Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Optibox fta pvr ready

    Am si eu o problema cu un receptor optibox fta pvr ready. De vreo cateva saptamani nu mai am semnal pe unele canale(pro tv,national geografic si inca cateva). Cateodata isi mai reveneau,dar acum nu mai merg deloc. Imi apare "fara semnal". Antena am reglat-o astfel ca pe toate celelalte am semnal la 90% si calitate 80%. Pe cele care nu merg,semnalul este 90% si calitatea 0%. Am incercat sa-i schimb iarasi softul,i-am pus din nou lista de canale,am mutat antena in fel si chip si nu am reusit nimic. Ma poate ajuta cineva cu vreo solutie?

  2. #2
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CoCo_vd1 View Post
    Am si eu o problema cu un receptor optibox fta pvr ready. De vreo cateva saptamani nu mai am semnal pe unele canale(pro tv,national geografic si inca cateva). Cateodata isi mai reveneau,dar acum nu mai merg deloc. Imi apare "fara semnal". Antena am reglat-o astfel ca pe toate celelalte am semnal la 90% si calitate 80%. Pe cele care nu merg,semnalul este 90% si calitatea 0%. Am incercat sa-i schimb iarasi softul,i-am pus din nou lista de canale,am mutat antena in fel si chip si nu am reusit nimic. Ma poate ajuta cineva cu vreo solutie?
    Scrie si tu frecventa si satelitu ca sa ne dam seama de problema ( sa treci si polaritatea daca e H sau V)
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca un alt lnc

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Satelitul e 1.0W Intelsat10 02/Thor3 5,frecventa 12643,polaritatea e H. Multumesc pentru raspunsuri.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar pe 12.643V vezi ceva?

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da! Cand dau de pe H pe V imi apare calitatea la 80%,dar cand ies se muta din nou pe H. Nu stiu cum sa memorez,dar reusesc eu pana la urma. Macar acum stiu de unde este!Multumesc mult,chiar m-ati ajutat!

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!
    Am cumparat recent un Optibox Plus FTA PVR.Am incercat sa-i fac upgrade cu ultima versiune 1.17.71 cu stick-ul,am urmat exact pasii care trebuiau,insa cand apas butonul rosu de "download",imi da mesajul "nu se poate descarca,verificati modelul dumneavoastra".Mentionez ca softul este .ird,pt Optibox,mi-l vede pe stick,da nu vrea sa-l ia!Daca poate sa ma ajute cineva...multumesc anticipat!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Precis nu pui softul care trebuie, vezi aici: http://www.sat-support.org/
    Softul trebuie sa se numeasca exact ca receiverul tau, Optibox.FTA PVR READY.Plus_ver2.v1.17.71.rar

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top