Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Fisier mkv sacadat



    DE CE FISIERELE MKV DE 1080P MERG SACADAT PE COMP MEU ?
    MENTIONEZ CA AM INSTALAT DOAR K-LITE MEGA CODEC PACK SI RULEZ DOAR CU MPCLASSIC. AM INCERCAT SI CU VLC,ACELASI LUCRU.
    VREO IDEE MERCI!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placa video e cam slabuta pentru mkv-uri 1080. De fapt, cam tot sistemul este la limita.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satwien View Post
    placa video e cam slabuta pentru mkv-uri 1080. De fapt, cam tot sistemul este la limita.
    ce placa video recomanzi? Cat ram tre' sa aiba minim?
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  4. #4
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea ca placa sa nu fie singura responsabila pt. sacadari. Ce procesor ai?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default 3000mhz

    <intel pentium 4 PROCESSOR 3000mhz>
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Placa video e cam slabuta pentru mkv-uri 1080. De fapt, cam tot sistemul este la limita.
    Si eu sunt de aceeasi parere ca esti cu sistemul la limita de rulare si daca mai e si laptop...
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io'te aici rezolvarea unei probleme similare.
    In plus, iti recomand VLC, sta bine cu foamea de resurse.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default Desktop

    Quote Originally Posted by chris View Post
    si eu sunt de aceeasi parere ca esti cu sistemul la limita de rulare si daca mai e si laptop...
    ...e desktop, placa de baza abit al8
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca un procesor E7200, cu 2 GB RAM si o placa video 9500GT ar fi punctul de plecare. Iar daca tot te bagi la upgrade, schimba si placa de baza, e depasita. Despre memorii ce poti sa ne spui? Stii cumva la ce frecventa sunt?

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu rulez fara probleme cu un dual core E2180 (2Ghz) si o p.v. ATI HD 4650
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default Corsair

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Cred ca un procesor E7200, cu 2 GB RAM si o placa video 9500GT ar fi punctul de plecare. Iar daca tot te bagi la upgrade, schimba si placa de baza, e depasita. Despre memorii ce poti sa ne spui? Stii cumva la ce frecventa sunt?
    MEMORIILE SUNT CORSAIR DDR2 TWIN 2X (XMS2)
    TWIN2X2048-6400C4
    Each module pair is tested together at 800MHz
    Tested and packaged in pairs
    Packaged together immediately following
    system test
    Tested at latency settings of 4-4-4-12 at 2.1V
    SPD programmed at:
    JEDEC standard 5-5-5-18 values at 800MHz
    EPP standard 4-4-4-12 values at 800MHz
    2048 Megabytes of DDR2 memory
    Two matched CM2X1024-6400C4 modules
    Enhanced Performance Profiles allow automatic
    overclocking to aggressive performance settings
    Implemented using 64M x 8 DDR2 SDRAMs
    100% tested at 800MHz in high performance
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default Proc

    NU INTELEG DE CE NU URCA PROC PESTE 70%.BA DIN CONTRA,SCADE LA 2% BRUSC,APOI 68-69%
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu folosesc k-lite cu MPC pe un laptop cu CPU T2390 1.8Ghz Dual, 2 gb ram, placa video intel gma 960 mobile cu memorie din cei 2GB.

    nu stiu ce draqu aveti cu calc voastre dar eu n-am avut niciodata probleme cu 1080p pe acest sistem. pe iesirea de TV era legat la LCD, in timp ce laptop foloseam netul fara probleme.

    P.S.: pe vechiul meu P4 1.6GHz cu 512 SDRAM, si placa video de 32MB ma uitam la 720p.


    daca esti stupid faca investitii in hardware, daca esti destept rezolvi din soft


    seteaza la MPC iesirea pe Overlay Mixer, poate ca placa video nu prea suporta VMR9/7, seteaza "Quene output samples" din ffdshow, daca sunetul e mp3 din mkv, seteaza decodorul din "libmad" la "libavcodec" sau "mp3lib".

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    si eu folosesc k-lite cu mpc pe un laptop cu cpu t2390 1.8ghz dual, 2 gb ram, placa video intel gma 960 mobile cu memorie din cei 2gb.

    Nu stiu ce draqu aveti cu calc voastre dar eu n-am avut niciodata probleme cu 1080p pe acest sistem. Pe iesirea de tv era legat la lcd, in timp ce laptop foloseam netul fara probleme.

    P.s.: Pe vechiul meu p4 1.6ghz cu 512 sdram, si placa video de 32mb ma uitam la 720p.


    Daca esti stupid faca investitii in hardware, daca esti destept rezolvi din soft :d


    seteaza la mpc iesirea pe overlay mixer, poate ca placa video nu prea suporta vmr9/7, seteaza "quene output samples" din ffdshow, daca sunetul e mp3 din mkv, seteaza decodorul din "libmad" la "libavcodec" sau "mp3lib".
    nicio diferenta...
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar View Post
    nicio diferenta...
    am uitat sa mentionez... folosesc XP... si nici gand de "crappy" Vista sau 7.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top