Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Moderator Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United States of Romania
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default DB-500 Channel List


    cine are vreo lista de canale pt DB 500 sa includa toate VOD-urile pt ca nu reusesc sa scanez decit 4 canale din 9
    in rest nu am probleme cu alte recivare decit cu db500
    am incercat sa adug TP si manual dar tot nu mi le gaseste
    cine are vreo lista va rog punetio aici

    va multumesc

  2. #2
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca avea ChannelMaster o optiune de export a oricarui tip de lista de canale in formatul acceptat de Dreambox. Fa un test, poate merge.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    /dev/null
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Uite lista mea care include sats la 91W, 97W, 110W si 119W
    Lista e de Dreambox 7020 dar banuiesc ca merge OK si pe DB500
    http://www.filedump.net/dumped/sibel...1248756514.zip
    Extrage si load cu DreamboxEdit: http://sourceforge.net/projects/dreamboxedit/files/

    Numai bine!
    sibellius
    DreamBox 7020s / Tripledragon 3000CNCIE / Twinhan 1027

  4. #4
    Moderator Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United States of Romania
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    va multumesc
    am reusit in sfirsit
    mi-a dat un prieten o lista care le avea pe toate si merg fara probleme
    dar tot nu am inteles de ce nu le scaneaza si dupa ce pui TP manual in lista tot nu prinde nimic
    sibbelius mersi nu team mai vazut de ceva vreme cred ca de pe timpul lui ccc si linux--fta

  5. #5
    Bătrîn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    încearcă sal bagi loop prin alt receiver ca si eu am probleme cu scanatu dar mia mers cu un viewsat in fata dar pe dik nu am incercat

  6. #6
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_prajit View Post
    încearcă sal bagi loop prin alt receiver ca si eu am probleme cu scanatu dar mia mers cu un viewsat in fata dar pe dik nu am incercat
    cum faci asta? Poti detalia putin te rog ?

  7. #7
    Bătrîn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nuştiu ce e rau cu db500 al meu nu pot sai fac scan intra prea puţine canale
    am crezut ca lnb+u meu maninca prea mult curent sau db nu scoate destulă tensiune pentru a schimba polaritatea dar Ben mia zis să inseriez db cu alt receiver si vad ca imi merge dar problema e ca primu receiver viewsat trebuie sa fie pe aceiaşi polaritate cu db
    so din viewsat din loop bag db si vad canalele pe db numai cu polaritatea pe care e primu

  8. #8
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_prajit View Post
    nuştiu ce e rau cu db500 al meu nu pot sai fac scan intra prea puţine canale
    am crezut ca lnb+u meu maninca prea mult curent sau db nu scoate destulă tensiune pentru a schimba polaritatea dar Ben mia zis să inseriez db cu alt receiver si vad ca imi merge dar problema e ca primu receiver viewsat trebuie sa fie pe aceiaşi polaritate cu db
    so din viewsat din loop bag db si vad canalele pe db numai cu polaritatea pe care e primu
    ce imagine ai la dm ?
    eu folosesc ultimul pli si asta mi-a mers cel mai acceptabil la scanare

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    /dev/null
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by burciu View Post
    prieteni cu pot sterge unele programe cu telecomanda din dreambox 7020.va salut si sa auzim numai de bine.
    Ca sa stergi channel din remote control:
    Cand esti in Bouquets, selecteaza canalul care vre-i sa-l stergi si apasa in remote control pe Menu. Du-te la Delete si da-i OK.
    sibellius
    DreamBox 7020s / Tripledragon 3000CNCIE / Twinhan 1027

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top