Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Abonament DigiTV pentru 2 TV-uri

    Am cumparat un offset de 1.15m si un LNB Invacom twin. Vreau sa ma abonez la DigiTV, ei au in oferta un receptor dual, avantajul fiind ca platesc un singur abonament si pot folosi 2 TV-uri, cel putin asa mi-au spus.

    Tinand cont ca schimbul canalelor se face prin intermediul receiverului, cum fac sa vad la parter un film (de ex) si la etajul 2 desene animate ? Sunt 2 placi de beton pline de fiare intre ele ...

    ceva idei ? Alte solutii ?
    multumesc

  2. #2
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cernica View Post
    am cumparat un offset de 1.15m si un lnb invacom twin. Vreau sa ma abonez la digitv, ei au in oferta un receptor dual, avantajul fiind ca platesc un singur abonament si pot folosi 2 tv-uri, cel putin asa mi-au spus.

    Tinand cont ca schimbul canalelor se face prin intermediul receiverului, cum fac sa vad la parter un film (de ex) si la etajul 2 desene animate ? Sunt 2 placi de beton pline de fiare intre ele ...

    Ceva idei ? Alte solutii ?
    Multumesc
    pai este foarte simplu de la reciver pornesc doua cabluri catre al doilea tv, un cablu pt semnal tv si un cablu pt un port de inflarosu care se monteaza langa cel de-al doilea tv. Have fun

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Arrow

    Cablul pentru infrarosu nu l-am prevazut in constructia casei
    Exista vreo limitare referitor la lungimea acestuia ? Ce fel de cablu trebuie sa fie, pot pune unul ca de telefon, foarte subtire ? Trebuie sa gasesc o modalitate sa il maschez cumva

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cernica View Post
    Cablul pentru infrarosu nu l-am prevazut in constructia casei
    Exista vreo limitare referitor la lungimea acestuia ? Ce fel de cablu trebuie sa fie, pot pune unul ca de telefon, foarte subtire ? Trebuie sa gasesc o modalitate sa il maschez cumva
    Pt. infrarosu se foloseste un cablu de telefon.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablu de telefon cu 4 fire. De mufat sa le mufezi la fel la ambele capete (la telefon sunt mufate invers ) Eu am pus zilele astea la cineva 40 metri si merge bine , mai mult nu cred ca ai nevoie .
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  6. #6
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca esti din Cernica pot sa te ajut.Eu am drum in fiecare weekend pe acolo
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Daca esti din Cernica pot sa te ajut.Eu am drum in fiecare weekend pe acolo
    iar faci gratare in padure?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucale si citeadata prin provincie la 50 km de bucuresti
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default .

    tot mai buna varianta cu doua receptoare.Pai senzorul ala care se monteaza in camera secunda, e atit de sensibil ca daca lai atins sau scapat pe jos paa.Un prieten a schimbat doua.

    antena 0,9 m Al (clona) pe
    16 E +19 E


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top