Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default caut pt.yakumo Delta 300-tomT5,navigon+ marco polo2-mapaROM

    hi
    caut pt. PPC yakumo Delta 300 care functioneaza cu TT5, Navigon si Marco Polo 2-Harta Romaniei-situl este dar e cu Password-cine are harta si o poate trimite?
    Zip filul este de gasit aici dar nu o pot deschide(password)www.gps-romania.ro
    sau trimiteti-mi pe E-mailul meu fisierul deschis sau harta.
    multumesc
    intelchip---

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    singura harta a Romaniei care e disponibila la ora actuala costa 270E si functioneaza numai cu GPS Garmin. Pt TOMTOM nu exista. Este EUROPA de EST pt TOMTOM Go, dar trebuie cumparat cu tot cu scula lor.

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar harta aia o caut cu 270 €cine o are si o poate trimite pe mail?
    intelchip-
    eu am instalat pe ppc yakumo si tom tom si navigon si marco polo-deci trei softuri-imi trb. doar harta aia zapacita cu 270 de euron- am restul europei si america cu tom tom

  4. #4
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pe mine ma intereseaza...
    pentru restul hartilor (europa) TT5 contactati-ma
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci ma repet...harta de care vorbesc se poate incarca doar intr-un echipament Garmin cu Product ID. Harta cind o cumperi si o instalezi este blocata, dupa achizitionare trebuie trimis un formular pe fax sau email la firma respectiva in care se include IDul GPSului Garmin si harta va putea fi incarcata doar in GPSul respectiv. Mai multe detalii aici http://www.romaniadigitala.ro/

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default harta si soft tt5

    am si eu tt5 si navigon si marcopolo care funct. cu orice Pocket PC ca si Yakumo.Typhon , Medion, sau Pocket PC ( Mio,Compaq sau Qtek) pentru navigare , toate sunt la fel si se poate instala tom tom 5 pe ele.
    Pe 3 DVD -uri se poate salva si TT5 , Navigon si Upgradurile lor impreuna cu hartiile .
    intelchip

  7. #7
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default onyx

    si eu ma repet acuma-
    eu nu am spus ca imi treb. pt. garmin ci doar pt. PPC urile amintite care au acelasi hard si suporta si alte softuri cum ar fi TT5 NAvigon si Marco Polo pe acelasi (unic) PPC yakumo, Typhun, Medion, si asmd(le-am enumerat mai inainte) doar sigurul site este interesant care poate sa fie compatibil cu PPC meu si acesta este www.gps-romania.ro

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: onyx

    Quote Originally Posted by intelchip
    si eu ma repet acuma-
    eu nu am spus ca imi treb. pt. garmin ci doar pt. PPC urile amintite care au acelasi hard si suporta si alte softuri cum ar fi TT5 NAvigon si Marco Polo pe acelasi (unic) PPC yakumo, Typhun, Medion, si asmd(le-am enumerat mai inainte) doar sigurul site este interesant care poate sa fie compatibil cu PPC meu si acesta este www.gps-romania.ro
    harta aceia e psobil sa fie pt alta aplicatie nu pt TOMTOM & compania. Din cite stiu eu la ora actuala nu exista disponibil asa ceva pt softurile clasice de PDA

  9. #9
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default onix

    citeste te rog pe situl trimis de mine gps ca se ofera pt mai multe PPC -uri diferite.
    printre altele al meu yakuma este la fel ca si toate enumerate de mine -doar label este altul- in rest sunt identice-
    de ex- am cumparat in germania yakumo - PPC cu Marco Polo si am instalat pe acelasi SD Card de 1 G B toate cele trei softuri de navigatie amintite.(TT5 si Navigon impreuna cu acel soft care era pe PPC -deci Marco Polo.)
    intelchip

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    citeste urmatoarele poate afli ceva nou si poate gasesti si ce cauti:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=47809
    noroc,nirolf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top