveau nici un motiv sa fabuleze, ce au facut ei a fost perfect repetabil si de atunci. In schimb, misiunile Apollo, care presupuneau costuri realmente colosale, nu au mai putut fi repetate, deci daca ar fi fost un hoax de proportii colosale rusii aveau tot interesul sa-i dea pe americani in gat. Mai ales ca lovitura de imagine data de americani cu misiunile Apollo a fost uriasa.

         Acum sper sa nu sustina careva ca si sputnik-ul a fost un hoax, de altfel si pe catelusa Laica au euthanasiat-o la inchisoarea KGB-ului, nu in Cosmos, Gagarin era un pilot betiv care nu s-a urcat toata viata lui decat in MIG si (in general vorbind) ca Pamantul e o tipsie carata pe spinarea unei gigantice broaste testoase

         Comment


          Razboiul rece a fost de ochii prostimii.
          Am scris dar vad ca e greu ...
          Si programul rusesc a fost sub aceeasi umbrela.
          Dovezi sunt multe.
          Un mic ex. sunt navetele Buran de care nimeni public nu a stiut NIMIC pana cand nu a fost nevoie urgenta de ele si cele americane au fost compromise!
          Ce nu e clar?
          Ca exista o Oculta Mondiala?

          Reiau          Vedeti la 2:26 care era relatia dintre NASA si rusi si ...sclavie placuta in continuare daca nu vedeti intregul.

          Werner Von Braun gave Carol Rosin a work colleague a mission in 1977. To tell the world about the Nazi controlled secret goverment in the U.S.A. A large part of the NSA, CIA and NASA were infiltrated after project Paperclip brought over 170 Nazi scientists to the USA after the end of world war 2 in 1945. These scientists established a secret order and brought hundreds of Ex Nazi's into the US goverment. They are one of the most powerful groups in the world,. Werner Von Braun the Father of Rocket Science and the NASA space program was so horrified at their plan of world wide genocide he told Carol Rosin. Everything she has predicted since 1977 has come true. The next thing to happen wil be a false E.T attack so that more legislation against the people can be rushed through as an emergency measure.This was predicted by Werner Von Braun In 1977 because he had seen the plan laid out in detail.
          Din pacate isi vad linistiti de parccurs desi lumea a inceput sa se trezeasca din ignoranta.

          Sunt curios cum vor rezolva criza datoriei SUA.
          Vor majora din nou plafonul si asa gigantic ( se pare ca stergerea partiala a datoriiei catre sistemul financiar privat detinut si controlat de Oculta nu le prea convine ) sau....vor declansa o criza globala fara precedent coroborata cu cine stie ce alte scenarii belicoase in care vor muri iar oameni fara numar doar ca Oculta Mondiala sa-si prezerve puterea si controlul?
          Last edited by 007/Ro; 16 October 2013, 14:15.
          RDI-Boards XtraFM !

          R
          TVDXRO
          DXinfo Feeds Keys
          RDI

          Comment


           Femeia zice ca nu exista vreo amenintare sovietica la nivel spatial, care sa justifice programul "Razboiul stelelor" inceput de americani la sfarsitul anilor 80. Chestie de altfel foarte adevarata.

           De aici si pana la a spune ca "razboiul rece a fost de ochii prostimii" sau ca rusii i-ar fi acoperit pe americani cu un asemenea hoax e cale lunga de tot...

           Comment


            Esti naiv, asta este limpede.
            Evident ca nu cunosti multe lucruri din istoria omenirii.
            Ai habar, de exemplu, cine a finantat si controlat ideologi ca Marx, Engels si Lenin?
            Ai habar cine a fost in spatele impartirii lumii si a finantat experimentul comunist, crearea de blocuri antagonice si sfere de influenta?
            Ai habar cine a si terminat razboiul rece trecand la faza urmatoare?
            Ai habar cine este in spatele religiilor, al marilor razboaie din istoria omenirii?
            Ai habar?
            Ai auzit de o dinastie a Ptolemeilor din care recunsoc cu mandrie ca se trag toate casele regale?
            Pe fata!
            Ai auzit raspunsul printului Charles cand a recunoscut ca e ruda cu Vlad Tzepesh?
            Ai habar care sunt dedesubturile acestei descendente si cum draco se face ca doar catvea familii s-au tot perindat pe la domnii mai peste tot de la lovitura de tron data de Amenhotep in Egipt undeva prin anul 1996 i.e.n. motiv pentru care il venereaza in batjocura ignorantilor cu cun cinsim cras in toate bisericile crestine, la tot pasul, Amen, Amen, Amen ( se citeste amin )
            Ai habar de micul Issa, alias Cezarion, fiul Cleopatrei ( tot din neamul Ptolemeilor ) si a lui Iulius Cezar sub ce nume a fost bagat pe gat cu forta intru venerare prin religia crestina?
            Si lista necunoasterii tale continua, din pacate mult si bine...

            Studiaza inainte de a te contra aiurea, tembelistic!
            Last edited by 007/Ro; 16 October 2013, 14:47.
            RDI-Boards XtraFM !

            R
            TVDXRO
            DXinfo Feeds Keys
            RDI

            Comment


             Originally posted by 007/Ro View Post
             Esti naiv, asta este limpede.
             Evident ca nu cunosti multe lucruri din istoria omenirii.
             Ai habar, de exemplu, cine a finantat ideologi ca Marx, Engels si Lenin?
             Crede-ma ca in materie de istorie nu activeaza pe net prea multi oameni care sa-mi poata da lectii, asta pentru a folosi un eufemism

             Iar despre naivitate, ce pot sa zic, nu eu sunt ala care crede ca i-au acoperit sovieticii pe americani cu un hoax de nivelul asta...


             Originally posted by 007/Ro View Post
             Ai habar cine a fost in spatele impartirii lumii si a finantat experimentul comunist, crearea de blocuri antagonice si sfere de influenta?
             Ai habar cine a si terminat razboiul rece trecand la faza urmatoare?
             Ai habar cine este in spatele religiilor, al marilor razboaie din istoria omenirii?
             Ai habar?
             Sunt convins ca o sa-mi explici ca in spatele expansiunii islamice din secolele VII-VIII d.C. si in spatele cruciadelor s-au aflat aceiasi bubuli . Dar nu asta as fi vrut sa discutam, intrucat, fara falsa modestie, nivelul meu de cunostinte in domeniu excede cu mult cadrul unei discutii pe un forum, ci despre aselenizare. "A fost sau n-a fost" ca sa zic asa.


             Logic vorbind, dincolo de chestia cu sovieticii care ar fi trebuit sa-i acopere pe americani daca era vorba ca astia sa faca un asemenea hoax, mai exista urmatorul aspect: pe vremea aia lumea era plina de radioamatori. Semnalul radio venit dinspre misiunile Apollo putea fi triangulat foarte usor de catre numai 3 radioamatori situati la o distanta suficient de mare unul fata de celalalt si mi-e greu sa cred ca nu i-a dat nimanui prin cap chestia asta. Acum probabil ca o sa-mi spui ca bubulii i-au redus la tacere pe toti radioamatorii, nu?

             Comment


              Fraier esti sa iesi exact ca sarpele cand il doare capul in drum, cu una dintre cele mai tari dovezi existente!

              Ba chiar au fost triangulati si nu numai, semnalul receptionat atunci de radioamatorii din intreaga lume chipurile de la Luna, nu avea intarziere de nici o culoare si era sincron cu cel de la Tv ( era analogica, deh ).
              Foarte tareeeee, fraiereeee!
              Sunt de notorietate sutele de ore inregistrate de catre radioamatori si inainte dar si ulterior lui Apollo 11 ( de ce 11 e alta discutie ) atat din misiunile americane cat si sovietice.
              Asa s-a aflat si de alte zboruri esuate, non publice!

              Ai auzit cumva de cei doi frati italieni Cordiglia calcati de serviciile secrete italiene in cardasie cu agenti CIA dar si KGB carora le-a fost distru echipamentul si confiscate o parte din inregistari, multe din ele fiind ulterior facute publice de prieteni si cunoscuti carora le dadusera copii?
              Ia uita-te un pic in urma la ce s-a postat pe aici.
              Sunt tone de materiale.
              Dupa ce le parcurgi poti sa faci comentarii.punctuale, pe speta, nu la modul general!
              Priceput?
              Cred ca ai studiat istorie citind pliantele de la Metro!
              Cash & Carrry
              Si numai preturile fara descrierea produselor.

              Vezi ca ai ratat pelegrinajul la Parascheva sa tzuci niste ciolane sfinte, istorice!

              Last edited by 007/Ro; 16 October 2013, 15:14.
              RDI-Boards XtraFM !

              R
              TVDXRO
              DXinfo Feeds Keys
              RDI

              Comment


               Omule, suntem totusi pe un forum de "sateliti", cum adica "chipurile de la luna"?

               La ce distanta e intre pamant si luna, semnalul se poate triangula inclusiv pe traseu, nu doar in timpul aselenizarii propriu-zise

               Ajuta-ma sa inteleg, tu ce sustii de fapt? Cum au facut semnalul sa para ca vine de pe traseul spre luna si apoi de pe luna? Au trimis ceva fara oameni, cu costuri imense, doar asa, de sanchi?

               Comment


                Tu chiar nu ai habar de caz.
                Cauta, citeste in urma ca tot acolo gasesti si raspunsuri.
                O parte din raspunsuri le gasesti chiar in materialele (re)postate azi!
                Daca le urmareai nu mai puneai intrebari.

                Nu a fost nici o problema sa trianguleze semnalul provenit de pe Pamant de la un hangar.
                De altfel, o gafa monumentala comisa atunci a fost dialogul chipurile Pamant -Luna in timp real fara intarzierea inerenta.
                Houston we have a problem!
                Refuza sa dea o explicatie la fel cum refuza toti cei implicati sa jure pe blibie ca au fost pe Luna.                Daca au fost pe Luna si au tzopait pe ea nu au fost atunci, nu in maniera aia si niciodata LIVE la TV!
                Tot ce ofera public NASA este fie fals fie denaturat.
                Colaje fabricate unde. asa cum ati vazut in repetate randuri dispare pana si Soarele.

                Credeti ca veti afla mai multe de la chinezi?
                Am mari dubii!
                Papusaru' cred ca este acelasi!


                Last edited by 007/Ro; 16 October 2013, 16:38.
                RDI-Boards XtraFM !

                R
                TVDXRO
                DXinfo Feeds Keys
                RDI

                Comment                Working...
                X