Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: restart cccam

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Wink restart cccam

    cine imi spune si mie cu sa setez cccam ca la un soc de curent sa la restart sa porneasca singur pe cccam si nu pe common interface cum porneste la mine , iar daca nu sint acasa se opresc linile pina nu il pun manual pe cccam, mersi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai , nu-ti trebuie script.
    Il pui pe CCcam, apoi dai un restart din telecomanda .
    Dupa aia va porni intotdeauna pe CCcam.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    cine imi spune si mie cu sa setez cccam ca la un soc de curent sa la restart sa porneasca singur pe cccam si nu pe common interface cum porneste la mine , iar daca nu sint acasa se opresc linile pina nu il pun manual pe cccam, mersi
    Ca sa nu apara probleme din astea mentionate de tine, se rezolva cu un UPS.
    Personal folosesc aceasta metoda si da rezultate foarte bune.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In plus fata de ce ti-a scris @ecokey mai sus, cand setezi in Blue Panel sa porneasca pe CCcam, nu uita sa salvezi (buton verde, parca). Dupa aia poti sa dai un restart.

    Vezi ca sunt anumite imagini care mai fac figuri si nu retin setarea asta. Daca asta e cazul tau, atunci pune totul pe automat in Blue Panel. Din pacate nu am un dream la indemana acum pentru a-ti spune exact cum sa procedezi, dar daca nu te descurci o sa-ti dau detaliile mai pe seara.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    In plus fata de ce ti-a scris @ecokey mai sus, cand setezi in Blue Panel sa porneasca pe CCcam, nu uita sa salvezi (buton verde, parca). Dupa aia poti sa dai un restart.

    Vezi ca sunt anumite imagini care mai fac figuri si nu retin setarea asta. Daca asta e cazul tau, atunci pune totul pe automat in Blue Panel. Din pacate nu am un dream la indemana acum pentru a-ti spune exact cum sa procedezi, dar daca nu te descurci o sa-ti dau detaliile mai pe seara.
    am pus pe cccam si am dat restart degeaba cind il scot din priza si il bag inapoi tot asa porneste pe common , spunem ce sa activez in blue panel ca nu gasesc nimic sa pun pe ccccam mersi

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai fi singurul la care nu merge.......pesemne, ai dat restart enigma, trebuie sa dai reboot.




  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    am rezolvat este ok mersi baieti

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top