Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Problema DM500

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    May 2005
    Posts
    606
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema DM500

    salutare!
    de cateva zile am o problema cu dreamboxul meu: se restarteaza des si nu il mai pot opri din acest proces decat dupa ce ii deconectez alimentarea. Am avut gemini 4.60 si am crezut ca de la imagine e problema, dar am instalat alta (PLi), cu cablul serial si dupa o ora a inceput din nou sa se restarteze in nestire. credeti ca-i mai pot face ceva ca deja fac cu nervii.
    mersi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Clona??

    Quote Originally Posted by smarius View Post
    salutare!
    de cateva zile am o problema cu dreamboxul meu: se restarteaza des si nu il mai pot opri din acest proces decat dupa ce ii deconectez alimentarea. Am avut gemini 4.60 si am crezut ca de la imagine e problema, dar am instalat alta (PLi), cu cablul serial si dupa o ora a inceput din nou sa se restarteze in nestire. credeti ca-i mai pot face ceva ca deja fac cu nervii.
    mersi
    Dupa problema pe care o ai Dreamboxul tau 500 e CLONA nu
    DM 600 PVR, DM 500 HD , Toroidal 0.9m , SkyStar 2 ,
    Opticum 4000a , Kaon , Opticum 4100TSCR.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    IA mai terminati cu vb astea" CA E CLONA NU?" de parca originalul nu se defecteaza ,eu am un DM500 clona si sincer spus merge brici,toate imaginile existente le-am incercat si chiar GEMINI cu bomb si nici o problema, nu am primit mesajul ADIOS AMIGOS,tot ca nu avea mac original ,bineinteles ca am modificat macul cu seria 00.09.xx.xx. si se comporta excelent.
    IMIer scuze daca am jignit pe cineva..

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Propun ca razboiul clonelor sa inceteze.
    Au fost nenumarate posturi pe aici in care s-a discutat aceasta problema.

    Va rog sa nu mai atacati posesorii de clone.
    iar tu @cocean mai bine pune mana si documenteaza-te in ceea ce priveste receptoarele .
    Tu care pui numai intrebari de incepator, cu toate ca ai ceva vreme de cand ai un dreambox, si culmea repeti aceleasi intrebari de nenumarate ori.
    Acum ai devenit expert si iti dai cu parerea .

    Sa revenim la ontopic :
    @smarius incearca daca ai posibilitatea sa testezi dreamul cu un alt alimentator. E posibil ca alimentatorul sa aiba o problema. Asa ai scapa mai ieftin daca se dovedeste ca e de la asta.
    Last edited by ecokey; 23rd July 2009 at 11:45.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu va mai certati....adica stiu ca nu va certati dar mai lasati-le in pana calului de contraziceri de clone,bombe si alte tunuri!
    @smarius: daca zici ca ai pus pe serial alta imagine si problema a revenit i-ti recomand sa schimbi sursa/cablu de alimentare...99% asta e problema si e des intalnita,inclusiv eu de cateva ori,daca nu ai cum sa obtii alta sursa noua o desfaci pe cea veche cu grija si vezi ca e un condensator care e ceva mai umflat la cap,cred ca e de 1000micro si 16V,ei bine,sigur gasesti tu pe undeva un condensator la fel,l-ai schimbat si merge iar o buna perioada.
    Salutare si bafta,

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by gilboa View Post
    IA mai terminati cu vb astea" CA E CLONA NU?" de parca originalul nu se defecteaza ,eu am un DM500 clona si sincer spus merge brici,toate imaginile existente le-am incercat si chiar GEMINI cu bomb si nici o problema, nu am primit mesajul ADIOS AMIGOS,tot ca nu avea mac original ,bineinteles ca am modificat macul cu seria 00.09.xx.xx. si se comporta excelent.
    IMIer scuze daca am jignit pe cineva..
    Eu nu am spus de toate DM 500 clone ca nu se blocheaza , etc mai sunt unele care merg bine la fel ca unu original dar mai sunt si altele care fac exact ca a lui @smarius
    DM 600 PVR, DM 500 HD , Toroidal 0.9m , SkyStar 2 ,
    Opticum 4000a , Kaon , Opticum 4100TSCR.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ecokey View Post
    Propun ca razboiul clonelor sa inceteze.
    Au fost nenumarate posturi pe aici in care s-a discutat aceasta problema.

    Va rog sa nu mai atacati posesorii de clone.
    iar tu @cocean mai bine pune mana si documenteaza-te in ceea ce priveste receptoarele .
    Tu care pui numai intrebari de incepator, cu toate ca ai ceva vreme de cand ai un dreambox, si culmea repeti aceleasi intrebari de nenumarate ori.
    Acum ai devenit expert si iti dai cu parerea .

    Sa revenim la ontopic :
    @smarius incearca daca ai posibilitatea sa testezi dreamul cu un alt alimentator. E posibil ca alimentatorul sa aiba o problema. Asa ai scapa mai ieftin daca se dovedeste ca e de la asta.
    bine gata nu ma mai bag dar eu asta stiu ca niciun original din cate am vazut nu face asa.
    DM 600 PVR, DM 500 HD , Toroidal 0.9m , SkyStar 2 ,
    Opticum 4000a , Kaon , Opticum 4100TSCR.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    May 2005
    Posts
    606
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocean View Post
    Dupa problema pe care o ai Dreamboxul tau 500 e CLONA nu
    nu! nu e o clona
    @Ecokey, @dinus
    aici s-ar putea sa aveti dreptate
    in urma cu o luna mi s-a stricat sursa de alimentare si am inlocuit-o cu alta
    o sa incerc si cu alta sursa
    mersi mult de ajutor

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smarius View Post
    nu! nu e o clona
    @Ecokey, @dinus
    aici s-ar putea sa aveti dreptate
    in urma cu o luna mi s-a stricat sursa de alimentare si am inlocuit-o cu alta
    o sa incerc si cu alta sursa
    mersi mult de ajutor

    Daca ai incarcat cumva un setting nou pentru channelist de acolo e problema.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Daca ai incarcat cumva un setting nou pentru channelist de acolo e problema.
    Daca era de la setting facea figuri de la inceput, dar la el a inceput dupa o ora de functionare....deci mai mare probabilitatea sa fie totusi sursa.




  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    May 2005
    Posts
    606
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Daca ai incarcat cumva un setting nou pentru channelist de acolo e problema.
    pai am pus imagine noua si nu am incarcat nimic si tot s-a restartat.
    Pana la urma am vazut ca sursa de alimentare e de 12V si 500mA, iar cea originala era parca de 2000mA. Poate sa confirme cineva ca eu nu o mai am?

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smarius View Post
    pai am pus imagine noua si nu am incarcat nimic si tot s-a restartat.
    Pana la urma am vazut ca sursa de alimentare e de 12v si 500ma, iar cea originala era parca de 2000ma. Poate sa confirme cineva ca eu nu o mai am?
    12.0v-2.0 A

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    May 2005
    Posts
    606
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    12.0v-2.0 A
    am inteles
    mersi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top