Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Smile A crapat si vreau un sfat

    Dupa 18 luni HSS 7160 si-a dat duhul,numai porneste defel,si se aude un zgomot ciudat in el.
    Sun la 031.400.4001 si ma indruma pe Bogdanesti in Timisoara ca sa mi-l schimbe;ii zic ca nu am drum pe acolo si sa trimita echipa de service la parinti sa-l schimbe;in final a acceptat,mi-a dat un nr (de inregistrare evident , 9598707371/08.07.2009) dar m-a anuntat politicos ca poate sa dureze
    Astept sau pune cineva o vorba buna sa urgenteze?
    Sau am vreo sansa sa trimit pe altcineva la sediu?
    Multam voua

    PS @ Fanta: tata aseara era turbat ca n-a putut sa vada meciul oilor,stelisti "nenorociti ce sunteti"

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000 View Post
    ia un desfacator si destupa-l, vezi ca poate a expirat....
    acuma pe bune, uita-te la condensatorii de pe sursa poate s-au umflat de bucurie de la ultimele bombe

    daca ai noroc si sunt aia, ii schimbi frumos si te-ai scos....
    merci de sfat,dar nu ma pricep,habar n-am cum se schimba de unde sa cumpar...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi a venit nenea instalatoru' si mi-a schimbat receptorul.
    Insa raman cu o mare dezamagire:receptorul pe care l-am predat arata ca in prima zi cand l-am primit,boboc,ca un bibelou,impecabil;asta ce l-am primit zici ca l-au adus din vietnam,carcasa zgariat,ciobit ca lovitura de ciocan,display crapat
    oare cum pot fi unii sa-si bata joc in asemenea hal de un obiect sau cum de l-au primit cei de la digi in halul asta

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000 View Post
    si tu ai luat acest jaf?
    pe celalalt ai dat bani sau il aveai in custodie?
    ca daca era in custodie nu prea ai ce comenta...in schimb daca pe cel stricat il aveai platit puteai pretinde sa-ti schimbe macar carcasa...

    PS: vezi poate te trezesti si cu vreo 2 gandaci colocatari...poate ies si aia la plaja...acuma ca au alt decor....
    custodie,logic-ca altfel nu-l luam
    PS inchideti topicul

  5. #5
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Azi a venit nenea instalatoru' si mi-a schimbat receptorul.
    Insa raman cu o mare dezamagire:receptorul pe care l-am predat arata ca in prima zi cand l-am primit,boboc,ca un bibelou,impecabil;asta ce l-am primit zici ca l-au adus din vietnam,carcasa zgariat,ciobit ca lovitura de ciocan,display crapat
    oare cum pot fi unii sa-si bata joc in asemenea hal de un obiect sau cum de l-au primit cei de la digi in halul asta
    daca erau acelasi model de ce nu ai spus sa iti schimbe carcasa macar?
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer,nu mi-a trecut prin minte,dar hai sa fim seriosi,instalatorul se apuca sa-mi schimbe carcasa la domiciliu?
    Parca are si serie pe carcasa ce o comunica in CC pt imperecherea cu cartelele,nu?

  7. #7
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Sincer,nu mi-a trecut prin minte,dar hai sa fim seriosi,instalatorul se apuca sa-mi schimbe carcasa la domiciliu?
    Parca are si serie pe carcasa ce o comunica in CC pt imperecherea cu cartelele,nu?
    pe capac nu ezista serie , seria e pe placa de baza
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Telenovela continua...

    Vineri seara am ajuns acasa si zic hai sa montez jucaria:
    Room 1: Nota 24
    Room 2: Parola pe Meniu a unui fost utilizator

    Sun direct la instalator sa imi aduca alt receptor,lucru care s-a si intamplat ieri la pranz;l-am verificat rapid cu un scart pe ambele tunere si seara l-am dus la parinti.
    Room 1: Ok
    Room 2: pauza semnal (aici am RF)

    Verific mufe,cabluri,nimic;nervi,stres,injuraturi de duminica seara.
    Dupa o ora de chin,obositoare,ma risc si desfac aparatul sa vad daca observ ceva (ma refer la vreun contact dezlipit) nimic;dezamagit,montez rapid un Yu-ma-tu si iau conserva cu gandul sa duc sa mi-o inlocuiasca iarasi.

    SURPRIZA
    Privesc cu atentie iesirea RF Out de pe panoul din spate si raman masca:contactul central LIPSA (acel cui sa zic asa)
    Inventiv si dezamagit iau o mufa rapida caut o sarma de cupru,o tai la dimensiunea necesara,apoi o introduc usor fortat in Room 2 si gata,mama bucuroasa.

    Acum:
    [email protected] : chiar atata indiferenta acest instalator nu poate fi tras putin la raspundere?aparatele nu se verifica inainte de a le schimba clientilor?
    Ca omul stii cum e;Digi ii "nesimtitu"
    PS si acest receptor prezenta o uzura accentuata a carcasei;efectiv isi bat joc,le arunca in masina pur si simplu

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "mi-e sila de tara mea, traim în Romania si asta ne ocupa tot timpul", vorba lui Mircea Badea. La ce sa te astepti ? Ii clar bataie de joc.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca imi scriu si eu oful aici...

    Am si eu o conserva dubla (HSS 7160), in custodie, care imi face din ce in ce mai multe probleme... se blocheaza amandoua tunerele (nu mai vrea sa porneasca decat daca il decuplez de la curent). Nu mai vrea sa primeasca comenzi de la telecomanda (nu e de la baterii ).

    Se poate sa il schimb pe 2 receivere Humax? (contra cost bineinteles)

    Adrian.
    PS: Conservele Hyundai sunt de toata jena, pana acum am avut 3 (2 simple: 1120 si 1160) si acum pe asta si toate fara exceptie s-au stricat.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default 220v

    Quote Originally Posted by adipopa View Post
    Hai ca imi scriu si eu oful aici...

    Am si eu o conserva dubla (HSS 7160), in custodie, care imi face din ce in ce mai multe probleme... se blocheaza amandoua tunerele (nu mai vrea sa porneasca decat daca il decuplez de la curent). Nu mai vrea sa primeasca comenzi de la telecomanda (nu e de la baterii ).

    Se poate sa il schimb pe 2 receivere Humax? (contra cost bineinteles)

    Adrian.
    PS: Conservele Hyundai sunt de toata jena, pana acum am avut 3 (2 simple: 1120 si 1160) si acum pe asta si toate fara exceptie s-au stricat.
    Te-ai gandit ca nu cumva sa fie de la tensiune. Ai fluctuatii 220v~110V...nu zic ca nu se strica conservele dar marea majoritate sunt de la curent. Eu am un regulator de tensiune pus in casa si nu am avut probleme cu nici un aparat( TV, PC, etc).
    Last edited by miniatus; 14th July 2009 at 00:18.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miniatus View Post
    Te-ai gandit ca nu cumva sa fie de la tensiune. Ai fluctuatii 220v~110V...nu zic ca nu se strica conservele dar marea majoritate sunt de la curent. Eu am un regulator de tensiune pus in casa si nu am avut probleme cu nici un aparat( TV, PC, etc).
    Lucrul asta e exclus...

    Adrian.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000 View Post
    adipopa, in proportie de 99% problemele sunt de la sursa receiverului....
    La naiba cu sursele astea... si la defunctul 1160 tot sursa a fost... de nu facea update la firmware si trebuia sa umblu cu condensatorii
    Cand ajung pe la caserie sper sa imi rezolve problema.

    Adrian.
    PS: Stie cineva daca pot sa iau 2 receivere Humax in loc de asta dublu de la Hyundai? (le platesc integral... numai sa se poata).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top