Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    AB
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme Hyundai HSS 7160 (decodor dublu)

    Buna,am urmatoarea problema cu un receptor Digi Hyundai HSS 7160 (decodor dublu),merge cateodata 2-3 -5-6 ore oky apoi merge 10 sec se opreste isi revine tot asa il opresc 1 ora apoi dupa un timp iarasi si imi zice lipsa semnal am verificat lnc-ul e oky.Care a-r putea fi cauza?.Multumesc.

  2. #2
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default hunday

    Incearca sa faci o actualizare de soft,iar daca nu isi revine fuga cu el la service si schimbat.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciob View Post
    Buna,am urmatoarea problema cu un receptor Digi Hyundai HSS 7160 (decodor dublu),merge cateodata 2-3 -5-6 ore oky apoi merge 10 sec se opreste isi revine tot asa il opresc 1 ora apoi dupa un timp iarasi si imi zice lipsa semnal am verificat lnc-ul e oky.Care a-r putea fi cauza?.Multumesc.
    Hyundai HSS 7160 (decodor dublu)
    Versiune de software disponibila 1.04
    Versiunea de software se verifica accesand: Meniu > Setarea sistemului > Info sistem > Versiune software
    Cum se realizeaza updateul de soft:
    - se comuta decodorul pe unul din programele emise pe 12527 H (Antena 3)
    - se intra in meniul decodorului la: "Meniu > Instalare > Update soft > Pornire"
    NU OPRITI DECODORUL IN TIMPUL UPDATE-ULUI DE SOFT
    Pentru decodorul dublu
    Versiunea de software se verifica accesand: Meniu > Setarea sistemului > Info sistem > Versiune software
    Cum se realizeaza updateul de soft:
    - se comuta decodorul pe unul din programele emise pe 12527 H (Antena 3)
    - Versiune de software disponibila trebuie instalata in ambele camere
    NU OPRITI DECODORUL IN TIMPUL UPDATE-ULUI DE SOFT

    by [email protected]

  4. #4
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu rezolvi mai nimic cu update ,problema-i tuneru,si la mine tot asa a facut pina la un moment dat a crapat....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am un Hyundai dublu 7160. Cand am ajuns acasa nu mai ardea nici un led pe panoul frontal. L-am scos din priza, l-am bagat la loc, s-a aprins ledul verde "Remote", s-a stins si cam atat. E enervant ca nu scrie eroarea, gen 4444 ca la celelalte Hyundai, fiindca asa e modelul, si nu stiu ce are. Oare s-a stricat? Abia l-am cumparat de o luna. Ce-i de facut? Oare numai service-ul ma mai ajuta?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rosenau
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciob View Post
    Buna,am urmatoarea problema cu un receptor Digi Hyundai HSS 7160 (decodor dublu),merge cateodata 2-3 -5-6 ore oky apoi merge 10 sec se opreste isi revine tot asa il opresc 1 ora apoi dupa un timp iarasi si imi zice lipsa semnal am verificat lnc-ul e oky.Care a-r putea fi cauza?.Multumesc.
    Ai cumva al doilea lnc pentru Hotbird? Asa facea la mine cand aveam Hotbirdul (se incingea de puteai sa-ti incalzesti cafeaua pe el), acum am renuntat la Hotbird si merge perfect.
    Sa nu ai incredere in cineva care sangereaza 5 zile si nu moare

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palink View Post
    Ai cumva al doilea lnc pentru Hotbird? Asa facea la mine cand aveam Hotbirdul (se incingea de puteai sa-ti incalzesti cafeaua pe el), acum am renuntat la Hotbird si merge perfect.
    Si eu am si pe Hotbird. Deci nu am alta solutie decat service-ul. Asa ma gandeam si eu.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat. Venit tipul de la service cu decodor nou-nout si cartele noi. (in urma unui telefon scurt la Callcenter).
    Apropo de Callcenter si servicii Digi de rahat.......
    Rezolvat in 24 de ore doar cu un singur telefon.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde mi-a disparut postul pe care l-am scris dupamasa?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Temeschburg
    Posts
    209
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levy View Post
    Unde mi-a disparut postul pe care l-am scris dupamasa?
    si mie mi-au disparut vreo 2 posturi


  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Innebunesc. De imediat de o saptamana nu imi merge Digi. Nota 26. Am sunat alaltaieri si mi-au zis ca se rezolva a 2-a zi. Ieri am sunat si-au cerut scuze si mi-au zis ca porneste in cel mai scurt timp posibil. Azi am sunat iar (de pe Orange ) si culmea, mi-au zis ca trebuie sa astept 72 de ore, si ca cererea mea s-a inregistrat oficial numai de maine, chiar daca eu sun de alaltaieri. Innebunesc. Ce sa fac? Zilele astea lipsa oare mi se vor scadea din factura

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nota 26? Vezi ca ai inversat cardurile intre ele.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Nota 26? Vezi ca ai inversat cardurile intre ele.
    Nu erau inversate. Doar ca mi s-a schimbat si receiverul si cele 2 smartcarduri si nu s-au imperecheat. Dar ieri seara cumva mi s-au activat. In sfarsit imi merge.

  14. #14
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am o întrebare pentru cei care s-au plimbat cu decodoarele prin service: Cam cât a durat repararea lor?
    Că am lăsat la începutul săptămânii trecute un 7160 la reparat şi încă mai aştept telefonul magic care să mă anunţe că s-a rezolvat.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal trebuia sa ti-l schimbe pe loc sau sa te cheme in cateva ore,dar din cate am auzit hyundai a reziliat contractul cu digi si din cauza asta e criza de echipamente,mai incearca si tu si dute peste ei poate ti-l inlocuiesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top