PCHOME.RO

Collapse

Harddisk USB pentru televizor

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Harddisk USB pentru televizor

  In premiera, compania LaCie a lansat pe piata un harddisk portabil pe USB care poate fi conectat direct la televizoarele multi-standard pentru redarea filmelor, a muzicii si a fotografiilor stocate.
  Silverscreen recunoaste nativ un numar mare de formate video (ele pot fi redate direct), dintre care amintim doar MPEG-1, MPEG-2 (ISO, AVI, VOB) si MPEG-4 (AVI, DivX si XviD). Fisierele trebuie mai intii incarcate pe acest HDD portabil, prin interfata USB de pe un computer. Controlul se face prin intermediul unei telecomenzi.
  Dispozitivul cintareste aproximativ 300 de grame si poate stoca pina la 14 filme MPEG-2 sau 80 MPEG-4/DivX, 20.000 de fisiere MP3 sau pina la un milion de fotografii. Aditional, LaCie Silverscreen ofera o functie Video-On-Demand (VOD), cu ajutorul careia filmele pot fi inchiriate sau cumparate direct de pe site-ul DivX. Versiunea de 40 GB a LaCie SilverScreen va fi disponibila din luna februarie, la un pret recomandat de circa 289 de euro, in timp ce varianta cu 80 GB capacitate de stocare va costa cel mai probabil 389 de euro.

  #2
  fein news ! ! !
  ,,*** Time is an illusion ! ***,,

  Comment  Working...
  X