PCHOME.RO

Collapse

subtitrare pe DVD!

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  subtitrare pe DVD!

  Revin cu o problema la care nu am primit deocamdata raspuns.
  Am o imagine de dvd care NU are inclusa nici o subtitrare.Doresc sa stiu daca exista vreo posibilitate de a introduce subtitrarea in limba romana inainte de a scrie aceasta imagine pe DVD. Varianta avansata de catre Florin_av iese din discutie ptr ca nu am o subtitare deja inclusa.

  FAbian23
  FAbian23

  #2
  DvdMaestro
  e buna si cealalata varianta punand subtitrarea noua(nu e nevoie sa aiba sub dvd initial)

  Comment


   #3
   Am urmat HOW TO-ul lui florin(intr-adevar merge chiar daca nu este inclusa vreo subtitrare pe DVD-ul respectiv). Problema aparuta este ca subtitrarea care am reusit sa o introduc pe DVD-ul cu pricina pare incompleta sau cel putin asa mi se pare, ptr ca dupa un timp cam dupa sa zicem 25% din parcurgerea filmului dispare si cu asta basta.
   Fisiserul din care am facut sup-ul contine subtitle-ul intreg.

   FAbian23
   FAbian23

   Comment


    #4
    scuze pe "f" mic. Sper sa nu te superi Florin.

    FAbian23
    FAbian23

    Comment


     #5
     NP. man , probleme de astea ca si ale tale mai apar doar pe dvd in format ntsc, si doar pe anumite playere, din cauza ca, subtitrarea cade de ex.dupa ... min la tine exact pe momentul cand se schimba chapterul. repet doar filmele in ntsc,si doar pe anumite playere. daca ar fi fost filmul in Pal nu aveai aceasta problema. Incearca sa editezi chapterele pe timpii cand nu ai subtitrare pe imagine.

     Comment


      #6
      Florin,

      sa stii ca VOB-le sunt in format PAL si nu NTSC. Am verificat lucrul acest folosind DVD2AVI si unde specifica clar ca este 25FPS PAL. Totusi eu mai am o intrebare....de ce trebuie facut mai intai un fisier s2s si dupa aceea de tip sup? Pare ca acesta nu foloseste la nimic. Am mai precizat ca o data ce incep sa fac acest fisier dupa prelucrarea tuturor liniilor programul se blocheaza.Este normal?Dupa aproxim 10 min l-am oprit din task manager...si am trecut la realizarea fisierului de tip sup. Aici s-ntamplat ceva?

      FAbian23
      FAbian23

      Comment


       #7
       HMM.. este clar ca e din srt2sup nu are voie sa se blocheze, mai ales daca zici ca e pe 25fps, nu are voie sub nici un fel sa dispara subtitrarea. Incearca sa il dezinstalezi si repune-l din nou in sistem.

       Comment


        #8
        Am reusit sa pun subtitrare DVD din avi cu dvd2svcd.
        Cum pot face meniu la acel dvd ?

        Comment


         #9
         Intrebare la HOW TO Florinar

         Am folosit metoda Florinar de a introduce un sub in romana pe dvd care functioneaza ireprosabil pe dvd-roame de computer.Problema e ca la anumite standalone ori nu apare deloc ori dispare pe parcursul filmului subtitrarea.Am incercat sa scriu si pe R+ si pe R- , si cu 2,4X si cu 4X rezultatul a fost acelasi.Ce e de facut ca sa nu mai dispara subul si poate stii si o alta metoda care sa-mi dea posibilitatea de a pastra si meniul original al filmului.

         Comment         Working...
         X