Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default Nagravision 3 pe 1120 NA

    Sanatate si voie buna.Am un prieten care pleaca maine in patrie si l-am sfatuit sa-si duca cartela N2 pt si-o schimba .Credeti ca N3 va fi suportata de un hyundai 1120 na sau ar fi bine sa-si duca si aparatul.Precizez ca aparatul e cumparat si ca abonamentul e platit pina in februarie 2010.
    Sanatate si voie buna .Mare multamita pt ajutor.In Cluj si-a facut abonamentul.

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pe Glob
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu eu nu e nevoie sa duca reciverul, doar cardul si buletinul apoi trebuie sa-si actualizeze cea mai noua versiune de soft(daca nu a actualizat deaja)Eu unul asa am facut.

    La fotbal nu conteaza inscrierea golurilor, conteaza sa castigi. (Alan Shearer)

    www.metalulvladeni.clubme.net www.metalulvladeni-forum.clubme.net

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default situatie

    Quote Originally Posted by _ady22_ View Post
    Din cate stiu eu nu e nevoie sa duca reciverul, doar cardul si buletinul apoi trebuie sa-si actualizeze cea mai noua versiune de soft(daca nu a actualizat deaja)Eu unul asa am facut.
    Pentru a evita alte neplaceri e bine sa se duca si cu receiver-ul.
    "Success is not finale, failure is not fatale, is the courage to continue that counts."

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N3 (cardul cu rosu ROM 142) merge fara probleme la mine de anul trecut intr-un HSS 1120NA numai ca trebuie facut update de firmware la ultima versiune disponibila. Daca nu are sursa schimbata atunci sa aplice "metoda condesatorului" si apese simultan CH+/CH- de pe panoul frontal pe TVR1.
    Last edited by onutd; 24th July 2009 at 14:39.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e nevoie sa cari cu tine receiverul, te duci cu cartela veche si buletinul, daca ai noroc cartela noua se activeaza in cursul zilei, daca nu astepti si o saptamana cum am patit si eu.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multam tare nealcos pt ajutor.sanatate si voie buna.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la hyundai-urile 1120 din prima generatie care au "vazut" doar card nagra2, e nevoie de update de soft ca sa "vada" cardul nagra3 ? daca da, trebuie schimbata sursa intai (nu vreau sa apelez la metoda "condensatorul"), sau merge update-ul de soft de pe satelit si fara sursa noua ? sau pot si cei de la caseriile digi sa faca update de soft (sau macar sa-mi schimbe sursa la receptor), daca le las receptorul cateva zile ? multumiri anticipate

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are nimeni o informatie pentru mine ?

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    915
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti sa spus doar o data
    la cele de prima generatie trebuie schimbata sursa sau facut cu metoda condensatorului.
    Daca versiunea de soft este din 15/2/2008 atunci are softul actual si merge cu Nagra 3
    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not
    sure about the former" - Albert Einstein
    Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam!

    "Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect." Linus Benedict Torvalds
    Linux is like a wigwam - no Gates, no Windows, and an Apache inside






  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Thor819 View Post
    la cele de prima generatie trebuie schimbata sursa sau facut cu metoda condensatorului.
    Daca versiunea de soft este din 15/2/2008 atunci are softul actual si merge cu Nagra 3
    multumesc pentru lamuriri. sursa pot s-o schimb gratuit la orice punct rcs-rds ? cam cat dureaza toata "actiunea" ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    UNDEVA PRIN ..STRAINI...pe langa studiorile Rai
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default i-mi incerc norocul poate exista cineva care ma poate ajuta

    Stau si ma gandesc ca la mine nu decodorul e problema ci faptul ca nu mi-a ajuns cartela noua..Si trebuie sa multumesc postei romane pentru modul " exceptional " in care functioneaza. Practic cumnata mea din bucuresti ( care dealtfel i-mi si plateste abonamentul aflat pe numele sotiei) a luat N3-ul si a avut " stralucita " idee sa mi-l trimita prin posta . Acum ea asteapta raspunsul la reclamatia facuta iar eu recomandata si stau si ma gandesc cat ghinion pot sa am tocmai eu care am spus tuturor prietenilor de noua N3 si de faptul ca trebuie sa o schimbe pe cea veche. Intrebarea e daca as putea avea o alta cartela ..si cat costa ...si cu cine sa vorbesc?..Celor care ma pot ajuta le multumesc anticipat iar celor care ma compatimesc le zic ca nu sunt primul " fraier" ( bine e vorba de cumnata care avea mare incredere in ...institutiile statului roman )care a apelat la Posta romana (dar am putea sa o patim cu totii )..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top