PCHOME.RO

Collapse

Ajutor Creative Audigy

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Ajutor Creative Audigy

  Salut la toata lumea!

  "Nu-ţi trebuie plugin de Winamp decāt pentru fişiere AC3...
  Īn rest faci aşa:
  Rulez programul Creative PlayCenter (este pe CD-ul de la placa de sunet) şi caută un buton "CMSS" - alege ON şi va merge şi boxa centrală "

  Asta am gasit pe net undeva, nu stiu unde, oricum nu are importanta. Idea e ca nu gasesc butonul "CMSS" nici la dumnez-o. Am problema asta cred ca de un an si jumatate, si nu reusesc sa o rezolv. Daca are cineva o idee il rog sa ma anunte si pe mine.

  #2
  Butonul CMSS mi se pare ca se activeaza numai cind te uiti la filme. Cea mai simpla metoda ca sa se auda si pe centru din WINAMP e sa scoti mufa de centru din subwoofer (nu din AUDIGY). Atunci o sa se auda pe toate boxele (testat de mine pe sistem audio INSPIRE 5300)

  Comment


   #3
   Ma uit la Film si nu apare nici un buton CMSS, iar cu mufa aia eu nu stiu tu cum ai facut dar mi se pare o prostie. In primul rind nu am inspire!

   Comment


    #4
    ...chestia cu mufa e super TRUE...functioneaza cu boxele INSPIRE...am crezut ca ai din alea. Butonul CMSS apare cindva la video...nu mai stiu cum am facut ca m-am chinuit si eu atunci dar oricum nu merita ca se aude ca p***

    Comment


     #5
     Despre CMSS am citit in CHIP ca este super la vizionat filme. E un fel de Pro-LogicII, cica din MP3 scoate un 5.1 super comparabil cu M-Audio. De fapt pe mine asta ma intereseaza nu Winampul. Pentru mine 5.1 e Dumnezeu, acum ma lupt pentru un 7.1.

     Comment


      #6
      cmss...
      nu e nevoie sa fie vreun film pornit

      play center instalat ver 3.02.52 ->change to player view -> open tray window si apare cmss
      zi un mail si-ti trimit un mail cu poza...

      Comment


       #7
       Se vede si pe forum.
       [email protected] sau [email protected]

       Comment       Working...
       X