help pentru dvd maestro

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  help pentru dvd maestro

  am nevoie de acest program dar nu l-am gasit pe net. poate cineva sa-mi dea un link de download. va multumesc frumos

  #2
  Spune-mi exact pentru ce ai nevoie si iti trimit eu un alt program. Pe cel solicitat de tine nu-l am.

  Comment


   #3
   http://users.pandora.be/DVD2DVD-R/files/
   vezi ca iti trebuie si Cinemaster.2000.Codec.zip

   Comment


    #4
    As vrea sa folosesc si eu acest program. Am download-at programul + doua tutoriale dar inainte sa ma apuc de lucru am o curiozitate: eu fac demultiplexarea inregistrarilor (de pe Dreambox) mpg cu PVA Strumento, iar DVD Maestro cere la un moment dat un fisier chapter information pe care la demuxare PVA nu il genereaza. Vreau sa va intreb daca, atunci cand pornesc multiplexarea, pt. a obtine fisierele finale ce vor fi scrise pe DVD, pe langa fisierele video, audio, subtitrari este necesar acest chapter information sau daca pot folosi fiserul notepad generat de PVA Strumento ? Cred ca am fost destul de clar cu intrebarea, sunt umpicut incepator la capitolul DVD Autoring. Multumesc anticipat.

    Comment


     #5
     nu e nevoie de el (dar nu vei avea capitole pe dvd)
     poti pune capitole manual si direct din dvdmaestro clic dreapta pe banda de capitole.

     Comment


      #6
      @sergius

      cu ce fisiere tre sa "intri" in dvdmaestro ca eu cand am incercat mai demul aveam un fisier de 3 GB si imi dadea ceva erori ca fisierele sunt prea mari sau asa ceva... tre sa fie de 1gb cum mia zis cineva?

      Comment


       #7
       nu am avut probleme de marime.
       eroare da daca stream mv2 e defect sau cel audio.
       il folosesc pt a pune sub si am rar probleme (mv2 e peste 2g )

       Comment


        #8
        Multumesc mult pentru raspuns. Am facut o proba cu DVD Maestro 2.9 si merge treaba, insa titrarea prelucrata in prealabil cu Subtile Workshop, nu este sincronizata perfect cu filmul (am verificat ca filmul si titrarea sa aiba 25 fps, iar titrarea folosita merge bine pe Dreambox cu filmul respectiv). Am vazut ca coloanele audio cat si titrarea pot fi mutate pe scara timpului in raport cu filmul (partea video), asa cum se intampla si cu alte programe ca Pinnacle Studio. Problema, concret, este ca vreau ca titrarea sa inceapa cu cateva secunde mai repede in raport cu filmul, pt. a fi sincronizate, iar eu am reusit sa fac sa apara mai repede doar prima fraza din tirare - am tras cu mouse-ul de prima fraza spre inceputul filmului. Va rog spuneti-mi cum fac pentru a "trage" intreaga titrare mai spre inceputul filmului, astfel incat sa inceapa mai repede. Va multumesc !

        Comment


         #9
         dupa dvd decripter (demux in mv2 si audio) deschizi Subtitle Workshop.
         in el deschizi .sub dai open movi si acolo la nume dai *.* si deschizi fisierul audio.
         sincronizezi cu audio subtitrarea si salvezi ca spruce subtitle. daca filmul e format pal atunci merge direct ,daca e ntsc pui in Subtitle Workshopfps intrare 29.97 incarci sub, pui sub iesire 30 si salvezi sub in .stl
         daca vrei caractere rom setezi win sa ai lang rom.
         spor la treaba.

         Comment


          #10
          In Subtitle Workshop am facut asa: am incarcat titrarea (fisier, incarca subtitrare) apoi click pe Film - deschide film, dar nu reusesc sa deschid nici un fisier din directorul cu filmul demuxat (cu PVA Strumento, fisierele video avand extensia m2v). Pur si simplu directorul cu filmul demuxat apare gol, nu vede nici un fisier. Deci nu am ce deschide ca sa fac sincronizarea. Sergius, te rog mult, da niste detalii !

          Comment


           #11
           eu deschid fisiere m2v si ac3 facute de dvd decripter (cu *.*) pot deschide atat videoo cat si audio.cu PVA Strumento nu am lucrat

           Comment


            #12
            nu e nevoie de el (dar nu vei avea capitole pe dvd)
            poti pune capitole manual si direct din dvdmaestro clic dreapta pe banda de capitole
            Am dat la cineva un DVD realizat de mine, si desi mai am putin de lucru la sincronizarea titrarilor, restul la mine pe calculator parea OK - verificat cu PowerDVD. Omul a spus insa ca nu a putut derula filmul inainte/inapoi si a avut cateva ingetari de imagine la inceputul filmului. Asadar, va intreb, are vreo legatura impartitul filmului in capitole cu derulatul filmului pe un player DVD ? Eu nu am facut capitole.

            Comment            Working...
            X