Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Card tvr in DM 500!

    Revin cu o problema mai veche.
    Mi-am instalat un Scam 3.52 iar la introducerea cartelei TVR imi apare "card insered:viacces" dar nu se face lumina.Aveti ceva solutii?

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Revin cu o problema mai veche.
    Mi-am instalat un Scam 3.52 iar la introducerea cartelei TVR imi apare "card insered:viacces" dar nu se face lumina.Aveti ceva solutii?

    Poate nu e actualizat cardul.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Este!

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Poate nu e actualizat cardul.
    Cum se actualizeaza?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default tvr

    Lasi pe tvr1 pana se face lumina,in 30 de min. maxim ar trebui sa-si ia key-le !
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar View Post
    Lasi pe tvr1 pana se face lumina,in 30 de min. maxim ar trebui sa-si ia key-le !

    sau folosesti combinatia newcs + mgcamd la fel tre sa faca AU
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Am asa!

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    sau folosesti combinatia newcs + mgcamd la fel tre sa faca AU
    MgCamd 1.31/NewCS 1.65 este bun?

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, este o combinatie buna.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Dar..

    Cu MgCamd1.31/NewCS 1.65 nu-mi apare mesajul "card insered:viacces" cand bag cardul sau nici nu trebuie?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am lasat o noapte intreaga pe tvr1 dar degeaba. Cardul e ok , imi functioneaza fara nici o problema in DB 7000 cu modul viaccess.
    Dreambox 7000, Humax 5400, Dreambox 800

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Asa-i!

    Si la mine merge cu Strong 4355 evo cu cam viacces,dar cu DM 500 nu vrea.

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur ai configurat corect newcs si mgcamd? Sau doar le-ai descarcat in dream si ai incercat sa le pornesti?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Nu!

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Sigur ai configurat corect newcs si mgcamd? Sau doar le-ai descarcat in dream si ai incercat sa le pornesti?
    Eu doar le-am descarcat in Dream.Eu nu am configurat nimic.Sincer nici nu stiam ca trebuie sa mai configurez ceva!
    Ma poti ajuta sa-l configurez?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Scam

    Dar la Scam 3.52 trebuiesc facute ceva configurari?

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu folsesti Gbox 2.25 ? Sigur o sa mearga cu emu asta .

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    de ce nu folsesti gbox 2.25 ? Sigur o sa mearga cu emu asta .
    ...da , GBOX CEL MAI SIGUR
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top