PCHOME.RO

Collapse

SUBTITRARE ROMANA DVD

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  SUBTITRARE ROMANA DVD

  Rog pe cine are subtitrarea in romana de la dvd Gothica venit pe download sa ma ajute cu ea, ma chinui de cateva zile dar nu am putut nici cum sa o sincronizez sa o introduc in dvd.
  am facut un upload la http://www.florinar.ro/upload/, am pus deocamdata acolo
  subtitrarea de la dvd1 lord of the ring return of king , este sincronizata, in format srt. doar sa o convertiti si sa o bagati in dvd.

  multumesc anticipat!

  #2
  Ia vezi vere pe pagina la mine

  Comment


   #3
   sal Webby , pai de la tine le iau man, dar trebuie adaptate pentru dvd, de ex dupa ripuire filmele in format ntsc sunt mai mici ca si originalul.si la Gothica asta nu am reusit nicicum

   Comment


    #4
    problema

    Salut,Florin!
    M-am lovit de o problema cu subtitle in romana introdus pe DVD...toate ar fi bune daca filmul merge pe calc.,scrisul se vede impecabil...dar daca scriu DVD-ul si il play-ez pe un DVD player ,pe televizor apare un tremur al traducerii,se poate citi,dar este extrem de obositor ...
    Am urmat exact pasii cu smart ripper,ifo edit,srt2sup...
    Sa fi gresit ceva?
    Multumesc pt orice sfat...

    Comment


     #5
     in mod normal nu ar trebui sa apara probleme, se mai intampla in cazul in care filmul e in format ntsc , anumite playere in general, culmea , la cele mai scumpe ,sa dispara subtitrarea daca celltimes este exact pe subtitrare,eu inca nu am avut probleme, dar sa tremure nu ar avea voie.

     Comment


      #6
      ro sub

      Thanks Florin...voi incerca si pe mai multe playere,sa vad daca sunt diferente...am incercat un singur film-Boat Trip-si acum ma gandesc,eu am setat ca e in pal,dar nu stiu sigur daca asa este...daca nu am un info la film cum determin daca e pal sau ntsc?

      All the best!

      Comment      Working...
      X