Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation CConectare Hadu cam la localul Dulsi din DM500

    Vreau sa imi conectez ss hd2 -ul la localul din dm 500 -cccam 2.011- prin router Asus w500. Mediul software - xp sp2 ,comodo firewall,ProgDVB6.05 pro,DBViewer pro 3.9.4.0 ,dvbdream 1.4i,altdvbfull ver 2.2 b3912,altdvb star edition II,altdvb english 2.2.9 d.Am copiat Hadu CCCam DVB plugin - v Beta 0.111 in directoarele plugins dupa ce mi-am facut un F in Dream.Am pus portul folosit pentru share -ce imi mergea pentru DM500 ca exceptie in firewall si am setat server cu IP-ul calculatorului in router.Pentru ca nu mergea am facut la NAT Settings si Port Trigger pe Incoming portul respectiv si am pus la Virtual Server si calculatorul cu SS2-ul pe acelasi port cu dreamul.Cand testez cu PFport checkerul portul respectiv imi apare deschis.In cfg-ul hadu CCCam am incercat si adresa de lan si cea de wan a ddns-ului.NIMIC! In fereastra Hadu nu imi apare nici un server.Rog cine stie sau are o idee macar sa ma ajute ca am avut numai belele decand cu HTPC-ul...
    Last edited by bigpriap; 13th July 2009 at 18:34.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bigpriap View Post
    Vreau sa imi conectez ss hd2 -ul la localul din dm 500 -cccam 2.011- prin
    router Asus w500. Mediul software - xp sp2 ,comodo firewall,ProgDVB6.05
    pro,DBViewer pro 3.9.4.0 ,dvbdream 1.4i,altdvbfull ver 2.2 b3912,altdvb
    star edition II,altdvb english 2.2.9 d.Am copiat Hadu CCCam DVB plugin - v
    Beta 0.111 in directoarele plugins dupa ce mi-am facut un F in Dream.Am pus portul folosit pentru share -ce imi mergea pentru DM500 ca exceptie in
    firewall si am setat server cu IP-ul calculatorului in router.Pentru ca nu
    mergea am facut la NAT Settings si Port Trigger pe Incoming portul
    respectiv si am pus la Virtual Server si calculatorul cu SS2-ul pe acelasi
    port cu dreamul.Cand testez cu PFport checkerul portul respectiv imi apare
    deschis.In cfg-ul hadu CCCam am incercat si adresa de lan si cea de wan a
    ddns-ului.NIMIC! In fereastra Hadu nu imi apare nici un server.
    Rog cine stie sau are o idee macar sa ma ajute ca am avut numai belele
    decand cu HTPC-ul...
    lasi ce era inainte in dm 500 neatins
    pui in cccam.cfg o linie F: pentru SS2HD
    si in plugin ALTDVB de ex.
    [General]
    PluginActive=1
    KeyPath2=
    [Options]
    UsePSITables=1
    SurveyPMT=1
    UsePATforPMT=0
    DontUpdViewer=0
    UseDVBTime=1
    MaxECMPIDs=4
    MaxConnections=4
    LogMessages=1
    LogMessLevel=1
    [Specific]
    DVBViewerAPI=0
    DVBViewerAllAudio=1
    DVBViewerCSAStat=0
    [Device]
    MDRoot=0
    DescrCommand=
    XorEven=
    XorOdd=
    UseTT=0

    [Serv_Dreambox]
    Server=CCCamxxxxxxxx.dyndns.tv:12000:0:nume1_linia_F_din_DM:nu me2_linia_F_din_DM
    Active=1

    pornesti si trebuie sa mearga

    sa nu ai in ROUTER blocat portul 12000
    atatt
    succes
    Antena TRIAX TDS88,SKyStar2 2.6D,Optibox,Strong Zapbox,Antena PrimeFocus 1.5AL de dat ...

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default Asa am facut la inceput...

    cat mai simplu.Serverul de DM era bun asa ca portul nu e blocat.Pe calcul cu SS am dat liber la port din firewall.Dar nu mergea asa ca am mai bagat in router modificarile mentionate sa dau liber si la calc pe portul folosit care la mine e 19002 ca asa era setat dreamul.Pe de alta parte trebuie sa marturisesc ca DVB viewer-ele erau goale fara alte camuri , pluginuri .Poate o mai trebui ceva?! Programele free le vedeam...
    Oricum m-a terminat htpc-ul asta - nu am dormit toata noaptea- am chiulit si de la munca - am testat 3 sisteme de operare de 3 ori si zece playere - disparea driverul din device-uri sau se blocau viewer-ele nu a mers decat cand am schimbat slotul pci.Acum am pus alta antena si iar nu gaseste nici un program.Ma razbelesc la creer
    Last edited by bigpriap; 13th July 2009 at 18:53.

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga si tu un puct, si treci la capat din cand in cand, ca nu se intelege o boaba


  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    0.Citeste prima oara tutorialelele inainte sa te pui sa faci ceva.
    Last edited by resofty; 14th July 2009 at 13:56.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge! dar nu cu hadu

    Am incercat flycccam si a mers.
    Din prima.Fara sa modific nimic.
    Deci Hadu era problema cred.
    Flycccam-ul e ok.
    A aparut nag screen-ul ,l-am lasat sa se conecteze la adresa aia a lui dar deocamdata nu s-a oprit -- 2h.
    Accepta IP-ul din LAN 192.168.x.x
    O sa mai incerc si Hadu care e free totusi.
    HTPC-ul mi se pare o alegere mai buna pt. HD - tunerul ss hd2-ului este peste al dream-ului,pretul e mai mic ca al unui receptor hd si versalitatea... - e calculator totusi, faci ce vrei cu el. cu software-ul free e mai greu deocamdata.
    Multumesc pentru interes! acum ma uit ce linii hd am!

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bigpriap View Post
    Am incercat flycccam si a mers.
    Din prima.Fara sa modific nimic.
    Deci Hadu era problema cred.
    Flycccam-ul e ok.
    A aparut nag screen-ul ,l-am lasat sa se conecteze la adresa aia a lui dar deocamdata nu s-a oprit -- 2h.
    Accepta IP-ul din LAN 192.168.x.x
    O sa mai incerc si Hadu care e free totusi.
    HTPC-ul mi se pare o alegere mai buna pt. HD - tunerul ss hd2-ului este peste al dream-ului,pretul e mai mic ca al unui receptor hd si versalitatea... - e calculator totusi, faci ce vrei cu el. cu software-ul free e mai greu deocamdata.
    Multumesc pentru interes! acum ma uit ce linii hd am!
    Ca unul care a folosit placi ani de zile apoi dream iti spun ca nu e chiar asa, adica un HTPC te duce cam tot pe acolo cat te duce un dream iar softurile sunt in general instabile, mult mai instabile decat pe dream, mai ales daca se folosesc tot felu de pluginuri. Iar un soft care sa fie rapid si stabil nu am vazut (alt-dvb se apropia, dar nu era stabil).
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa, si?


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top