Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default problema server offline user online !

    Am o problema la un user serveru e offline iar client lui e online

    in cccaminfo php 1.2 mi-l arata ca user cu negru (nu cu alb cum e normal) si ca server offline .

    La el acasa in cccaminfo eu apar ca server dar ca client nici macar nu apar nici offline macar .

    are cineva idee ce se intampla ?

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Am o problema la un user serveru e offline iar client lui e online

    in cccaminfo php 1.2 mi-l arata ca user cu negru (nu cu alb cum e normal) si ca server offline .

    La el acasa in cccaminfo eu apar ca server dar ca client nici macar nu apar nici offline macar .

    are cineva idee ce se intampla ?
    Pot fi mai multe cauze:
    - dyndns-ul lui sa nu fie actualizat
    - linia F de la el sa nu fie corect scrisa,sau sa aibe parole identice cu alte linii din cccam.cfg
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    excluse aceste cauze ...e vecinu meu , am actualizat dns si am incercat si parlole useri diferiti ... pur si simplu ramane offline .

    ce mis sa mai parut ciudat cand de la reteaua lui ma uit cu cccaminfo php daca portul 12000 e deschis imi zice da ...daca fac de la mine acest lucru imi zice ca portul nu e deschis ...

    mai precizez ca el are img nemessis iar eu gemini ...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    excluse aceste cauze ...e vecinu meu , am actualizat dns si am incercat si parlole useri diferiti ... pur si simplu ramane offline .

    ce mis sa mai parut ciudat cand de la reteaua lui ma uit cu cccaminfo php daca portul 12000 e deschis imi zice da ...daca fac de la mine acest lucru imi zice ca portul nu e deschis ...

    mai precizez ca el are img nemessis iar eu gemini ...
    Incearca si restarteaza routerele, trebuie sa mearga.




  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    portul 12000 are cale libera in ambele routere ( sau in firewallul din receiver/e )

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai elocvent test este urmatorul: scoti toate liniile din conf si pui numai linia lui. Idem la el.
    Atunci o sa vezi ce si cum
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca portul e inchis la el in router...nu stiu din ce cauza nu deschide portu ....am incercat tot felu cu acelasi rezultat ...

    poate e cineva din germania care ia internet de la arcor sa ma poata ajuta !

    mersi !

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si pe alt port, intre 25000 si 35000.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Incearca si pe alt port, intre 25000 si 35000.
    SAU deschide tcp si udp in router.
    nu esti primul care zice ca dyndns e de kkt:P) nu fac reclama la ailalti.
    daca tat iti este vecin si stii ip-urile incearca pe reale fara dyndns

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie portul dat liber in Firewalul routerului, altcumva nu v-a merge. Lucru nu foarte simplu, daca nu te cunosti. Si mie mi-a trebuit foarte mult timp pina i-am dat de cap. Nu am acasa routerul, deci nu ma intrebati ce si cum, ca nu prea mai stiu, dar stiu ca numai asa a functionat. Am avut nevoie de porturi pentru alt program,TCP/UDP, deci nu share.
    Routerul a fost de la O2, dar ma gindesc ca de la Arcor este cam la fel. In curind asi v-a lua un alt amic un dream 800, si voi merge pe la el sa vad, el avind Arcor ca provider. Atunci voi putea scrie mai multe.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top