Subtirari de pe DVD

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Subtirari de pe DVD

  Salut!
  Am o problema in ceea ce priveste subtitrarile de pe DVD.
  De curind am cumparat un DVD-player de masa, si ce am observat foarte interesant ca subtitrarea apare "in partea de jos a imaginii, adica inafara imaginii 16:9", deci in banda neagra in mod full-screen. Pina aici totul e OK, chiar foarte OK. Problema e cind ma uit de pe calculator la un DVD subtitrarea imi apare "peste imagine", adica in intriorul imaginii 16:9. In menuiul DVD-playerului de masa apare optiunea de imagine 16:9 sau 4:3. In momentul in care se pune optiunea 4:3 totul e OK. Problema e ca de exemplu eu ma uit pe PC la DVD cu PowerDVD cum sar putea forta ca imaginea sa fie 4:3 sa nu mai apara subtitrarea peste imagine ci sub imagine? Pentru mine chestia ca subtitrarea peste imagine e foarte deranjant, si in fod si la urma urmei in parte de jos, adica in banda neagra este loc destul si un contrast pe masura sa poti citi calumea. Ce ziceti ar fi vreo rezolvare?

  #2
  mutat de eddo la 23:59 09.11.2003
  eddo

  Comment


   #3
   Multumesc dar cred ca nu mai inteles ce vreau!
   Nu merge ideea pe care miai dato. Setarea aceea functioneaza numai dupa ce a pornit discul. Asa nu ma intereseaza pentru ca nu este ceea ce vreau eu.
   Mersi oricum!

   Comment


    #4
    Daca foloseshti VobSub, vezi la setari, a doua "pagina", pune de la Extended on16:9 la Extended 4:3....

    Reporneshte filmul shi ai sa vezi subtitrarea pe dunga neagra... Daca vrei sa fii shi mai shmecher... bifeaza casuta cu "distantzele" shi fa 50 x 98 (Asta pe prima fereastra)...

    ReSpeKt

    Comment


     #5
     Eu povestesc despre DVD-uri si despre PowerDVD v5.0. Nu este este vorba nici de vobsub nici de DivX nici de altceva decit de discuri DVD cu filme in format mpg2. Chier nu vreti sa intelegeti chestia asta?

     Comment


      #6
      VOB = MPEG2....


      Intrebare: Cine te pune sa te uitzi cu "panarama" aia de PowerDVD

      Raspuns: (la durerea ta) - am instalat PowerDVD shi am CONSTATAT ca nu exista REZOLVARE, doar in cazul in care nu exista vreun UTILITAR extern pentru a putea muta subul....

      ReSpeKt

      Comment


       #7
       RE...

       Tzin sa te anunt ca dupa toate CONTROALELE facute, nu le vei putea MUTA....

       Comment       Working...
       X