Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, n şedinţa publică din 4 octombrie, să trimită o amendă de 250 de milioane de lei postului de televiziune Prima TV, pentru emisiunea “Trădaţi n dragoste”, a cărei difuzare a fost reluată, pe 3 octombrie, cu un avertisment către public, n care se arată că emisiunea este o reconstituire.

Chipurile persoanelor filmate au fost nsă, n continuare “blurate”, membrii CNA fiind de părere că personajele care au luat parte la filmări erau cele reale, şi nu personaje fictive, aşa cum a susţinut Prima TV.

Ralu Filip a spus chiar că persoanele din materiale nu pot fi fictive, pentru că ele apar att n fotografiile de familie ale cuplului ct şi n imaginile filmate.

n final, Consiliul a decis, prin vot, să amendeze postul, pe de o parte pentru publicitatea mascată făcută pentru compania de detectivi Guard One, iar pe de altă parte, pentru ncălcarea informării corecte a publicului prin afirmaţia că persoanele folosite n material sunt, de fapt, actori care interpretează rolurile celor n cauză.