Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcaminfophp nu lucreaza bine pe PClinux ?

    Am facut un server clarkconnect la servici cu un card TVR in phoenix si ca peer am bagat DM500 de acasa.
    Problema este ca imediat dupa instalare cccam SERVERUL SI CLIENTUL sunt OK in cccaminfophp. Dupa un timp aleator SERVERUL devine OFF (rosu), iar CLIENTUL (negru).
    De acasa vad SERVERUL OK (alb) si CLIENTUL off (rosu).
    Deci pur si simplu nu vad serverul DM500, desi totul este in regula cu alte perechi.
    Am incercat pe diverse variante cccaminfophp si cccam.



    Toate porturile necesare sunt deschise.

    Unde-ar fi problema?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  2. #2
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Php

    Nu prea este clar! Amandoua sunt si client si server?Cu 1 singur dyndns? sau 2?
    In principiu cand clientul este negru si server-ul este rosu , dyndns-ul nu este sincronizat si clientul se conecteaza de la alt IP decat server-ul in cazul asta(rosu), evident ca este offline.Cand clientul este din RO si server-ul din FR Paris atunci clientul apare cu negru si server-ul cu alb.In exemplul 2 de acasa! evident ca server-ul este alb ca esti conectat cu acel client(negru).Imi trebuie mai multe date sa inteleg combinatia.Nu intelege unde te conectezi cu PHP? doar la serviciu sau si acasa la dm.
    Salut
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Deci la servici am PC clarkconnect cu cccaminfophp instalat in el. Nu folosesc dynamicdns pentru ca am IP fix.
    -Acasa am DM 500 cu imagine PLI si folosesc dyndns.

    Ambele sunt in aceeasi zona la 14 km distanta, pingul dintre ele 14ms.
    Am facut schimb de linii intre ele. Toate porturile sunt deschise. Problema este ca PCclarkconnect de la servici nu vede cardul (liniile) de la DM500.
    In schimb DM 500 vede cardul din serverul clarkconnect bagat prin phoenix. Adica exact ca si cand linia F: din DM500 nu este scrisa bine.
    Dar nu mereu. Din cand in cand schimbul de linii dintre ele este OK dar preponderent este cazul in care nu vad serverul din DM500.

    Cu CCcaminfophp de acasa pot sa vad liniile locale din DM500 dar si liniile din PCclarkconnect pentru ca am lasat portul folosit WEBINFO deschis.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  4. #4
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Php

    Am inteles acuma! Problema este de la dyndns-ul de acasa ,probabil se intrerupe des netul si ai alt IP.Cum faci sincronizarea ? manual sau este automat la un anumit interval?Verifici foarte simplu cu PHP vezi ce IP are clientul (negru) si ce IP are server-ul (rosu).Daca sunt diferite trebuie sincronizat dyndns-ul.Depinde de administratorul retelei -la unele au latenta mare si se schimba IP-ul dupa 1 ora sa zicem de la intrerupere(da IP dupa MAC) la altii dupa un minut si samd.Asta este problema din sincronizare.
    Bafta
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  5. #5
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar netul cade de cateva ori/zi, 1-2minute si se schimba automat IP-ul.Dyndns-ul e setat in router si imediat dupa alocarea noului IP se sincronizeaza si dyndns-ul. Deci pot sa zic ca sincronizarea e instantanee. Asa ca exclud schimbarea Ip-ului ca problema.
    De ce nu se intampla la fel si cu celelalte perechi? Problema e doar cu acest PCserver.
    Ceva nu e in regula.

    Uite de exemplu azi-dimineata am reinstalat sistemul ClarkConnect (deci un sistem nou si fara balarii in el). Dupa instalarea cccam-ului totul era OK, linia era in regula.
    Eee, dupa ceva timp nu stiu exact 2-3 ore serverul DM500 era cazut si-l vedeam doar Client. Poate ca in acest interval s-a schimbat IP-ul de acasa, dar de ce si la aceasta ora toate perechile sunt ok numai PCclarkconnect nu vede linia mea.?

    In acest moment am controlul full de acasa pentru PCclarkconnect. I-am dat reboot, i-am schimbat liniile C: si F:, i-am schimbat varianta de cccam. Linia ramane moarta.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  6. #6
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Php

    Da este ciudat dar ai verificat cand este rosu daca are acelasi IP cu clientul?sau poate administratorul retelei de la serviciu face ceva gen firewall si blocheaza portul in/out.cand este rosu pune in linie direct IP-ul clientului si vezi daca merge(in loc de dyndns).Verifica si acasa si la serviciu porturile cu www.canyouseeme.org
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  7. #7
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat acum de dimineata. Clientul DM500 are IP 92.xx.xx.234 verificat in cccaminfophp, iar serverul DM500 care acum e cu rosu are acelasi IP 92.xx.xx.234 verificat la dyndns.com unde am hostul. Deci este acelasi IP.
    Cat despre reteaua de la servici eu o administrez . Deci cu porturile 100% nu sunt probleme.
    Alte idei?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  8. #8
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Php

    Porneste acasa cccam in consola cu telnet sau cu dcc./var/bin/CCcam_2.1.X -dv si enter.Il opresti intai din dream cccam-ul si il pornesti din dcc(nu porneste cu doua instante).Si acolo vezi daca IP-ul de la serviciu incearca sa se conecteze si ce raspuns primeste de la DM.Asta a mai ramas de facut.
    salut
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine. Multumesc.
    Am sa verific pe seara cand ajung acasa. Numai ca am sa verific in router, pentru ca acolo vad toate IP-urile care incearca sa se logheze inclusiv din hop-uri si vad care e respins sau acceptat de fireware.

    Post edit: Uite ce face cccam-ul de la server PC:
    "
    ================================================== ====================
    12:07:50.099 CCcam: starting CCcam 2.1.1 compiled on Apr 30 [email protected]:36:30
    12:07:50.099 CCcam: ================================================== ====================
    12:07:50.099 CCcam: online using nodeId c2esdsdd19c1
    12:07:50.103 CCcam: create 1 cam device(s)
    12:07:50.348 CCcam: /dev/ttyS0 configured clock frequency: 3570000 Hz
    12:07:50.348 CCcam: calculated EGT: 0 us
    12:07:50.360 CCcam: viaccess card found
    12:07:51.382 CCcam: card added to broker with caid 500
    12:07:51.382 CCcam: readKeyfile: cannot open /var/keys/SoftCam.Key or not found
    12:07:51.382 CCcam: readKeyfile: cannot open /var/keys/AutoRoll.Key or not found
    12:07:51.382 CCcam: static cw not found or bad
    12:07:51.382 CCcam: parsed 0 entries from /var/etc/CCcam.prio
    12:07:51.383 CCcam: readProviderfile: cannot open /var/etc/CCcam.providers or not found
    12:07:51.383 CCcam: readChannelList: cannot open /var/etc/CCcam.channelinfo or not found
    12:07:51.383 CCcam: server started on port 1xxxx
    12:07:57.636 CCcam: new tcp client from 92.IPdeacasa.234
    12:08:03.651 CCcam: deleting client 92.IPdeacasa.234, bad response
    12:08:08.161 CCcam: new tcp client from 92.IPdeacasa.234
    12:08:08.181 CCcam: user "numeuser" login attempt from 92.IPdeacasa.234
    12:08:08.454 CCcam: client "numeuser"@b53534cf49ac7d4, running CCcam 2.0.11
    12:08:08.454 CCcam: 1 cards --> client 92.IPdeacasa.234(mumeuser) (took 0.0004 seconds)
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Php

    Din cate vad eu fisierele respective nu sunt puse in server la serviciu.Clientul se conecteaza pana la urma.Chestia cu bad response are mai multe teorii dar nu sunt convins, pentru ca nu stiu exact ce intreaba server-ul pe client.Asta apare si la mine in server (bad response la 2-3 clienti din 115) dar nu stiu ce este. Se intampla dupa ce este conectat clientul aleator (la anumiti clienti se intampla) eu suspectez netul clientilor de acest comportament.La versiunile anterioare mesajul aparea read result 0.La stale connection m-am lamurit ce este.
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca un peer in cccam e offline , cu siguranta asta nu are nici o legatura cu cccamphpinfo sau PCLinux ! CccamphpInfo nu face decat sa afiseze ceea ce CCcam scoate in Webinterface-ul lui.
    Offtopic, cand ma uit la poza aia ma cam doare capul!, dupa ce ca si-au batut joc de CCcamPHPInfo au mai pus si o poza cat casa cu Luft4sat. Nesimtire curata.

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tdani View Post
    Daca un peer in cccam e offline , cu siguranta asta nu are nici o legatura cu cccamphpinfo sau PCLinux ! CccamphpInfo nu face decat sa afiseze ceea ce CCcam scoate in Webinterface-ul lui.
    Offtopic, cand ma uit la poza aia ma cam doare capul!, dupa ce ca si-au batut joc de CCcamPHPInfo au mai pus si o poza cat casa cu Luft4sat. Nesimtire curata.
    dont´t worry
    noi stim cine este meseriasul
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca va mai sacai un pic si renunt.

    Cum spuneam mai devreme , am repornit cccam.x86 si afisa urmatoarele:

    "12:07:51.382 CCcam: readKeyfile: cannot open /var/keys/SoftCam.Key or not found
    12:07:51.382 CCcam: readKeyfile: cannot open /var/keys/AutoRoll.Key or not found
    12:07:51.382 CCcam: parsed 0 entries from /var/etc/CCcam.prio
    12:07:51.383 CCcam: readProviderfile: cannot open /var/etc/CCcam.providers or not found
    12:07:51.383 CCcam: readChannelList: cannot open /var/etc/CCcam.channelinfo or not found"

    La momentul respectiv toate liniile referitoare la aceste fisiere din cccam.cfg erau barate cu # . Acum chiar le-am sters din cccam.cfg si totusi daca lansez cccam.x86 tot incearca sa le deschida.

    De ce nu interpreteaza corect cccam.x86 fisierul de configurare cccam.cfg?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  14. #14
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Cfg

    # what Softcam.Key should CCcam try to read
    # defaults to /var/keys/SoftCam.Key
    #
    #SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key


    # what AutoRoll.Key should CCcam try to read
    # defaults to /var/keys/AutoRoll.Key
    #
    #AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key


    # what constant.cw should CCcam try to read
    # defaults to /var/keys/constant.cw
    # file content can be like
    #
    # ca4:id6:sid4mtpid4:ecmpid4:key16(01 02 03...)
    #
    #STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    Din aceasta cauza ! este default! Daca nu-i spui tu altceva el asta incearca sa citeasca.salut
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top