Orange SA a anuntat luni 3 octombrie numirea lui Thierry Millett in functia de Director Comercial al Orange Romania. Yves Gauthier, actualul Director Comercial al Orange Romania a fost promovat CEO al Orange Olanda.

Thierry Millet este angajat al France Telecom din 1988, ocupand functii in Departamentele IT, Vanzari si Distributie in Franta si Brazilia si mai recent ca Director Regional de Vanzari al Diviziei Pays de la Loire apartinand France Telecom, unde a avut un rol cheie in asigurarea unei situatii financiare solide, pe o piata extrem de competitiva.

Yves Gauthier, actualul Director Comercial al Orange Romania a fost promovat in functia de Chief Executive Officer la filiala Orange din Olanda si va urma o perioada de tranzitie cu Thierry care va inlesni preluarea noii sale functii.

Yves Gauthier a detinut functia de Director Comercial al Orange Romania din 2001. Sub indrumarea lui Yves, in Aprilie 2002 a fost introdus cu succes brandul Orange in Romania. Compania a crescut, devenind liderul pietei romanesti de telecomunicatii si urcand in topul primelor 5 companii din Romania.

Richard Moat, Chief Executive Officer, Orange Romania, declara: Thierry are o vasta experienta comerciala si cunoastere a industriei de telecomunicatii. Romania are o importanta strategica pentru Orange si dorim sa maximizam oportunitatile acestei piete in crestere. Yves a obtinut rezultate excelente intr-o perioada scurta de timp, iar Orange Romania va cauta sa consolideze succesul mai departe sub indrumarea lui Thierry. Amandurora le dorim succes in noile responsabilitati.