Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema receptor strong 4355(non evolution)

    Am o problema cu strong 4355(NON EVOLUTION), se aprinde si ramane afisajul pe 0000 si nu mai face nimik.Eu cred ca e o problema de soft, a murit dintr-odata, daca stie cineva o rezolvare cu jtag sau altfel il rog sa posteze aici.Am incercat sa pun soft pe el prin cablu rs 232 dar nu comunica.Multumesc anticipat pt.raspunsuri.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Cum?

    Quote Originally Posted by greby View Post
    Am o problema cu strong 4355(NON EVOLUTION), se aprinde si ramane afisajul pe 0000 si nu mai face nimik.Eu cred ca e o problema de soft, a murit dintr-odata, daca stie cineva o rezolvare cu jtag sau altfel il rog sa posteze aici.Am incercat sa pun soft pe el prin cablu rs 232 dar nu comunica.Multumesc anticipat pt.raspunsuri.
    Cum ai ajuns in situatia asta,din senin sau ai incercar sa bagi un alt soft.Zi cum ai reusit ca sa putem sa te ajutam?

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca sint condensatoare umflate in sursa

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Verifica daca sint condensatoare umflate in sursa
    Pur si simplu, a mers, apoi un timp nu l-am mai folosit si apoi cand am vrut sa-l folosesc m-am trezit cu "0000".Sursa am schimbat-o cu alta de la un 4155(non evolution) ca si eu am crezut prima data ca e din sursa si sursa s-a dovedit a fi buna.Inainte cu ceva timp la pornire imi aparea un ecran verde si se bloca si dupa o restartare isi revenea.Am incercat sa gasesc pe net ceva schema cu pinii pt jtag pt receptorul in cauza dar m-am lasat pagubas cand am vazut ca nu gasesc ce ma intereseaza.Am 2 jtag-uri unul cu integrat si unul simplu dar degeaba daca n-am gasit schema jtag,procedura de lucru,etc..Poate ma ajutati voi.... si daca mai trebuie detalii o sa revin,multumesc anticipat.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by greby View Post
    Pur si simplu, a mers, apoi un timp nu l-am mai folosit si apoi cand am vrut sa-l folosesc m-am trezit cu "0000".Sursa am schimbat-o cu alta de la un 4155(non evolution) ca si eu am crezut prima data ca e din sursa si sursa s-a dovedit a fi buna.Inainte cu ceva timp la pornire imi aparea un ecran verde si se bloca si dupa o restartare isi revenea.Am incercat sa gasesc pe net ceva schema cu pinii pt jtag pt receptorul in cauza dar m-am lasat pagubas cand am vazut ca nu gasesc ce ma intereseaza.Am 2 jtag-uri unul cu integrat si unul simplu dar degeaba daca n-am gasit schema jtag,procedura de lucru,etc..Poate ma ajutati voi.... si daca mai trebuie detalii o sa revin,multumesc anticipat.
    Jtag-ul nu e o treaba de incepator.Nu spun cu asta ca esti incepator dar sa fi precaut si iti recomand sa treci pe la un service sa te convingi ce problema ai!

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu eu nu a facut nimeni flash dump de 4x55 simplu , asa ca mai intai se pune problema sa faci rost de un aparat functional de la care sa scoti dump si sa-l pui pe al tau.Dupa aceea se pune problema de cum sa legi JTAG-ul la aparat.Daca nu ma inseala memoria aparatul asta are 2 flash-uri , procesor nu mai stiu dar parca nu-i sti 5518.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Din cate stiu eu nu a facut nimeni flash dump de 4x55 simplu , asa ca mai intai se pune problema sa faci rost de un aparat functional de la care sa scoti dump si sa-l pui pe al tau.Dupa aceea se pune problema de cum sa legi JTAG-ul la aparat.Daca nu ma inseala memoria aparatul asta are 2 flash-uri , procesor nu mai stiu dar parca nu-i sti 5518.
    Asa este, unul dintre procesoare este LSI 64005 -AV Decoder si LSI L64108-54-mips/xport.
    Din fericire am un receptor 4155(non evolution de pe care as putea extrage dump flashul dar nu stiu cum sa fac-mi-e frica sa nu gresesc- si pe urma problema cu jtagul, pe placa de baza exista o cupla cu 10 pini cred ca aia este pt jtag dar nu stiu...ce reprezinta fiecare pin pt ca nu sunt marcati cu nimic.

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greby View Post
    Asa este, unul dintre procesoare este LSI 64005 -AV Decoder si LSI L64108-54-mips/xport.
    Din fericire am un receptor 4155(non evolution de pe care as putea extrage dump flashul dar nu stiu cum sa fac-mi-e frica sa nu gresesc- si pe urma problema cu jtagul, pe placa de baza exista o cupla cu 10 pini cred ca aia este pt jtag dar nu stiu...ce reprezinta fiecare pin pt ca nu sunt marcati cu nimic.
    Mda deci are 2 chip-uri pe post de procesor , LSI 64005 - demultiplexor si decodificator de sir de transport ts si LSI 64005 care se ocupa de decompresia mpeg2 si partea audio.Procesoarele LSI logic sunt bine tolerate de jkeys dar trebuiesc cunoscuti parametrii de identificare si lucru.Eu nu am gasit datasheet-uri complete cu aceste 2 procesoare pt a-ti putea crea un .def pt jkeys.Mai caut.
    Nu mi-ai zis nici tipul de flash

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Mda deci are 2 chip-uri pe post de procesor , LSI 64005 - demultiplexor si decodificator de sir de transport ts si LSI 64005 care se ocupa de decompresia mpeg2 si partea audio.Procesoarele LSI logic sunt bine tolerate de jkeys dar trebuiesc cunoscuti parametrii de identificare si lucru.Eu nu am gasit datasheet-uri complete cu aceste 2 procesoare pt a-ti putea crea un .def pt jkeys.Mai caut.
    Nu mi-ai zis nici tipul de flash
    te rog sa-mi dai un indiciu unde vad care e tipul de flash

  10. #10
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greby View Post
    te rog sa-mi dai un indiciu unde vad care e tipul de flash
    Vezi ce scrie si pe celelalte chip-uri mai mici.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Vezi ce scrie si pe celelalte chip-uri mai mici.
    sony CXA 2126Q;conexant bt864 akrf; hyundai GM 71V18163Cj6;samsung 040 k4s161622d;AKM AK4323VF;74 lvc04AD KOL 584 PL;cam astea ar fi si mai sunt unele acoperite cu o banda de hartie, trebuie sa rup hartia ca sa vad.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top