Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IASI
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default Cu un singur abonament si implicit o cartela(ex la MAX TV);

    Cu un singur abonament si implicit o cartela(ex la MAX TV) dar punind mai multe receivere conectate in cascada as putea vedea programele romanesti codate care le vad de la primul receiver in care este cartela? Cum procedez ca sa pot utiliza mai multe televizoare iar la fiecare televizor sa pot vedea altceva?
    Este posibil ca avind un singur abonament Max Tv, o singura cartela si trei receivere cu trei televizoare sa vad posturile romanesti de la Max tv de pe Sirius 2,3, pe toate cele trei tv?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cu un singur abonament si implicit o cartela(ex la MAX T

    Quote Originally Posted by melinter2000
    Cu un singur abonament si implicit o cartela(ex la MAX TV) dar punind mai multe receivere conectate in cascada as putea vedea programele romanesti codate care le vad de la primul receiver in care este cartela? Cum procedez ca sa pot utiliza mai multe televizoare iar la fiecare televizor sa pot vedea altceva?
    Este posibil ca avind un singur abonament Max Tv, o singura cartela si trei receivere cu trei televizoare sa vad posturile romanesti de la Max tv de pe Sirius 2,3, pe toate cele trei tv?
    pt ce vrei tu cea mai buna varianta e urmatoarea:


    - cumperi un LNB QUAD (4 iesiri)
    - cumperi 3 receptoare DM500s
    - legi toate receptoarele intr-o retea ethernet folosind un switch
    - pui abonamentul intr-un receptor, celelalte se vor conecta la primul - poti sa vezi programe separate, nu obligatoriu ce ruleaza cel cu cardul

    asta e cea mai tare solutie, singura problema e costul receptoarelor (700RON/buc) dar se amortizeaza in timp

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IASI
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    Nu ai si o solutie mai ieftina?

  4. #4
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    Placi dvb insa mai ai nevoie si de placile ed baza si de cele video si de curent la 220v ...(aberatiuni )

    Mai ieftin decat a zis @onyx nu te scoti!

    Sal'[email protected]

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Multumesc

    Quote Originally Posted by melinter2000
    Nu ai si o solutie mai ieftina?
    ar mai fi o solutie (nu am testat-o) cu 2 receptoare ILUSSION SAT C3 (~300RON/buc) - le legi pe cablu serial, in unul pui cardul si celalalt se conecteaza la primul...dezavantaj, poti lega numai cite 2 (deci pt 3 bucuti ai nevoie de 2 carduri), lungimea cablului serial nu poate fi prea mare si nu stiu daca face update la card la sfirsitul lunii, poate ne lamureste cineva care foloseste scula asta.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu din cate am inteles de aici:

    http://www.********.com/f2/viewtopic....hlight=ilusion

    cu un dreambox se pot vedea doua canale diferite de pe acelasi transponder.....sau nu ?

    (tocmai ma gandeam sa cumpar un dm500 pe chestia asta)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    le legi pe cablu serial, in unul pui cardul si celalalt se conecteaza la primul...dezavantaj, poti lega numai cite 2 (deci pt 3 bucuti ai nevoie de 2 carduri), lungimea cablului serial nu poate fi prea mare

    Ce fel de cablu seria si de unde?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default max

    SE POATE cu receptoare ILLUSION C3 , M3 SAU M5.
    eu folosesc doar o antena de 80 cm cu lnb dublu( clar cu iesiri) + doua ILLUSION M3.



    bafta sirius

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si o facut update la 1 oct?
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A incercat cineva cu SRT 4401?
    când nu ştii ce faci, lucrează cu grijă

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IASI
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A incercat cineva cu RECEIVER ODS 4000 PVR, korea? Sa le puna in serie si sa vada ceva?

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    IllusionSat C3! inseriate + cablu de legatura intre ele RS-232! merge, testat

  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IASI
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc. Nu vad de ce nu ar merge si la mine

  14. #14
    Bagator de seama Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de aici reiese ca in cazul in care eu am 1 tv la parter + 1 tv la mansarda nu o sa mearga treaba

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan_y
    de aici reiese ca in cazul in care eu am 1 tv la parter + 1 tv la mansarda nu o sa mearga treaba
    reiese ca ai mintea putintic cam scurta! mai citeste odata tot si ai sa vezi ca O SA MEARGA TREABA!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. BOOM EXPRESS-750 LEI -12 LUNI ABONAMENT FULL+STB+cartela..
    By lukas75 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 16th September 2006, 19:25
  2. 2 receptoare si un singur abo la Boom?????
    By petrica_dumitriu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 17
    Last Post: 4th May 2006, 07:37
  3. TPS continua singur???
    By gepeto in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 19th January 2006, 12:47
  4. 5 lnb-uri la un singur receptor
    By luccio_delbuccio in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 25th October 2005, 19:27
  5. Premiere Gold abonament (cartela)
    By Zeno3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 21st October 2005, 09:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top