Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky Deutschland - Premiere

    Salut!

    A incercat cineva produsele Satmedia(.ro).
    In special http://www.satmedia.ro/Cartele/Premiere.html ?

    Multumesc,
    novix

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apeleaza cu incredere,am cumparat de la ei,sunt seriosi !
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acela e preţul abonamentului pe un an?


  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *Victor* View Post
    Acela e preţul abonamentului pe un an?
    Cred ca da. Eu am sunat la Contact number si imi intra un robot, ceva.
    Vroiam sa stiu daca e activat cardul...

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai da da e mai scump cu peste 100 euro decit la nemti. Fain comision.
    Pachetul maxim/complet cu hd costa la nemti 59,90 de euro pe luna, comparati pretul singuri.



    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by novix View Post
    Cred ca da. Eu am sunat la Contact number si imi intra un robot, ceva.
    Vroiam sa stiu daca e activat cardul...

    Nu cred ca sunt activate...

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Pai da da e mai scump cu peste 100 euro decit la nemti. Fain comision.
    Pachetul maxim/complet cu hd costa la nemti 59,90 de euro pe luna, comparati pretul singuri.



    Bafta
    Multumesc.

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si apropos, sunt cartele prepay care se citesc si activeaza cu cccam in dreambox (vorbesc de cele n3), pur si simplu instalezi cccam, bagi cartela, pui pe un program din cele abonate si se activeaza; se spune ca pe sport portal se activeaza cel mai repede, si se pare ca asa e.



    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Si apropos, sunt cartele prepay care se citesc si activeaza cu cccam in dreambox (vorbesc de cele n3), pur si simplu instalezi cccam, bagi cartela, pui pe un program din cele abonate si se activeaza; se spune ca pe sport portal se activeaza cel mai repede, si se pare ca asa e.



    Bafta
    Am avut su eu cartela Prepay si a trebuit sa sun la Premiere sa fie activata..Sky Sport Portal este corect.Dar cand mi-a trimis cartela prin posta a trebuit sa sun la ei.In pachetul Prepay nu era cartela Premiere ci doar o cartela care avea o valoare plus bonus.Asa numitul Start Pachet.
    Last edited by robi22; 15th July 2009 at 00:15.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si totusi se lasa cartela activata in Dream, deorece la mine nu vrea.

    Daca da poate ma lamureste si pe mine cineva cum sa o fac.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune pe SKY Sport Info si foloseste CCcam sau Scam.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema sa rezolvat, le-a fost lene sa verifice activarea de la ei.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bartusch View Post
    problema sa rezolvat, le-a fost lene sa verifice activarea de la ei.
    Vorbesti aiurea, cum sa verifice activarea? Era vorba de la inceput de cartele prepay, se baga cartela in dreambox cu cccam pornit, pui pe sport portal si se activeaza singura. Daca nu vrei sa astepti atunci te loghezi la ei pe site si iti trimiti semnalul singur si porneste imediat. Iar daca nu ai habar sa umbli pe un site sa faci asta, poti suna la ei si iti trimit ei semnalul dar lucru asta il poti face si singur cum am zis de pe site-ul lor. Am activat ceva cartele si nu am sunat niciodata la ei.



    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Vorbesti aiurea, cum sa verifice activarea? Era vorba de la inceput de cartele prepay, se baga cartela in dreambox cu cccam pornit, pui pe sport portal si se activeaza singura. Daca nu vrei sa astepti atunci te loghezi la ei pe site si iti trimiti semnalul singur si porneste imediat. Iar daca nu ai habar sa umbli pe un site sa faci asta, poti suna la ei si iti trimit ei semnalul dar lucru asta il poti face si singur cum am zis de pe site-ul lor. Am activat ceva cartele si nu am sunat niciodata la ei.



    bafta
    Scuze ca nu am amintit ca este vorba de o cartela cu abonament. Semnalul de activare a fost trimis si totusi cartela dadea eroare cod 9

    Hinweis 9

    "Die Freischaltung ihrer Smartcard ist abgelaufen."

    Acel semnal de activare l-am pornit deja de doua ori fara succes. A treia oara cand am sunat la ei mi-a zis ca la unele cartele trbuie trimis ce stiu eu ce cod separat. In timp ce mai vorbeam cu ei a luato.


    Asa am ajuns la finalul problemei mele.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Borsa,MM
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce expira perioada prepay a cartelei,se poate arunca,sau se poate cumva prelungi.........sau transforma in abonament?
    Merge oare intr-un IPBox 910 HD sau trebe ceva CamModule?
    Sau se poate activa cu Mbox + Newcs, ca la Dreambox cu CCCam...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top