Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Anyone managed to access DSD720i ?


    Hi, has anyone managed to access the old DSD 720i ? Originally bought in South Africa. It uses the following IC's.
    uPD61035 main processor
    Huyndai HY57V1616D TC7 DRAM
    Huyndai HY57V653220B TC-7
    Huyndai HY29LV160BT-90V
    I cannot get any details on the pinouts of the processor.
    I have tried the interface JTAG by Galote posted a long time ago connected to the 10 pin connector next to IC16.
    It comes up with unknown Device.
    Device ID 0xFFFFFFFF
    Any help or info will be greatly appreciated.
    Thanks

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Can still be used on C band d*stv, but not enough memory for the KU bands.
    only know they are going obsolete at the moment.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Reply

    Quote Originally Posted by cogil View Post
    Can still be used on C band d*stv, but not enough memory for the KU bands.
    only know they are going obsolete at the moment.
    Hi cogil, these still work in SA. They are fine as a second unit.
    Can they be accessed with Jtag? I am trying.
    Cheers

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Mauritius
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Submatix View Post
    Hi cogil, these still work in SA. They are fine as a second unit.
    Can they be accessed with Jtag? I am trying.
    Cheers
    I once got a DSD 720i from a friend( He was on DSTV). Everything was ok on PAS 10 KU 67% signal 47% quality. All channels came up but each time asking me to enter pin code to unblock channel ( I tried 9949 and 1234)
    Each time I got this message E04 Please insert Smart Card . it had no card in it. I think it needs a card in it to play the FTA.I do not know if it will accept an expired card. I returned the unit to my friend. I find it a very nice unit in term of construction.

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by patmos View Post
    I once got a DSD 720i from a friend( He was on DSTV). Everything was ok on PAS 10 KU 67% signal 47% quality. All channels came up but each time asking me to enter pin code to unblock channel ( I tried 9949 and 1234)
    Each time I got this message E04 Please insert Smart Card . it had no card in it. I think it needs a card in it to play the FTA.I do not know if it will accept an expired card. I returned the unit to my friend. I find it a very nice unit in term of construction.

    If ur receiver has CI then it'll accept expired card.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Mauritius
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    If ur receiver has CI then it'll accept expired card.
    Thank you. I've already returned it to my friend who is now abroad.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    If ur receiver has CI then it'll accept expired card.
    Hi Yan,
    How do we Jtag this to FTA

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Response


    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    If ur receiver has CI then it'll accept expired card.

    Yes it will accept an expired card.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top