Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    somewhere
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema eco 791 radiator fixat aiurea pe microprocesor

    sal am si eu o rugaminte am un eco 791 si aseara l-am decapotat si am constatat cu surprindere ca radiatoru e pe microprocesor nu e montat peste procesor in totalitate in loc sa fie exact peste el adica "patrat" peste "patrat" e "romb" peste patrat si nici macar centrat ai cumva vreo poza cu o placa de baza de eco 791 ca nu prea cred ca e bine deloc cum e pus l-am alim 5 min fara semnal sau altceva legat la el si nu pare sa se incarzeasca si inca ceva cu ce naibii e lipit daca sti de procesor am incercat usor sa il rotesc si mere rotit staga dreapta usor dar nu s-a distantat deloc de procesor .Eu stiu sa incerc sail indepartez si sa il pun eu bine dar cum e lipit so mai lipi? am si un kaon ksf 100 de focus m-am uitat si in el acolo e prins cum tre. zimi si mie ce sa fac

    detalii poze
    http://rapidshare.com/files/26484904...iurea.rar.html

    Daca aveti ceva poze cu interiorul acestui receptor postatile macar sa imi fac si eu o idee

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine il lesi asa decit sa faci vreo prostie , odata ce iei jos radiatorul nu mai poti sa-l lipesti inapoi doar daca ai lipiciul respectiv , cel vechi nu se va mai lipi , e chestie de estetica oricum procesorul nu se incalzeste excesiv .

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Help!!

    Sal. Am un receptor Opticum 7300CI2CX SI DE 2 ZILE NU MAI POT VEDEA NIMIC CU EL . Am bagat versiunea globo_04000200_SKY_1.0.75_EMU dar tot degeaba . In primul rand nu face AU cum l-au laudat mai multi de pe aici .

    PS. Pana marti am utilizat versiunea globo_3329E_04000200_SKY_1.0.63_EMU , la care bagam key-le manual . Help !

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Banderas View Post
    Sal. Am un receptor Opticum 7300CI2CX SI DE 2 ZILE NU MAI POT VEDEA NIMIC CU EL . Am bagat versiunea globo_04000200_SKY_1.0.75_EMU dar tot degeaba . In primul rand nu face AU cum l-au laudat mai multi de pe aici .

    PS. Pana marti am utilizat versiunea globo_3329E_04000200_SKY_1.0.63_EMU , la care bagam key-le manual . Help !
    Mda...daca as sti, ce legatura are cu titlul topicului?!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top