Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Ajutor

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor

    Salutare la toata lumea,am probleme cu CCcam info de pe pc.daca faca o modificare in CCCAM CFG,CCcam info de pe pc nu mai imi arata modificarile facute,CCcam-ul de pe dec functioneaza corect,cel de pe pc l-am instalat l-am dezinstalat,am schimbat parola la dream si la el,nimic nu mai imi arata modificarle facute,iar daca ii dau UPDATE nu imi da nici o eroare,nu mai stiu ce sa ii mai fac,o ideie o sugestie,Multumesc la toata lumea
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Salutare la toata lumea,am probleme cu CCcam info de pe pc.daca faca o modificare in CCCAM CFG,CCcam info de pe pc nu mai imi arata modificarile facute,CCcam-ul de pe dec functioneaza corect,cel de pe pc l-am instalat l-am dezinstalat,am schimbat parola la dream si la el,nimic nu mai imi arata modificarle facute,iar daca ii dau UPDATE nu imi da nici o eroare,nu mai stiu ce sa ii mai fac,o ideie o sugestie,Multumesc la toata lumea
    Incearca sa iei CCcam Info de aici:
    http://rapidshare.com/files/12859103...HP_v0.8.6b.zip
    E foarte stabil eu pe asta il folosesc.
    Sper sa-ti fie de folos
    DM 600 PVR, DM 500 HD , Toroidal 0.9m , SkyStar 2 ,
    Opticum 4000a , Kaon , Opticum 4100TSCR.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default esec

    nu reusesc sa ma conectez cu CCcam info sub nici o forma la dec,am aceias parola acelas user ca la DCC,iar mai nou nu mai vrea nici CCcam info de pe dec sa imi arate liniile,am descarcat un CCcam info pt dec dar tot nimic.
    O ideie?
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai porturile alocate, de aia nu poti sa te conectezi. Aloca-le si mai vorbim apoi. Dar sa fie corecte!
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Nu ai porturile alocate, de aia nu poti sa te conectezi. Aloca-le si mai vorbim apoi. Dar sa fie corecte!
    daca nu am porturi alocate sharing cum pot sa fac?
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Portul de sharing e altul .. nu acelasi cu webinfo

    verifica daca ai in cccam.cfg liniile astea

    WEBINFO USERNAME : user
    WEBINFO PASSWORD : pass
    WEBINFO LISTEN PORT: 16001

    Default e 16001 la portul de webinfo

    user si pass pui tu ce vrei
    Apoi verifica daca in CccaminfoPHP ai aceleasi setari, user, pass, port

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din router/modem se aloca.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Din router/modem se aloca.
    Am facut tot ce se putea,si nu am facut eu ci alti care se pricep mai bn ca mine si tot nimic,problemele au inceput de cind am instalat Daemon Tolls,si cind am incercat sa il dezinstalez Daemonu imi dadea eroare,nu vroia sa se dezinstaleze,am incercat si cu alte programe de dezinstalare nimc,l-am sters si din C,degeaba pina nu am refacut Windosul nu a vrut sa porneasca nici mort
    Scriu asta ca alti sa stie ce sa faca,o patanie ce a durat vro 5 zile,cu mare bataie de cap.
    Multumesc la toti pt sfaturi si ajutor
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  9. #9
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Şi eu am instalat Daemon Tools şi niciodata n-am avut probleme cu el.Nu cred ca de acolo a pornit problema..dar bine macar ca ai rezolvat-o...chiar cu pretul unui fresh install.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru cei care nu stiu Daemon Tools V4.08 HE sau inferioare chiar si unele superioare acestei versiuni sunt foarte periculoase Windowsului. Tot ce trebuie ca voi sa faceti este ca atunci cand il instalati sa debifati sa va instaleze Daemon Tools Search Bar. Daca instalati Full aveti sanse 100% sa va faceti praf Windowsul. Dar totusi revenind la subiect, asta nu are legatura cu porturile, el doar buleste Windowsul. Daca e cauta-ma in PM sa-ti dau idul meu de mess si sa te ajut.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Pentru cei care nu stiu Daemon Tools V4.08 HE sau inferioare chiar si unele superioare acestei versiuni sunt foarte periculoase Windowsului. Tot ce trebuie ca voi sa faceti este ca atunci cand il instalati sa debifati sa va instaleze Daemon Tools Search Bar. Daca instalati Full aveti sanse 100% sa va faceti praf Windowsul. Dar totusi revenind la subiect, asta nu are legatura cu porturile, el doar buleste Windowsul. Daca e cauta-ma in PM sa-ti dau idul meu de mess si sa te ajut.
    Eu stiam ca este oarecum periculos,dar din nefericire nu l-am instalat eu,desi
    i-am recomandat ca atunci cind va ajunge la CHANGE BROWSER sa dea DENY CHANGE la Spybot,dar nu a facut asa si ulterior m-am chinuit eu citeva zile,ca la inceput nici nu am realizat de unde e problema,nici macar un restore din windous nu am mai putut sa dau,si cred ca tot de la el mi se trage
    Last edited by nicusor; 7th August 2009 at 16:29.
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Upload

    ca sa nu mai deschid un alt Topic voi posta tot aici
    am net de la Romtelecom,am 4 mega pe abonament,atita platesc
    descarc cu 10% din viteza in jur de 10% si uploadez cu 1 %.mi se pare c-am aberatie sa beneficiez doar de 11 la % din valoarea pe care o platesc
    Intrebare:
    Imi este de ajuns acea viteza de la upload de 1% pt cei 70 de clienti ?
    Pe care ii am in CCcam Cfg,ma gindesc si sper ca nu toti 70 vor solicita in acelas timp uploadul...
    Multumesc pt raspunsuri
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top