PCHOME.RO

Collapse

DIVX Player cu subtitrare 69 €

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  DIVX Player cu subtitrare 69 €

  este al 3-lea Divx Player care-l am, celelalte 2(Medion si celalat nu mai stiu cum il cheama) le-am trimis inapoi ca nu stiu subtitrarea.
  Calitate exceptionala stie si subtitrare sub., txt, srt.
  Gemini 340 S http://www.netonnet.de/ 69 EURO.

  #2
  Am comandat si eu unu cu toatea ca acum 3 zile mi-am luat un Medion. M-am grabit dar asta e. Sant multumit de el calitativ dar nu stie sub. Intre timp am scris ceva filme cu SUB pe imagine si era ok, numai ca dureaza ceva. Acum il astept pe asta sa vad ce e cu el. Ai idee cat dureaza livrarea avand in vedere ca vine din Ger si eu stau in NL?

  Comment


   #3
   Nu stiu cred ca o saptamina.

   Comment


    #4
    @Cyberino

    ai cumva mai multe informatii despre el? ce procesor are, daca stie mpeg4 (xvid, qpel, gmc si alte formate si compresii?) ar fi o alegere buna la bani astia.. recunoste cumva si diacritice? cred ca vreau cam mult nu )

    Comment


     #5
     Neuerer ESS-Chipsatz mit erweiterten Funktionen. Dieser befähigt den Centrum Gemini zum Abspielen von MPEG-4-Dateien inklusive der Kompressionsoption Global Motion Compensation (GMC). Darüber hinaus ist die PAL- und NTSC-Ausgabe möglich. Natürlich spielt der Tausendsassa neben üblichen DVDs und Video-CDs auch MP3-Files ab. Die Tags werden mit bis zu 40 Zeichen Länge angezeigt.
     @Stailo
     mai multe informatzii al modelului 330 gasesti aici: http://www.chip.de/artikel/c_artikel_11097191.html
     Sau de la modelul 332 aici : http://www.chip.de/artikel/c_artikel..._11848486.html
     Kiss 508 e tare dar costa 338Euro : http://www12.guenstiger.de/gt/main.asp?produkt=319497

     Comment


      #6
      stie cineva modelu asta?
      http://www.discount24.de/is-bin/INTE...umbnails%3dyes

      Comment


       #7
       @Cyberino

       man nu ma prea stiu io cu germana. zi-mi te rog cum procedezi cu subtitrarile divx. tre sa aiba acelasi nume cu filmu sau o poti agele din telecomanda daca are alt nume decat al fimului.

       as vrea sa iau si io unu, daca esti amabil sa dai cateva detalii si pareri personale despre el ti-as fi recunoscator.

       mersi

       Comment


        #8
        @Stailus
        cind bagi cd-ul trebuie sa alegi intii fisierul cu subtitrarea(potzi sa ai mai multe subtitrari, nu trebuie sa aibe acelasi nume) apesi ok, dupa aia alegi filmul.
        1.Am mai patit ca 20-30 sec nu a mai titrat si dupa aia sia revenit.
        2.Daca ai flmele pe dvd iara face mofturi pauza pe imagine vreo 20 sec. am citit ca trebuie sa testezi pe mai multe tipuri de dvd-uri eu am avut unu no-name.
        3.Pe telecomanda n-are volum.
        Dar la banii astia nu poate fii perfect, eu sint f multumit de el orice cd am bagat in el(divx 3-5, xvid,ac3) a mers fara intreruperi de sonor sau imagine.

        Comment


         #9
         Gemini 332

         Eu am Gemini 332 de aproape 1 an si sunt f multumit de el.Poti face captura de pe SS2 (progdvb) si scrii direct pe DVD fisiere MPG fara meniu si merg perfect.La divx-uri (facute de mine cu GordianKnot) pti avea mai multe titrari si selectezi din telecomanda pe care vrei sa o afiseze.Nu stie el sh si tz dar nu ma deranjaza.Ma deranjeaza mai mult faptul ca scrie cu parca prea putine caractere titlurile (maxim 8 parca).Si inca o chestieVD-ul cu aproximativ 50 videoclipuri in format DivX daca l-am scris cu 4x s-a mai incurcat cind saream de la unul la altul dar scris la 2x nu rateaza de loc nici o piesa indiferent de saltul care il fac si trece de la una la alta aproape instantaneu.
         Salut.
         Remember you are born to live.
         Don't live because you are born!
         Don't go the way life takes you...
         Take life the way you go!
         prays
         Happiness Lies In Your Own Hand...

         Comment


          #10
          Pt posesorii de Gemini

          gemini 340, nu stiu daca si celelalte modele, vede sh romanesc daca in subtitrare in loc de sh se pune acest caracter þ , iar limba aleasa pt subtitle este engleza sau franceza. se poate schimba foarte usor cu Subtitle Workshop la optiunea Cautare si inlocuire. pt th inca nu am descoperit dar mai fac probe
          The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

          Comment          Working...
          X