Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Local din SoftCam.Key ??

    Oameni buni am auzit ca se poate lua ca local din SoftCam.key
    Este adevarat
    Daca da cum


    _______________________
    DM 600 , Toroidal 0.9m , SkyStar 2 , Opticum 4000a

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosind combinatia Gbox+ Mgcamd se poate .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Folosind combinatia Gbox+ Mgcamd se poate .
    ...sau CCcam 2.0.4

  4. #4
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum se face cu cccam 2.0.4? se modifica ceva prin cccam.cfg?
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut, atentie , sunt parteneri de s***e care nu acest schimb cu cei care au cccam 2.0.4 . bafta .

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut, atentie , sunt parteneri de s***e care nu acest schimb cu cei care au cccam 2.0.4 . bafta .
    Sper sa dispara ke*le in curind. Si atunci vom vedea cine, din cei cu ccc*m 2.0.4 au emulat key din emu si dat drept local, si cine nu?

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Sper sa dispara ke*le in curind. Si atunci vom vedea cine, din cei cu ccc*m 2.0.4 au emulat key din emu si dat drept local, si cine nu?
    Bine zis,am destui ce au facut schimb de linii cu mine si apar cu CCcam 204,ar fi o idee sa accepti schimburi doar cu cei ce au versiuni de CCcam de la 209 in sus,oare cati vor mai face schimb?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut, atentie , sunt parteneri de s***e care nu acest schimb cu cei care au cccam 2.0.4 . bafta .
    ERATA : a se citi ''accepta '' in loc de '' acest ''

    mea culpa , graba ......

  9. #9
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,882
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CCcam-mpcs ai incercat?
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebarea se pune in felul urmator :
    Vrei sa pacalesti pe cineva ca ai local , dar de fapt ia din key de la tine ?
    Sau vrei ca cineva sa foloseasca key de la tine si el sa stie asta ?

    Daca vrei sa pacalesti lumea ca ai card local, dar ai de fapt doar key :
    atunci mai bine renunti din start.
    Nu merge, .... poti sa faci carduri Fake cu CCcam 2.0.4 dar nu vad rostul.
    Incurci lumea si nu faci decat sa iti umpli frigiderul cu carne

    Daca vrei ca un prieten sa foloseasca key de la tine , pentru ca el nu isi bate capul cu asta ... sau mai stiu eu ce motiv ... atunci se poate asa :

    Tu pui linia F la tine de forma :
    F: user pass 2 1 0 { 0:0:2 }
    iar el pune la linia primita de la tine :
    C: server port user pass yes { 0:0:2 }

    Ce e scris cu rosu e important . restul nu are legatura cu subiectul asta.



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top