Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Problema CCcam

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema CCcam

    Dupa un upgrade de imagine si toate cele, de la 0, nu mai reusesc sa refac cccam-ul. Imi apar toate serverele cu 0 carduri. Poate cineva sa-mi dea o explicatie sau sfat pentru problema asta ?
    Dreambox 7000, Humax 5400, Dreambox 800

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nixy View Post
    Dupa un upgrade de imagine si toate cele, de la 0, nu mai reusesc sa refac cccam-ul. Imi apar toate serverele cu 0 carduri. Poate cineva sa-mi dea o explicatie sau sfat pentru problema asta ?

    Prima data verifica ip din dreambox

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci dar ip cred ca e ok, il vad si din pc cu CCcamInfoPHP, serverele din lista raspund la ping dar nu apare nici un card in share. Portul pare sa fie directionat bine, oricum in router nu am umblat.
    Dreambox 7000, Humax 5400, Dreambox 800

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa intri FTP/Telnet in Dream?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    0 carduri (din cate am vazut eu ) e cand cccamul e in restart ...ia uite-te daca nu ai activat vreun script care iti restartuie cccamu in continu ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Eu sunt de aceeasi parere cu Dan...serverele sunt offline, mai verifica IP, dyndns, dream

    Bafta,
    dacianfh
    RESPECT YOURSELF

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca ip din dream e acelasi cu cel pe care e deschis port in router pentru cccam.Poate dupa reinstalare a fost bifat pe dhcp si i-a dat alt ip.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa rezolvat. Se pare ca era ceva in cccam.cfg care nu era pe plac. Am luat alt fisier , l-am editat cu datele necesare si functioneaza perfect. Am incecat sa vad care era problema dar fisierul de configurare nou si cel initial par identice... totusi cu unul nu functioneaza. Multumesc celor care m-au ajutat sa sap in locuri unde putea sa fie cauza.
    Dreambox 7000, Humax 5400, Dreambox 800

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top