Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default update de software la 1160NA

    Zilele trecute am incercat sa fac un update,apasind simultan butoanele,plus,minus de pe panoul frontal. I-am dat OK.si a aparut 4444 pe afisaj. L-am oprit din spate, repornit, degeaba i-mi arata mereu aceleasi numere. Stie cineva ce se intimpla?

    Multe multumiri.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-ai spart! Am patit si eu cu unul tot asa si mi-sa sters cartela,a trebuit sa il duc inapoi pentru o noua cartela ,etc.Asa ca metoda cu apasatul tastelor nu e valabila 100%.Din pacate.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @alex2000

    DU-TE LA CASIERIA RCS.TREBUIE RESCRIS SOFTUL IN APARAT.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am reusit figura cu prog+-. I-am dat simultan prog+ si prog- si si-a vazut singur de treaba. Totul a durat cam 15 minute. Acum am pe el o varianta de soft din august (parca).
    KSC-570[12.01.A5]/Invacom 0,3dB/1,4m Al/ SRT V-50/ 18'/vizibilitate 62E-30W/ lat. 44.85N, long. 24.87E + DolceTV cu antena lui Digi. NOU! Acum cu montura polara ca sa vad 16E-ul!

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Arunca-l frate la gunoi la bani care iai dat nu se merita,pacat de calitatea oferita de GIGI ,NU ESTE PE MASURE PRETULUI!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Central Europe
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se face update la soft cu combinatia de taste ? Eu am mers pe calea normala si am primit mesaj ca versiunea mea este actuala-28.08.2005 !

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu updateul lasati-o mai usor,daca nu reusiti sa-l faceti corect si complet
    s-ar putea sa bagati mina adinc in buzunar.updateul care se face la centrele rds se inregistreaza in computer la filiale si se centralizeaza la centru.asa ca... noroc,nirolf

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    cu updateul lasati-o mai usor,daca nu reusiti sa-l faceti corect si complet
    s-ar putea sa bagati mina adinc in buzunar.updateul care se face la centrele rds se inregistreaza in computer la filiale si se centralizeaza la centru.asa ca... noroc,nirolf
    Se inregistreaza la filiale in computer ? si se centralizeaza , pot sa fac pariu ca au un kk de baza de date nefunctionala in proportie de 70%.

    Asta o presupun din experientele cu reclamatiile facute pentru internet , fiecare om de acolo iti spune altceva , si desi ei zic ca au inregistrat reclamatia facuta de tine nu se intimpla nimic , suni peste 2 zile si te intreaba care reclamatie unde e ca nu e si tot asa , ce sa mai vorbim de inregistrarea update-urilor de soft .....

  9. #9
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Minitechnikus
    Cum se face update la soft cu combinatia de taste ? Eu am mers pe calea normala si am primit mesaj ca versiunea mea este actuala-28.08.2005 !
    In functie de tipul de receptor (1120 sau 1160), vezi aici: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=47692&start=0

  10. #10
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Focsani (VN)
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default update software GIGI shit box

    Fratilor,
    Am facut ultimul update in martie si de atunci indiferent cum incerc (din: "Actualizare software" sau din "canal+/-" si nu a iesit nimic.
    Vad ca multi colisteni au update-uri din august si chiar mai noi.
    Ce e de facut.

  11. #11
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru 1160, incearca cu receptorul fixat pe un program de pe TP4. S-a mutat softul de pe TP2 pe TP4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. probleme la update 1160NA
    By tomposch in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 18th February 2006, 19:50
  2. Update Biss software
    By wahaha in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th January 2006, 20:25
  3. Any new Software or Update for emetabox II
    By Aidani Nyamhanga in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 24th November 2005, 16:43
  4. Update software via sat pe PC?
    By yanq in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 11th May 2005, 16:39
  5. Software Update la doza
    By bartusch in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 1st April 2005, 18:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top