http://www.prosport.ro/fotbal-extern...rother-4633330

SERIE A** - BIG BROTHER
Campionate Externe

Telespectatorii vor avea imagini din vestiare īn pauze
Revoluţie īn fotbalul italian! SERIE A - BIG BROTHER
Articol publicat de Sorin DUMITRESCU in Campionate Externe | 12.07.2009 | 09:44
Flux RSS twitter newsletter Trimite prin Email Printeaza mobil

Fotbalul italian va avea, īncepānd cu ediţia 2010-2011, o faţă nouă, extrem de dinamică şi de spectaculoasă din punctul de vedere al modalităţii de transmitere a partidelor din cadrul primelor două eşaloane valorice.

Mai ales Serie A se va transforma, īn ceea ce īnseamnă televiziune, īntr-un adevărat Big Brother īn variantă fotbalistică. Liga Profesionistă va semna un acord īn acest sens, cel mai probabil tot cu postul Sky, care a transmis meciurile şi īn sezonul precedent, dar şi cu canalul naţional RAI (pentru rezumatele jocurilor). Suma pe care doreşte să o perceapă este de 896 milioane euro pentru 2010-2011 şi de 927 de milioane pentru următorul sezon. Cu acordarea de drepturi de televizare şi īn afara Italiei, Liga urmează să īncaseze mai bine de un miliard de euro pe sezon.

Jucătorii vor fi intervievaţi īn pauză

Marea noutate nu constă numai īn schimbarea orarului de transmisii, cu partide īntinse pe durata a trei zile, ci mai ales īn faptul că vor fi introduse camere de vederi şi microfoane īn vestiare, pe durata pauzei şi īnainte şi după īncheierea jocurilor, pentru ca telespectatorii să fie conectaţi īn permanenţă la tot ceea ce se īntāmplă cu echipa favorită. Atāt īn pauză, cāt şi la final vor avea loc interviuri cu jucători sau antrenori de la ambele echipe.